Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (322)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna....

Compania de la care am cumparat inca din ian a pierdut licenta de zbor-Myair...auzisem de ceva tam-tamuri in Buc , dar ai mei nu ca tie nu ti se poate intampla nik(oare??)...aveam o presimtire sunasem , email, dar pauza
in fine am luat altele de la Wizzair(astea erau disp pe net) plec de la Roma (sper!!)si voi ajunge maine

La multi ani Sabina si Ricea!

Papanash vin oriunde...era in Berceni ptr ca ma duceam la o zi onomastica si ptr Luy....oriunde si oricand...imi fac timp

Erina

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaah,m da, la multi ani Ricea!!

Dragele, va multumesc mult de urari, a fost Bernix la noi, a fost minunata ziua, chiar daca Gheorghe a iubit-o f pasional pe Ana....saracuta, a luat o tranta si a primit si=o zgarietura...dar din dragoste!!!

va ofer o bucata de praji
()de fapt s=-a terminat, da asa...:))) )
povestea pe blog

http://armonii.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Deci.... cum ramane pana la urma?! Unde ne intalnim?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/gallery.php" target="_blank"> Va rugam votati "Fericit"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Sabina!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Adi, Erina, Bernix, succes sotilor in alegerile facute.

Gabi, ma bucur ca te-ai linistit si sa fie totul bine .

Rox, sa va fie de bine iesirea si sa aveti zile placute la munte.

Cecilia,concediu placut , sanatate multa lui Cristi.

Roxali, drum bun spre Ro, sa aveti un concediu placut si intalniri multe cu dulcete si papanasi.

Bebeka, felicitari Rebecai.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Luy, concediu placut!

Papanash, placuta a fost reintalnirea dintre papanas si tati. Cum mai pleaca tati la "uici"?

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am trimis pozici pe contul comun.
inca un motiv de pus poze doar in cerc restrans:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6021594-video-sua-mama-descoperit-fiul-sau-7-luni-este-vanzare-internet.htm

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Danuta, am fost la medic, cica 100% are bubite de la caldura, asa arata, se numeste sudamina.
mi-a dat 2 creme, si spalat cu ceai de galbenele.
cremele sunt : cicalfate ( pt bubite, iritatii) si inca una pt mancarimi (daca apar) se numeste pruriced .
pt linistea mea mi-a dat si trimitere la analize de kk, dar cica dupa 3 zile de tratament o sa se amelioreze bine.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ahhh Sabinutzo,Bernixule ieri am fost in culmea fericirii!!!
Am alaptat-o pe Lisa pt prima data...vai n-am crezut ca imi poate da asa o stare de beatitudine.N-as mai fi plecat de acolo...m-as fi mutat in spital sa o tin la san mereu.
Primul supt a fost un succes!Si dupa cum banuiam a supt fara probleme,laptele curgand usor.ASistenta a cantarit-o inainte si dupa.Supsese 60 ml!Si chiar dormind nu dadea drumul la san.Offf ieri am adormit tarziu...gandindu-ma la ea mereu.
In dimineata asta ma duc sa o alaptez,rau imi pare ca nu pot ajuunge la fiecare masa.
A fost minunat si Lisa s-a descurcat de minune!Inceputul a fost un pic greu dar mi-am amintit teoria scrisa de Sabina si am tinut sanul,l-am sustinut ca sa prinda mai usor.

Sabina
Vazut pozici,ati petrecut frumos!Si praji mi-a placut tare mult...Sofia ce a spus?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

am trimis pozici pe contul comun.
inca un motiv de pus poze doar in cerc restrans:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6021594-video-sua-mama-descoperit-fiul-sau-7-luni-este-vanzare-internet.htm

Si inca un motiv pt a nu ne expune copii dezbracati in locuri publice, cred eu (poza lor poate ajunge oriunde, in orice computer din lumea asta!)...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput