Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Ramona! Sa fii sanatoasa si fericita langa iubitii tai copil si sot!

Ellenuta, phii ce grozavie...sa ajungi la spital cu Eva...ma gandesc cat de greu trebuie sa fi fost in mizeria din spital cu Eva bolnavioara si cu burtica dupa tine. Sper din tot sufletul ca sunteti deja externate si Eva pe drumul cel bun.

Anandrei sa va fie cu noroc mutarea! Te inteleg perfect..si noi am fost ca tiganu' cu cortu' de 2 ani incoace. Dupa ce am vandut apartamentul ne-am mutat la ai mei, apoi in chirie si abia acum la casa noastra cu ajutorul lui Dumnezeu.
Eu am scapat repede si definitiv de gandaci si furnici (poate functioneaza si la purici daca zici ca ai si din astia) cu solutie Regent. Se gaseste la unele farmacii veterinare. Can nu am gasit la farmacii am intrat la primul cabinet veterinar si am gasit acolo. E foarte eficient.

Noi sambata am fost la ferma animalelor, unde copiii au fost foarte incantati. Marc a calarit pe ponei si era in culmea fericirii, iar Andrei tragea in disperare de zavorul de la poarta ca vroia sa intre pe terenul de calarie. S-au simtit tare bine iar eu sunt foarte fericita ca am gasit o sursa buna de lapte. Au ferma de vaci, de unde poti cumpara lapte de vaca, proaspat muls in seara respectiva. Le-am dat deja, am baut si eu si e delicios. Lapte gras, direct de la vaca...nu se compara cu laptele din magazine. , am hotarat ca vom lua lapte numai de acolo, mai ales ca ajungem foarte repede...de la Cora Pantelimon se ajunge in 10 minute.

Ieri am fost cu picii si cu bunicii la padure, undeva pe langa Targoviste, copiii au zburdat toata ziua in aer curat, am cules mure, am facut un gratarel si am scapat de caldura orasului. Picii au picat franti de cum am urcat in masina, la plecare.

In alta ordine de idei nu-mi place cum arata putza lui Andrei...cam umflatica, cam rosie, nu ma prea lasa sa pun mana...nu plange, da maraie si se fereste. Abia astept sa vad ce zice dr...mi-e cam teama. Cu Marc n-am avut probleme d'astea.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

multumim din suflet pentru urari, mesaje si telefoane!! sunteti tare dragute si va iubesc pe toate!

azi ne-au dat drumul acasa .. la 10 a venit dr, a controlat-o si a spus ca e mai bine si ca daca cred ca o pot hidrata si hrani acasa ne da drumul. sper sa fim pe drumul cel bun .. trebuie insa sa meergem de 2 ori pe zi la injectii .. eva e terorizata, cum vede pe cineva in alb sau verde, incepe sa urle, sa se agate de gatul meu si sa strige "gata gata, pa pa" .. ieri i-au pus un fir mai lung la perfuzie si am dat-o jos din patut, ajungea pana la usa .. parca era in lant .. incerca sa fuga pe usa, o tragea perfuzia inapoi si incepea sa urle de durere ...

azi a mancat un pic .. dimineata lapte, pe la 10 cam 80g de mar copt cu orez fiert si la 13, cam 120 g de mar copt cu br vaci si orez fiert .. a baut si ceva apica .. Doamne ajuta!!

nu va spun ca ieri i-au schimbat branula caci aia se infundase .. au incercat intai la mana cealalata, apoi din nou la mana unde o avusese, apoi la pliu de la antebratul drept .. n-au reusit, i-au spart venele, s-a invinetit si avum o are pe mana stanga ... Doamne ce imi venea sa mor cu ele de gat!!

sper sa nu va suparati ca-mi vars si eu naduful dar credeti-ma ca sunt cu nervii la pamant ... am plans zilele astea cat ptr multi ani de acum incolo ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Elle...prin ce treceti voi... Nici nu stiu ce sa-ti spun ca sa te mai incurajez. Imi dau seama ca tot ce -ti trebuie este sa fie Evita bine.
Curaj mami! Din pacate sunt si momente de genul asta in viata noastra si a copiilor nostri si trebuie sa ne intarim si sa le depasim, mai ales pentru ei!
Va pup pe toate trei fetitele (si Anitei i-a fost greu zilele astea, in mod sigur) si sper sa fiti bine cat mai repede!

Roli as fi mers si eu cu voi...dar e atat de departe de noi ferma... Stiu ca e laptic bun acolo, au chiar un automat; poti lua la orice ora. Doar ca-i mult prea departe pt noi...
Ma bucur ca v-ati distrat!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Doamne Ellenuta, ce povestesti tu acolo! Saracuta Eva, prin ce a trebuit sa treaca, si tu odata cu ea! Of, nici o mama nu ar trebui sa fie nevoita sa-si interneze copilul in spital!

Dar ma bucur asa de mult ca a inceput sa pape si sa bea ...ce afurisite sunt aftele astea, lua-le-ar gaia! In rest sunt bine analizele, nu?

Ramo, primesti cu intarziere si de la mine urari de sanatate, voie buna si numai intamplari fericite? La Multi Ani cu fericire!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinus Doamne ajuta sa nu se mai imbolnaveasca niciun copil niciodata .. e tare greu!

stancutza da, analizele sunt toate bune .. glicemia o avea mica 50 fata de 70 normal .. asteptam acum urocultura si coprocultura sa vedem daca e vreun balaur pe acolo .. dr a spus ca a fost o viroza combinata cu un deranjament stomacal .. nu enteroviroza ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Elle, bine ati ajuns acasa. Sa speram ca nu va trebui sa mai mergeti la spital decat pt.injectii sis a le terminate cat mai repede. Cum sa tii un copil de 1an jumate numai in pat? Greu, f.greu, ca doar le place sa zburde toata ziua.

Alina, o sa-i prinda f.bine lui Luca faptul ca va face inot de performanta. Felicitari, mamico.

Dani, cum mai esti? Ai gasit un doctor la care sa mergi? Sanantate multa.

Roli, ma bucur ca s-au simtit bine baietii la ferma si ca le-a placut laptele de la vacute. Am luat si noi lapte de acolo si este bun, juma de litru l-am baut pana am ajuns acasa.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

In we asta am fost la mare in Vama singurica fara copii si fara sot. A fost un aranjament pe fuga, cazarea, masa din mers, drumul cu masina finilor care era full, asa ca nu mi-am permis sa ma duc cu copii. Dar gandul meu a fost tot timpul la ei, numai despr ei vb, si cand vedeam copii mici pe plaja, ma tot gandeam ce bine ar fi fost sa fie si ei. In fine, nu mai e mult si vom savura impreuna plaja Sardiniei.

Stancutza, sanatate Soifiei. Sper ca noile olive comandate sa fie potrivite.

Am vazut si pozele cu Sarita de gatta la mare. Foaaaarte incantata a parut in poza din apa.

Laura, saracuta Eleni. Sper sa ii fi dat de capat. Cum mai e? Si la intrebarea ta, raspund cu intarziere: i-am dat cu o substanta incropita la farmacie dupa indicatiile dr. nu mai stiu unde e reteta….dar e ceva cu un corticoid si alternativ cu Elocom (mometazona furoat – un glucocorticoid…sper sa il fi scris bine). Da, corticoizii sunt foaaaaaarte controversati, dar avand in vedere severitatea bubelor si tratamentul relativ scurt, respectiv 10 zile, am decis sa ii dau. Apoi produse cosmetice de la A-Derma, plus Zyrtec (diclorhidrat de cetirizina) un antialergic oral.

Emma, felicitari!!! Sa iti traiasca bb, sa fi fericit si sanatos! Prima mamica care a adus pe lume un nou bb printre clopotei! Edit: a doua. Si vitezist rau nu gluma, grasunelul.

L-am vizionat si pe maimutelul Ceskkai.

Ramona felicitari pt educatul lui Razvanici. Mi se pare formidabil ca a realizat ce doresti de la el. La multi ani, cu intarziere!

Danibv ce rau imi pare ca ai facut otita asa mare. Cred ca a fost tare dureros. Cum adica ti-ai pierdut auzul? Eu stiu ca se reface timpanul duapa perforare…nu-i asa?

Stoisor, cum sa nu il ierti pe tati? Daca vrei sa iti dau exemple mai proaste…eu uit in fiecare an aniversarea prietenilor si rudelor mele, persoane la care tin…intr-un an mi-am adus aminte ca ziua mea tocmai trecuse…zau nu e asa grav. Felicitari pt cei 4 ani!

Anandrei, felicitari pt mutatul in casa mai mare! Din pacate stiu cum e cu mutatul din casa in casa, sper sa gasiti un locsor numai al vostru.

Ven imi pare rau ca te-ai molipsit si tu cu crocobaurul din ochi.

Felicitari pt aniversarea casniciei Gratiela!

Elle, off, ce trist, biata Evita si biata de tine, sper sa rezolvati cat mai curand.

Alina, inca odata felicitari pt micutul Luca, viitorul inotator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mary, Stancutz, , Roli , Ven, Godzila , Anandrei , Laurici I ...asa...de drag!

Godzila, Danutza de Paris a adus primul bebe fratior proaspat de clopotei!

Plec spre casa! Puuup!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Godzila, Danutza de Paris a adus primul bebe fratior proaspat de clopotei!

Plec spre casa! Puuup!

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Oh, da, asa e, atunci a doua

Mergi la inceput

Roli, treaba asta cu putzica, e cosmarul meu...mereu ma gandesc daca ii fac bine decalotandu-l si ma intreb de ce nu s-a desprins inca total pielicica...la noi inca e lipita, arata ca in prima zi. Nu stiu daca sa insist mai mult sau sa il las asa.

Mergi la inceput