Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

LA MULTI ANI, RAMO!
SANATATE SI NOROC ITI DORESC SI MULTA FERICIRE ALATURI DE BULINUTZ SI SOT!

(mi-am luat si galetile cu cenusa, ca-ti urez de-abia acum )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Multumesc .
Stai linistita ca nu-i niciodata prea tarziu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna dimineata! Azi m-am trezit tare vesela, nu stiu de ce, dar ma simt bine Acuma imi beau cafeaua cu voi, fac revista presei si ma duc sa-mi vad baiatul ca e la ai mei. Si o sa mai stea la ei pt ca aici unde ne-am mutat avem gandaci si dau cu solutie si nu vreau sa stea copilul aici cat dam cu solutie. Mi-e un dor de el....

Ieri a fost super tare! Am fost si am inchiriat biciclete de la cicloteque (facultatea de drept) si ne-am plimbat prin oras! Asta da aventura! A fost super! M-a busit in schimb plansul cand am vazut 2 familii de tigani, cu un copil, respectiv 2 dormind pe strada, murdari. Andrei m-a luat in brate sa ma aline si apoi s-a dus si el sa-i vada si cand a ajuns inapoi imi zicea ca numarau teancul de bani facut din cersit...Copii n-au nici o vina, sunt copii chinuiti...of...

M-am intalnit si cu Laura_D in CIsmigiu! Era cu tot familionul, DImitris si Eleni erau asa de obositi...DImitris nu m-a mai recunoscut! Iar Laura, vesela cum o stim! pup Laura!

Elle sper ca sunteti mai bine acum. Insanatosire grabnica va urez si o floricica de incurajare

Ramo cu scuzele de rigoare, iti urez LA MULTI ANI draga mea! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Ven Salut! Trimit un pup catre voi Sper ca Markus e mai bine!

Alina023 Felicitari mama-cioara pentru puiul inotator!!! Mult succes va urez si reusite! (Visez si eu in ascuns asta pt Davidul meu, dar pana la anul cand o sa intre prima oara in bazin mai am de asteptat!) Ma bucur mult pentru voi!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Anandrei

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Ramo pup si eu!

Gata, fug sa imi vad pustiu'!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ramo, Ana, multumesc!

Anandrei am citit ce "plimbareti" sunteti! Sper sa vi se implineasca visul si sa aveti cat mai curand casuta voastra!
Fara sa am experienta mutarilor dese si cu o oarecare inconstienta vorbind..cred ca exista si parti faine in toata treaba asta. Casuta noua, posibilitati noi de rearanjare a mobilierului, diversitate! Incearca sa te bucuri de asta (nu stiu daca se poate...). Eu ma gandesc de exemplu ca acasa la mine nu pot schimba mare lucru. Si parca mi-ar placea. Dar...oare stiu ce inseamna? Sigur nu!
Sper sa va linistiti repede, sa scapati si de miscatorii neplacuti si sa-ti aduci puiutul acasa!

Te-ai vazut cu Laurici??? Inteleg ca Eleni era bine, nu? M-am tot gandit la ei in weekend dar nu am indraznit sa sun. Laurici!?!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Gata, m-am intors! David n-a avut nici o treaba cu mine, era cu tatal meu si nici nu m-a bagat in seama, i-am zis ca plec si mi-a facut “pa”, deci l-a durut la baschetzi ca plecam eu. Noroc ca e taica-miu in concediu si are cine sa stea cu el, nu sunt nevoita sa-l aduc la gandaci si, mai nou, la puricei. Dap, avem si d-astia! Dar scapam noi si de ei.
Asa ca, daca fi-miu e cu ta-su mare, eu spal, calc, gatesc si ...stau pe forum! Mi-am luat laptopul in bucatarie si dau refresh. Sper ca aveti chef de taclale!

Alina eu sunt mai prapastioasa, vad intai partile negative si pe urma pe cele pozitive. De exemplu nu-mi place ca tre sa te cari ca tiganul cu toate lucrurile, ca poate vecinii sunt galagiosi (am avut la garsoniera una de imi venea sa o omor, toata ziua dormea, nu avea servici, si toata noaptea asculta muzica tare, radea si avea musafiri; i-am facut observatie de vreo 10 ori si pe ea o durea la basca), stii cata nevoie e de liniste pt copil, ca te pricopsesti ca aici cu gandaci, purici sau alte lighioane, etc. Dar cel mai dureros pt mine e sentimentul ca nu e al meu, ca nu pot sa ma atasez fiindca la un moment dat vom pleca, ca nu pot sa fac imbunatatiri (stau cateva luni si nu merita) si alte asemenea. Eu sunt mai conservatoare, simt nevoia de un locsor al meu, amenajat dupa sufletul meu si ,mai ales, foarte curat de care ma atasez...Cu binecuvantarea lui Dumnezeu toate astea se vor sfarsi si ne vom muta cat mai curand in casuta noastra si-atunci o sa fie bine!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Se pare ca azi, cand fac si eu exces de prezenta, nu e nimeni.

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, gagici
Elle Doamne, si voi treceti prin asta! Biata Eva! Sper sa-i treaca repede si sa nu ramana traumatizata de experienta! Sanatate multa si ai grija si de Anita mica din burtica!
Pe Thea mea o mananca de cateva nopti un tantar si eu mi-am dat seama abia ieri noapte cand m-a bazait si pe mine unul exact cand a inceput Thea sa planga si sa strige GATA si MAMI, MAMI, MAMI!! De asta imi tot plangea micuta noaptea si se trezea la 5,40-6 dimineata cand devin mai activi si mai galagiosi tantarii (eu tot vazusem niste bubite ca niste cosuri pe ea, dar am zis ca-s cosulete de la caldura) Azi noapte s-a trezit din acelasi motiv plangand cat o tzinea gura la ora 3 si a adormit la 5,35 (am prins tantarul de cum am arins lumina si era plin de sange de la micuta ) Noroc ca era soacra mea la mine (noi am fost aseara la meci si apoi la pub) si a ramas ea de veghe, de fapt la joaca, pana la ora aia la care T a acceptat sa se culce! Era mititica piscata intr-o multime de locuri si incearca asa de tare sa se scarpine cu manuta stransa pumn...e o dulce si mi-e o mila de eaaa!!! O dau cu solutie de alcool mentolat cu zinc si sper sa i se usuce mai repede (desi parca-i vine mai tare sa se scarpine).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Laura_Ioana ma bucur sa te gasesc! Of saracuta Theea! Si pe David l-au piscat tantarii acum vreo 3 saptamani, dar am cumparat aparat de tantari cu rezerva lichida si nu mai avem nici o problema! E foarte bun.

Pup piscaturile printesei, sa treaca mai repede!

Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LauraI, da-o cu Fenistil gel pe urmele de intepaturi. Face bine, opreste pruritul cat de cat.

Ellena, imi pare rau ca sunteti la spital. Numai acolo sa nu ajungi cu ei, stiu feelingul. Bine ca macar ai pat pliant. Pup fetita mica sa se faca bine repede.

Ana, cum adica purici? Gandaci, hai ca mai inteleg, daca inainte nu se facea curatenie ca lumea, sau exista ceva focar, unde se inmultesc, dar purici??? De unde? Jesus, naspa rau de tot! Nu ai chemat ceva dezinsectie??
Spor la trebaluit!

Mergi la inceput