Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Poze am facut putine. O voi ruga pe Luiza sa puna mai multepe e-mailul comun cind se va intoarce!!!

Daria s-a simtit foarte bine in parculet in schimb a facut spectacol in metrou-era si prima data, mai ales la dus- toti ochii erau pe ea si eu m-am simtit cam aiurea. La intoarcere am avut noroc ca a fost liber si a chiuit in voie, a coborit de pe scaun la fiecare oprire si a voiciferat o gramada.

Mamici in speranta ca nu v-a enervat prea mult accentul meu moldovinesc astept cu mare drag sa reeditam!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Valentina, sanatate lui Andrei! Imi parerau ca nu ati putut veni astazi!

Papanash super maninca Andrei!!!Asa sunt de geloasa!!!

Roxana ma bucur ca va simtiti excelent!Sincera sa fiu si pe mine ma relaxeaza muntele mai mult decit marea! Zile frumoase in continuare!

Ceamica asteptam cu nerabdare pozele. Imi pare rau de intimplarea din Bulgaria.

Mergi la inceput

Rodica am vazut poze cu burtica si cu Darius!!! A crescut mult, se vede ca mininca bine! E tare dragals in pozele cu prietena lui Daria si in cea cu verisorul Daniel. Burtica e super!!! Sfirsit de sarcina usor si numai bine!!!

Mergi la inceput

Am mai stat la citit bloguri in loc sa merg la !!!
Va doresc o noapte linistita! Noi abia asteptam sa se faca vineri sa mergem sa ne intilnim cu Matei la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ema,bine ai revenit, sa va fie de bine concediul. Asteptam impresii si pozici!
Roxana, ma bucur sa aud ca va merge de minune! Distractie placuta in continuare!
Imi pare rau, rau ca am ratat la mustata intalnirea,ar trebui sa ma obisnuiesc cu surprise din astea de ultim moment. Deci, am ajuns cu Andrei la spital, bine ca nu am stat mult in sala de asteptare ca deja ca luase cu transpiratie. Diagnosticul este de viroza respiratorie cu componenta laringiana. Avem de facut aerosoli,plus luat un antialergic Xyzal si Tantum verde spray, Nurofen si Panadol alternativ. Daca Doamne fereste apar complicatii in noaptea asta gen respiratie dificila, urgent la camerade garda si trecem direct pe Predinson. Sa speram ca va fi bine.
Acum va urez o noapte linistita in continuare,eu mi-am facut doza de energizant, deoarece in noaptea asta trebuie sa stau de veghe, la cum se prezinta Andrei.
Roxali, sper ca pana pe 2 sa mai fie o intalneala si atunci sa va pot cunoaste si eu in sfarsit.
tutror,mari si mici

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php" target="_blank"> Va rugam votati "Fericit"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Acum am ajuns si noi acasa...dupa intilneala am fost si printr-o vizita cae s-a cam prelungit. Super intilnirea, toti copii frumosi si cuminti, unii mai vorbareti, altii mai putin, dar per amsamblu toti super. Si mamicile la fel. Asteptam poze. Va pup, noapte buna!

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Picio, si daca seful zice "nu".. tu-i zici "adio si n-am cuvinte"?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Ceva de genul asta. Dar nu cred ca ajungem la scene patetice - nu e genul si de 8 ani stiu la ce ma pot astepta. (O sa zica ca-s crizata de la hormoni - incorect? - dar nici nu-si va lua responsabilitatea in caz ca e ceva... o sa dea din umeri si o sa inghita. Asa estimez. Plus ca mai sunt si altii cu flexi-time si consulantii nu-i musai sa sada la birou.)
...plus, saracul, e el mult temut de altzii, dar mie imi pusese porecla "Prinzessin": ca daca ceva nu-mi convine, iute stramb din nas si comunic direct. De fapt, sincer, mi-ar face un maaare serviciu sa ma dea afara ca-mi pot vedea 2 ani de copii pe un ajutor minunat de somaj - dar nu pup eu asta...

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Hello!

