Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Rodica, bine ai reaparut! Sarcina cat mai usoara in continuare! morosanul si pe mama lui!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

daca e vremea frumoasa si stim cum sa ajungem poate ne bagam si noi.mai dati detalii.

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Adimercedes, ai zis si cat de des mergeti la lectiile de muzica? tare pe Lisa pe care o indragesc neconditionat si pe mama ei cu fundul batait de deciziile din ultima vreme

=====================

Mergi la inceput

Picio, si daca seful zice "nu".. tu-i zici "adio si n-am cuvinte"?

=====================

Mergi la inceput

Mogaldetele ce-or mai fi facand? Devylla?

Dar samuraii? Ayumi?

=====================

Mergi la inceput

Prisi e in vacanta?

Yaia, esti in silenzio stampa?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

hello , hello !
bine v-am regasit !

am ajuns cu bine acasa desi am facut pana, la 4,30 in bulgaria, pe un drum cu padure stanga padure dreapta ,intersectie cu un drum laturalnic forestier , localitate ioc pe o raza de 30km si cu masini care treceau destul de rar.
portbagajul era plin si a trebuit sa-l desertam pe tot in strada!
daca la greci am reusit sa pun niste kg pe mine , am reusit sa scap de ele in miezul de noapte cand orbecaiam amandoi sa schimbam roata si sa nimerim prezoanele . Ca sa nu mai spun ce senzatie ai cand iese de pe drumul acela laturalnic o masina de teren cu 2 si se intorce in 5min inapoi, se opreste in dreptul nostru si pe urma pleaca mai departe!
desi pare ceva comun la prima vedere va doresc sa nu patiti niciodata asa ceva !!!!!
acum ma intreb daca chiar sunt basme despre bulgaria sau am fost noi ffnorocosi?!

asta parte nasoala , altfel a fost foarte frumos si pentru Sebastian a fost f bine

revin cu poze mai tarliu da' pana atunci va spun ,,babai'' parafrazandu-l pe fimiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Of, din ce eram hotarata sa vin la intalnire sunt nevoita acum sa o anulez. Imi pare rau fetelor dar acum plec din casa cu Andrei la camera de garda. Suspectez ori un rosu in gat urat ori o laringita. Este foarte ragusit,plange non-stop de cand s-a trezit si este lac de transpiratie. Roxali imi pare rau ca nu ne putem vedea dar sper ca pana pe 2 cand pleci sa te intalnesc.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php" target="_blank"> Va rugam votati "Fericit"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ceamica, bine ati revenit!
Vale, succes la dr! Sa speram ca nu e nimic grav!
Picia mea draga, ce frumos e ginerica al meu, adorabil! Atat de frumosi sunteti toti trei...Ai facut f bine cu serviciul, Doamne ajuta sa fie bine! Despre al doilea baiat, felicitari din suflet, nu pot decat sa ma mobilizez sa fac si eu inca o fata!Ai grija cu tensiunea aia!
Ali, daca eram in Bucuresti, sigur ma moblizam!
Luy, Sim, concediu frumos!
Bebeka, felicitari fetei pt prima zi de cresa!
Rodica, ce putin mai ai, hai ca ai pus super, 11 kg e bine zic eu!
Eu sufar de insomnii, azi noapte pe la 4 am atipit! Acum sunt cam zombie...Va pup tare tare!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Va astept care puteti veni...off tare agitata e fata...nu mananca e tare cald , zabuseala aici...
Imi pare rau ca nu am luat laptopul cu mine...am zis sa i-au altceva ptr fata

incerc sa mai intru...am de pus tara la cale ptr nunta

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput