Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)
Raspunsuri - Pagina 10
carpatina spune:
Bine, nu-ti facem loc pe bancuta! ![]()
Dar de ce o duci la cresa, te intorci la serviciu de acum?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
rodicamaries spune:
Buna la toata lumea!
Intru tare rar pe-aici, si aveti dreptul sa ma certati
.
Sunt pe ultima suta de metri si cu caldurile astea e tare greu, am 36 saptamani, luni am fost la eco, si bebe e bine, cica-i marisor, in rest probleme de sarcina nu am, doar ca suport tare greu caldura, transpir groaznic. am pus si 11 kg sarcin a asta, si mai am aproape o luna, cam mult, tinand cont ca la cealalta sarcina am pus 10 de tot.
Darius e bine, doar ca e lenes cu vorbitul si toate babele se mira ca face 2 ani si nu vorbeste mare lucru, doar ce are chef si cand are chef, nu repeta dupa noi.Nu-mi fac probleme, am inteles ca nici sotu n-a vb foarte repede, doar dupa 2 ani jumate, asa ca poate e ceva si ereditar. de vre-o 2 duminici am fost tare ingrijorata, a cazut pe scari la cumnata-mea si si-a rupt un coltisor din un dinte, i-a fost foarte sensibil cateva zile, nu putea musca din nimic, apoi si-a revenit.
La camin nu-l duc, desi aveam de gand. Nu ma lasa maica-mea. o zis ca-l duce la ea, si stiu ca acolo ii e bine, o iubeste pe mami f mult, cand mergem acolo sunt pe locul 2. Il rasfata un pic cam mult si se mira copilul dupa ce vine inapoi acasa ca n-are parte de acelasi tratament.
Sabinelu "La Multi Ani!" cu intarziere, dar din toata inima. Felicitari pentru praji. arata bine.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Dpn 01.09.2009
danuta36 spune:
Hello!
Am fost la o pediatra,alta,ca a noastra e in concediu..m-am alarmat ca Miru a avut de pe la 4 pana la 10 vreo 5 scaune moi,apoase.Diagnostic,enterocolita acuta
pai trebuia sa ni se intample si asta...tratament:Sumetrolim,glucoza,debridat si erce flora,plus regim.
Si in plus,ne-a sfatuit sa renuntam la biberon si suzeta,ca are gurita modificata...cica
Asa ca o sa incerc sa-i dau laptele din canita cu cioc,iar pe suzeta punem ardei iute...![]()
Aseara i-am luat si o cutie de lapte fara lactoza.
Piciulika felicitari pentru baietel!
Vacanta frumoasa celor care pleaca!
danuta36 spune:
Celia multumim 
Papanash ale lui Miru nu-s de la caldura,bubitele..si la laboratorul unde am facut analize lucreaza o prietena de incredere,de aia n-am mers in alta parte.La voi cum au iesit analizele?
rodicamaries spune:
cateva pozici mai noi
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Dpn 01.09.2009
bebeka spune:
Carpatina, incep cand implineste 2 ani dar vreau deja sa fie obisnuita cu mersul la cresa .
Rodica mai e putin si gata.Tin minte ca si eu in sarcina m-am plans de calduri tot timpul.
Danuta multa sanatate Mirunei.Saraca are stomacelul praf .Oricum regim la greu si multa rabdare.
Mi s-a parut ca marea majoritate a copilasilor cu enterocolita au facut dupa ce au venit de pe litoralul nostru maret...
luy spune:
Am vorbit la telefon cu Ali, este la verisoara ei si a ramas ca in principiu ne vedem in jur de ora 7 la Piata Sudului, in parculetul de langa benzinaria Agip. Sper sa nu ploua.
Nu am timp acum sa mai scriu, revin.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
Sabina,minunate cadouri si foarte apetisanta inimioara-prajitura! Sa ne incanti de acum incolo cu fotografiile facute cu noul aparat! Am vazut si pozele de la munte. Frumoasa intalnirea papanashilor (izbitoare asemanarea dintre Gheo si Degetica!)
,bernix este o finuta,iar Sofia este o dulceata in rochita cu volane
Simona,bine ca ai descoperit problema. Cu putina rabdare si cremuiala scapati repede de pacatoasele pete rosiatice! Frumoasa intalnirea tata-fiu! Sa va fie de bine supita, eu o fac si cu taitei si cu galuste, depinde de starea din ziua respective!
Devylla, felicitari pentru primul alaptat. Cea fost mai greu a trecut, sunt sigura ca peste putina vreme vei fi alaturi pe bebelusa 24 de ore!
Adi felicitari Lisei! Poate ne-o arati si pe micuta in actiune! Asteptam pe viitor si alte impresii! Felicitari si tatalui pentru viza, poate asa iti mai alini dorul de casa si de cei dragi!
Andreea, vazut pozica cu floricele de pe litoral. Doi puiuti frumosi,alaturi de mamicile lor branzate!
Andreea, sanatate multa iubita, ai grija de tine si fa-ti analizele. Imi pare rau sa aud ca juniorul mai tuseste, din pacate nu stiu pe unde vine policlinica asta.
Danuta, sanatate Mirunei si refacere rapida la stomacel!
Succes la renuntarea biberonului si suzetei!
Roxana, sper ca vremea sa se indrepte si sa aveti timp frumos la munte. Pupici lui Andrei!
Tomasa, sanatate multa lui Tudor!
Alina, bine ai revenit, cum te simti acum pe ultima suta de metri??? Te lasa sa dormi bebelusa?![]()
Piciulika, am vazut pozicile. Super frumoase. Michael este un scump ,parca a mai crescut de cand l-am vazut ultima oara, iar tu arati de milioane, se vede ca sarcina iti prieste. Cred ca ai luat decizia cea mai buna, acum in vremurile astea tulburi,pline de tot felul de boli. Sper ca si seful sa fie pe aceeasi lungime de unde cu tine si sa nu ai probleme.Felicitari si sotului pentru un asa cadou minunat, iar daca nu ti-am urat mai devreme, iti doresc sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi, sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si un baietel sanatos, frumos si mancacios.
Mada, sanatate lui Luca si refacere rapida!
Bebeka si eu m-am speriat rau, bine ca era sotul cu mine. Eu nu sunt panicoasa din fire, dar in afara de serpi si paianjeni la care fac urat de tot , cutremurele ma sperie cel mai tare. Acomodare usoara printesei la cresa!
Rodica, bine ai venit pe la noi,
lui Darius cel dragalas.II vad mereu pozele la avatar si este asa un scump
,mai ales aceea in care ii trimite fratiorului un pupic. Sa stii ca nici Andrei al meu nu spune mare lucru si mai sunt destui bebei pe aici care sunt codasi la capitorul vorbit. Sarcina cat mai usoara in continuare.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php" target="_blank"> Va rugam votati "Fericit"!
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Am vorbit la telefon cu Ali, este la verisoara ei si a ramas ca in principiu ne vedem in jur de ora 7 la Piata Sudului, in parculetul de langa benzinaria Agip. Sper sa nu ploua. Nu am timp acum sa mai scriu, revin. Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Andrei azi-noapte a facut febra, nasul ii curgea de cateva zile, dar am zis ca este ceva trecator. Daca atunci cand se trezeste este bine, vin la intalnire. Piata Sudului este acea de langa Aleea Castanilor? Nu cunosc foarte bine zona si sa stiu cu ce ajung din Titan
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php" target="_blank"> Va rugam votati "Fericit"!
carpatina spune:
Multa sanatae Mirunei, danuta36!
Bine ca nu (si) vomita...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)