Am fost la o pediatra,alta,ca a noastra e in concediu..m-am alarmat ca Miru a avut de pe la 4 pana la 10 vreo 5 scaune moi,apoase.Diagnostic,enterocolita acuta pai trebuia sa ni se intample si asta...tratament:Sumetrolim,glucoza,debridat si erce flora,plus regim.
...
Aseara i-am luat si o cutie de lapte fara lactoza.

Piciulika felicitari pentru baietel!

Vacanta frumoasa celor care pleaca!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Multumim, Danuta draga!
Vezi ca aici toti ridica din umeri la intrebarea cu laptele fara lactoza in caz de enterocolita: farmacisti, pediatri... Ciudat, nu au auzit de asta. Si in afara de Bioflorin (restabilirea florei / Erce Flora?) nu dau NIMIC! Au zis: renuntat la laptele de vaca - inlocuit cu succes cu lapte praf special de dat in diaree (de la Aptamil HN25 parca?! - mi-nu-nat! E portocaliu, dar Michael nu a clipit: gustul o fi bun), dat cascaval tare, paine, (unt), legume fierte, banana - ce are pofta.

Sper sa treaca iute - stiu ce nasol e dupa o unica experienta (oac la dublu = la ambele capete) Insanatosire grabnica!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Multzumim tuturor de cuvintele frumoase - prea magulitoare!

Erina, esti o dulce - as usual! (apropos bloguri: trebe sa-mi explici - asa, ca la blegi - cum e cu situl nostru si blogul ala - eu cam pe fuga am fost pe acolo dar nu m-am prins care-i similitudinea, na! Ala-i cool de tot si postarile-s savuroase... Yo nu m-am prins, fii explicita, ca mor de curiosa!)

Valentina, multumim, asa sa fie! Sanatate mult lui Andrei! Sper sa fie mai mult sperietura... ei, vad ca nu-i!!! Noapte usoara, Mami, si refacere grabnica micului pacient!

Vazut poze de Morosan - un dulceeee - si fidel tare Dariei. Rodica, sarcina usoara si o nastere frumoasa de tot! Asa o familie frumoasa sunteti! (si vin si eu la bunica intre flori - si ma si supun micului sef! )

Adimercedes - tot nu apuc cu mailul: felicit sotzul pentru verticalitate si ii doresc mult-mult succes! Eu zic ca bine a facut, acuma e momentul - chit ca trebuie sa inghitzi in sec si sa-tzi iei mult curaj pentru pasul asta! Bravo!! the 4 of you!

Gabriela, ce-mi face nora? Aerosolii-s gata? Bine ca tu te-ai scapat de grija - laboaratoarele astea-s criminale! Ma bucur ca inca ne place soacra - sper si nora!

Luy, pupam pe Me-huhureaza - si sigur ii va prii calatoria. Are fata nevoie de-o schimbare! Abia astept!

Papanash, macar al tau vorbeste - ma uimeste! - chit ca afli chestii cam... Si bravo ca papa asa de bine!!! Al meu e cam cu mutre.
Si multumim pentru vorbele frumoase in guest-book!

Ce-am fi venit si noi la Roxali et Co....!

Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bunaaa.
In curand pun pozele de la brasov.adica ele se incarac this very moment. deocamdata v-am trimis un teaser , pe mailul comun.
ne-am adunat si noi de pe drumuri!
Piciu, esti de coma....cu ajutorul de somaj:D
si eu cred ca n-ai tu bafta asta:D
dar f bine ca te tii tare pe pozitie.
Multumesc de urari!
si felicitari pt baiat...ah, mama de baieti, excelent! las ca al treilea o sa fie fetita:)))

Danuta, ufff.....litoralul, dar mai degraba vacantele predispun la chestii nasoale digestive. Imi pare rau...insanatosire grabionica!

la fel si voua, Valentina, ma ia cu friguri cand citesc din astea pe la tine

Sa va fie de bine intalnirea! Imi pare rau ca nu ajung si eu sa o cunosc pe Roxali....

Roxana, pai sa faceti bine sa va mobilizati pe vineri. Poate vine si Bernixa!! ce ziceti, astia mai breji? (de la Breaza adcia )

Alina(cea mica), de asta nu vrea barbatu-meu in Bulgariua...zice ca el face criza de tensiune la din astea si dupa aia ne iau aia si ne vand la turci

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput