Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, iar o iei de la capat ? Saracutul Andrei... Sanatate multa...

ancasilv, ar fi grozav daca ai ajunge si tu la ora 19 la Piata Sudului, in parculetul de langa benzinaria Agip. Benzinaria asta e chiar in intersectia cea mare, Calea Vacaresti cu sos.Oltenitei.
Vad ca Maria mea nu are de gand sa adoarma nici azi , asa ca renunt sa mai imi fac nervi. Nu am facut bagajele, inca mai am si de calcat, iar ea ma solicita fff mult, nu stiu ce se intampla cu ea de cateva zile, refuza sa mai doarma dupa-amiaza, seara se culca in plansete si scandal, foarte tarziu. Acum doua nopti s-a culcat la ora 2 ! Aseara cu greu am culcat-o la ora 23, in conditiile in care nu dormise deloc in timpul zilei... Noroc ca plecam in vacanta, ca simt ca nu mai rezist la ritmul asta. Ca sa nu mai zic ca ma innebuneste si caldura - e posibil ca tot din cauza asta sa fie si Me asa, nici nu stiu ce sa mai zic...

Piciulika, bravo pentru baietel ! Daca nu face Gabriela fetita, poate avem noi vreo sansa la el, chiar de-i mai mic un pic ( ei, se poarta ). Ca pe Mi-cha l-am ratat
Abia astept sa ne vedem... O sa fie super-gashca ! Yuhuuu

Mariana , multumim de info ( si de mail ). Notat nr si pus hainute in plus, luat geaca grosuta pt Me. Ne vedem acolo in formatie completa .

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

luy am uitat aparat foto....daca mai intri

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

luy am uitat aparat foto....daca mai intri

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Iau, iau, nu ratez asa ocazie

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

fetili, vladut doarme si acum. la 7 nu ajungem clar.daca e te sun pe tine, luy, ca e singurul nr pe care il am. daca mai sinteti acolo venim. daca nu,.....asta e, cu alta ocazie.

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, nu ma dati disparuta, ca tot am luat menajera de pe net .
am muncit azi mult ( cot la cot cu tanti Iulia), drept care am intepenit de sale, ma repar eu repede cu niste calmante.
acu spal baiatul, care a halit 2 portii de spaghete si s-a facut precum un porcusor. l-am intrebat daca asa face si la gradi ( nu vrea ajutor la papa si da mult si pe jos). ce credeti ca-mi spune ? "Adi, la colt Adi " deci eu ce sa inteleg, ca da mancare pe jos si il pedepseste miss, nu ?

ma duc la baie, daca nu mai apuc sa intru, vreau si eu nr telefon a lu Roxali, sa ne intalnim zilele astea. Sunt convinsa ca e misto acum la intalneala, dar e imposibil sa vin si eu. Astept vesti.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Revin sa va spun ca lui Adi i s-au diminuat mult bubitele,si nu i-am dat decat de 2 ori cu crema aia.

Carpatino, supa de rosii cu galusti e cea mai buna, buna rau de tot . S-a terminat aseara, a bagat Adi 3 portii, tati 2 si eu 1

Mergi la inceput

Piciulika, felicitari pentru al doilea mostenitor !
Ma bucur ca inca te impresioneaza cadoul de anul trecut, ehei, pe vremea aia sufeream rau de insomnie

Luy, vad ca lui Me in lipseste gradinita, de-aia e asa plina de energie.

Valentina, multa sanatate, sper sa fie doar o alarma falsa si sa-si revina repede baiatul.

Ceamica, sa va fie de bine concediu, cat despre intamplarea neplacuta, crede-ma ce se putea mai rau , e bine ca s-a terminat cu bine. Asteptam poze si povestiri despre concediu.

Mergi la inceput

Bebeka, nu vreau sa te sperii, dar totusi pastreaza un l;oc pe banca , sa vezi cum e dupa ce-si da seama ca e o intamplare zilnica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pupicei si de la noi. Am citit tot, cam mult de raspuns si nu pot sta mult timp conectata. La noi e frumos, azi ne-am plimbat mult. Pe Alex am dus-o si cu telecabina, si am mers toti 3 la calarie cat a dormit Andrei. Super!

Ca tot citisem postarea Rodicai, eu m-am linistit de tot cu vorbitul. Am intalnit deja 3 copii care vorbesc mai putin decat Andrei si unii mai mari care abia si-au dat drumul la vorba.

Gata, fug ca e incaierarea de seara.

PS Am ratat azi o posibila intalnire cu Sabina, dar s-ar putea sa ne vedem vineri sa o convingem pe Alex sa urce pe munte.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Papanash ai dreptate! A fost o intilnire super cu oameni down to earth si foarte placuti!!!
I-am gasit acolo pe Roxali, Sonia, Enrico si tati Vincenzo. O familie foarte frumoasa si calda! Sonia e o frumusete cu ochi verzi, cuminte si super dulceiar mami mi-a placut la nebunie!!! Apoi Luy si pe Maria frumoasa adormita (chiar dormea in carut)care mai tirziu m-a uimit cu cite stie, pe chipesul Sebastian cu dulcea lui mamica (Ceamica multumim ca ati facut efortul de a veni chiar daca erati obositi dupa vacanta, apoi a ajuns si Vladut blondutul cirliontat cu mami cu par minunat-Ancasilv mi-a parut bine de cunostinta!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput