Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 2
jelimoni spune:
RAMO,LA MULTI ANIII!!!!mii de scuze pt intarziere,ieri am intrat pe fuga si n-am observat c e ziua ta
sa fii fericita alaturi de baietii tai, multa sanatate si bucurii iti doresc!
aweya spune:
Fetelor help
Mihai de la ora 16 si pana acum mi-a facut de 8 ori kk, bineinteles ca moale si cu ceva mucus... Nu stiu ce sa-i fac sau daca este de la dinti ori are ceva la burtica. In rest mananca, e vioi, bea ceai!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
stoisor spune:
ola fetele.....
cu scuzele de rigoare La multi ani Ramo ,multa sanatate ,noroc cu caru'si implinirea miilor de dorinte
Elle dragele de voi,sanatate Evei ,nici nu pot sa imi imaginez cat de greu iti este cu burtica mare,oboseala,stres,nervi,ma rog sa isi revina pitik sa te poti linisti si tu ,pup fetele
multumesc mult,mult fetelor pt informatii,Sasa va transmite un ,copila e mult ,mult mai bine,as putea spune ca e ok ,ieri 3 scaune aproape normale(consistenta si culoare ok),azi la fel ,papa ff bine,e indragostita de ceaiul de menta,bate recordul de lichide baute pe zi ,maine o sa pot merge si la doc,binenteles ca la cel de fam si stau sa ma gandesc daca sa o duc sau nu,nu e cu programare si mi sa nu culeaga altele de pe la dispensar,asa ca,o sa mai vad,totusi nu scapam de nenorocita de febra ciudata 37.3-37.8 ,numai aici e buba
pt aweya ......
... musai lapte fara lactoza, e masura principala. Si noi tot Nan fara lactoza consumam la diaree, alea mai groase cu gust de banane erau cah! Nanul nu are nici un gust, si nici nu e mai gros decat cel normal.
Asa.....mai poti sa-i pui in bibe cereale numai cu orez, e bun la burtica deranjata (asta daca papa cereale in biberon).
Apoi, mar copt cu branzica de vaci, sau cu biscuite, orez fiert, indulcit cu glucoza, in care pasezi cateva afine (daca gasesti undeva proaspete, nu din afinata ). Glucoza gasesti la farmacie, eu am mereu cate sute de grame in casa, tocmai pt. copii kakaciosi.
Hidrasecul eu i-l prepar cu cca 30 ml apa, il pun in canita in acre bea el apa, si ii zic ca ii dau SUC - il bea imediat, ca stie ca sucul e ceva interzis in 90% din cazuri :))
Fructele crude (chiar si banana) nu prea sunt ok, mie asa mi-au zis la spital, si dr. de fam. la fel, cand a avut Mathias enteroviroza.
Iar fel principal, clasicul orez fiert, cu morcov si carnita de pui.
.......
..... in primul rand nu ii mai da lapte normal. da-i lapte fara lactoza (eu am incercat de la humana, cu gust de banane, e f bun). laptele mai mult da peste cap stomacul in momente d'astea. e excelent ca se hraneste, continua sa ii dai alimentele despre care ai scris. ar fi bine sa ajungi si la doctor la un moment dat, dar nu te speria. deci lapte fara lactorza, ceai de menta daca mai accepta si, daca nu, apa fiarta. temperatura e de stare prefebrila iar daca nu vmeaza si nu are febra te poti considera destul de norocoasa. va pup si sper sa se faca sara bine cat mai curand!
.......Vezi la farmacie, poate gasesti Eridiarom - e super bun si piticii il sug cu placere. Noi ne-am scos de cateva ori cu el.
scuze ,am reluat mesajele fetelor catre mine legate de aceiasi problema,sanatate multa
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
madalina28 spune:
Ramona sper ca mai primesti cu scuzele de rigoare o urare si de la mine
LA MULTI ANI!Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de baietii tai si cei dragi!
Offffff imi pare asa rau sa aud ca din ce in ce mai multi puiuti sunt bonlavi de enterovirozele astea pacatoase, le doresc multa sanatate puiutilor si mamicilor multa rabdare in special Ellenutzei care banuiesc ca-i este super greu si cu bb in burtica chinuita prin spital.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Ven spune:
'neata!
Irinouka, Markus, cel mare, a fost piscat de viespe.
Ceska, da, e oarecum alergic, in sensul ca i se tumefiaza si inroseste foarte tare. Nu i se umfla limba sau buzele (desi a patit si asta o data, nu de la viespe, ci de la ceva mancat, de a trebuit sa mergem la spital sa faca Hidrocortizon). Asa ca stau cu frica sa nu i se intample.
Gratarele au fost gustoase, au venit oamenii la 12 si au plecat la 8 jumate seara :)
Copiii mari s-au jucat in curte, la nisip si in casa (Markus si 2 fete de 5 ani), iar cei mici (Mathias si un baiat cu 3 sapt. mai mare ca el)in curte, la nisip, de aveau nisip si in fund seara, la dus
Mathias stranuta des si are ceva muci lichizi si transparenti, i-am dat ieri Oscillococcinum, continuam si azi, sper sa nu dam in altceva, ca abia am terminat cu Sumetrolimul.
Nu stiu cand o sa isi scoata si copilul asta laptele de noapte. Toata lumea zice ca e vina mea, ca de ce nu ii dau ceai sau apa.
Hmm, n-am cu cine, frate!! Am incercat azi noapte, cand efectiv toata noaptea a baut LAPTE de sete! Cam din ora in ora, sau tot la doua ore, cerea, eu ii ofeream ceai, el se punea pe urlat! Eu nu-l pot lasa sa urle noaptea, cand ii pot oferi ceea ce vrea......asta este.
In mod normal, cand nu e bolnav sau fff cald in casa, sau alte 'conditii extraordinare', se trezeste pe la aprox. 3 (bea lapte cu cereale), si pe la 7 mai bea o tura de lapte simplu, apoi doarme mai departe, pana la 8, 9 sau 10.
Sper ca pana pe la 2 ani sa avansam macar in ideea de a se trezi doar pe la 5 dimineata, pt. 1 sg. lapte nocturn. Doamne ajuta!
Gata cu placinta, o saptamana reusita va doresc!
ramonab spune:
Buna dimi!!!
O cafea?
Lala20,Aweya,Ven,Irinouka,NataliaS,LauraIoana,Emma,Nemary,Elle,Grati,
Aurelcris,Danibv,Ceska, Jelimoni, Stoisor, Madalina,Va multumesc din suflet pentru urarule de bine pentru ziua mea.Sunteti niste dragute si va iubesc pe toate!!!
Eu am fost plecata cu sotu si cativa prienteni cu cortul de sambata dimineata pana ieri seara.Piciu l-am plasat la mami ca nu mi se parea o idee buna sa vina cu cortul.
Eu nu am mai fost niciodata cu cortul si am zis ca acum macar de ziua mea sa incercam.A fost foarte bine, am facut gratare, am baut bere si am ras pana nu am mai putut.In fine, m-am simtit foarte bine.
Elle, sunteti acasa?Am citit ca ati fost in spital.Imi pare rau ca ati ajuns acolo.Tare greu ti-a fost si gravi fiind.Of, sper ca sunteti deja acasa si Eva papa frumos si totul e ca inainte.
Emma, am citit si peripetiile voastre.Doamne doamne, bine ca ai reusit sa ajungi la timp la spital.Abia astept sa ne arati poze cu dodoloata mica.
Stoisor,voi cum sunteti azi?
Aweya cum e Mihaita?
Ven, pupam buba lui Markus, saracutul cred ca il doare intepatura.
Ceska, ce sa zic si eu, bine ca v-ati simtit voi doi bine, daca domnul a vrut sa stea inbufnat, sa stea acasa.Of, nu-i inteleg pe unii barbati.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
Buna dimineata si multam de cafea Ven!!
In primul rand Ramonici, la multi ani cu sanatate si multe multe bucurii!!!
Elle, draga mea, din suflet sper ca azi sa fie mai bine Eva! Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci.. Eu am fost la spital privat cu Ana, nu aveam burtica si tot imi venea sa-mi iau campii!!
Astept vestile bune azi! Sper sa va dea drumul acasica.
Ven, si Luca este alergic la intepaturile de insecte si la fel se fac niste buboaie imense, zona inrosita mult si intarita, cu mancarimi, uneori se acumuleaza si lichid acolo unde se tot scarpina.
Cu o seara in urma am bagat o droaie de tantari in casa (am fumat cu geamul deschis la balcon) si nu mai aveam pastile de tantari. Dimineata Luca era ciuruit si o trage si acum cu bubitele.
Chiar aseara vorbeam cu sotul sa mergem cu el la un alergolog. Voi ati facut ceva in directia asta? Oare exista un tratament pt de-sensibilizare?
Super v-ati distrat la gratare, nu? Ce fain ca aveti curte!
Ema, cu asa nasteri sa tot faci copii!! Adica tu intr-o ora de la declansarea travaliului il aveai pe bebe Sacha in brate!! Excelent! Ce sa spun...bravo, mami!!
Ceskule, barbatul tau este cumva rac? Ca prea-mi pare cunoscut comportamentul lui mofturos...
Danybv am citit si eu prin ce treci... Asa cum au mai spus fete, gaseste un medic ff bun. Nu pot sa cred ca pierderea auzului la tine va fi permanenta! Curaj si nu te lasa influentata de pareri pesimiste. Incearca mai multe opinii si tratamente! Doamne ajuta!
Si acum sa ma laud si eu putin. Adica sa-l laud pe Luca. Vineri la plecarea de la bazin instructorul m-a intrebat daca nu suntem interesati de performanta!!! Sigur ca da! Macar in ideea ca va face inot la modul mai serios si va avea un organism sanatos!
Asa ca din septembrie Luca incepe inotul de performanta!! Si acum mama cioara...cra cra cra...isi lauda puiul!
Btw, Grati Ozi de cati ani face inot? Ai ceva sfaturi/ponturi pentru noi?
Va pupacesc la gramada si pe rand si va doresc o saptamana de exceptie (adica fffff buna!!)!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
Oooofff...Aweya, iarta-ma ca am uitat sa raspund!In primul rand hidrateaza-l cat mai bine. Asta este cel mai important. Nu trebuie sa pape, dar trebuie sa bea apa/ceai/lapte fara lactoza. Dar apa si ceaiul sunt cele mai importante!
Eventual da-i cu lingurita din 5 in 5 minute (cate o lingurita de apa/ceai) timp de o ora, doua. Asta in cazul in care risca sa se deshidrateze (are multe scaune lichide si/sau varsa).
Sper sa fie mai bine azi! Pupam burtica bolnavioara!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
ramonab spune:
ALina .
Felicitari pt Luca.Succes la innotul de performanta.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
LA MULTI ANI, RAMO!
SANATATE SI NOROC ITI DORESC SI MULTA FERICIRE ALATURI DE BULINUTZ SI SOT!
(mi-am luat si galetile cu cenusa, ca-ti urez de-abia acum )
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela