Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Noi am fost si ieri la ferma animalelor, caci ne-am facut un obicei sa luam lapte pt pici de acolo. Le place mult. Marc a inceput chiar sa bea mai mult de cand ii dau lapte din asta.
Am pus laolalta poze si de data trecuta si de ieri.
DISTRACTIE LA FERMA ANIMALELOR

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Elle, si eu tot OMRON am. nu stiu ce nr, dar sunt multumita de el.
multa sanatate Evei

Ema, frumusel si Sasha, doar are cu cine semana. la prima vedere parca seamana cu tati pupici frumoasei familii.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Ellenuta, nu-mi dau seama cat de mare e aparatul acela. Eu de U22 sunt f. multumita ca e mic, e pe baterii si te poti plimba cu el dupa copil prin casa, poti sa-i faci aerosol in orice pozitie, cand se joaca, cand doarme, e silentios si il poti lua cu tine in deplasari, fiind f mic si usor.
Copiii la varsta asta nu accepta, tb sa te tii dupa ei, sa nu-i fortezi, atat cat se poate, ideal ar fi in somn.
Si nu prea poti sa folosesti masca, caci si-o trag. Eu ii pun direct aparatul in dreptul guritei si nasucului.
Sunt de aceeasi parere cu Natalia, e un must have.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna fetele,

v-am mai citit cu coada ochiului asa, ca mi se uita colegii in calculator :-)))

Gatta, Ven, sper sa fie bine pana la urma analizele Sofiei, ii repet urocultura maine, pt ca am oprit trat acum o sapt. Eu i-am luat proba dupa 5 zile de tratament la recomandarea doc, ne-a spus sa-i luam atunci si daca iese sterila sa nu-i mai dau antibiotic in continuare. Sper totusi sa iasa sterila si aceasta ultima proba si sa nu mai avem problema asta.

Ema, ce frumos si linistit e bebe mic Sasha! Tu arati foarte bine, ai grija de tine cat se poate, ca sa ai laptic pentru piticelul fomicios!

Elle, la Medlife de exemplu au aparate de aerosoli “de apartament”, nu are rost sa te complici cu unul f mare sau profesionist. Eu cred ca daca o sa-i zici o poveste frumoasa Evei o sa stea cu teava aia in dreptul guritei – las-o pe ea sa o tina, nu o forta. S-ar putea sa-i placa cum ies vaporii din aparat, plus ca nu miroase a nimic dubios. Sper ca asta sa fie ultimul hop si dupa asta sa se faca bine. Hai curaj, TREBUIE sa fie bine. Multa sanatate printesucii.

In cazuri de urgenta, la Medlife (inclusiv la clinica din spate de la Hororscop) se pot face sedinte individuale de aerosoli, cu reteta de la medic. Si costa cred vreo 30 lei.

Mada, cam rar pe aici ... ce mai face tizuca?

Roli, frumoasa casuta, mai e putin de aranjat la ea si pe urma o sa fie chiar cum iti doresti! Balcoanele mi se par un mare castig, sunt asa spatioase...

Ginette, Laura, Anca.b, Honey??????????????

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle eu am un ap de aerosoli de la laica. L-am luat de la BE cu 180ron. Sunt multu ca nu e zgomotos pt ca eu nu reusesc sa-i fac lui Dudu decat in somn.

Gatta, noi mergem din 23 pana pe 31 la mare. Pt Efosan mamei ii tb trimitere de la medic catre Spitalul clinic de recuperare EFOSAN Ef. Nord cu diagnosticul (e un formular special), ultimul cupon de pensie si copie dupa BI. Poti merge si tu chiar daca esti in CIC (am intrebat eu azi), numai ca tie-ti tb trimitere de la dr, adev de la angajator ca esti angajata si event ca acum esti in CIC, copie dupa ultimul lor OP catre CAS, copie BI. Ce proceduri fac eu: dus masaj, dus subacval, aquagym si gym la saltea; pt mama au parafina, baile sarate, aquagym, namol, ultrasunete....Ii prescrie medicul de la EFOSAN in fct de diagn.

DanyBV nu dai o fuga in BV? E asa de frumooooooooooooossss!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am vazut ca am fost strigata
Vesti....ingrosam randul bolnavilor
De sambata Andrei o tine in 39,5 C si variaza in sus-jos.
e pe tratament dar inca face febra mare si secretiile sunt nasoale.

Vorbeati de aerosoli .
Super inventie ...DAR ...sa vrea sa si stea copilul
Andrei urla de zici ca il musca aerul ala de nas, face mai urat ca la batista bebelusului desi nu credeam ca se poate mai urat decat atat.

Asa incat face aerosoli Bogdan asezat in fotoliu langa Andrei care legat in leagan inhaleaza ce iese de pe masca lui frati-su ...
Ca la nebuni...
In somn il simte ( aerul) si se trezeste si urla.

Si aparat am ca Roli, de la omrom, acelasi model cred .
Acum le-am facut cu ser fiziologic si ACC solutie.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Elle pai dc iti imprumuta Alina pe al ei este ok, il poti comanda pe cel omron U22 pt orice eventualitate sa-l ai in casa, mie mi-a venit dupa ce Sofiuca s-a facut bine l-am incercat o sg data cu ser fiziologic fara masca si a stat cuminte, Roli are mare dreptate fata de celelalte acesta este f mic, silentios, il poti folosi oriunde si in orice pozitie.Din cate imi amintesc si Lala D tot pe acesta il are.

Stancutza va urmaresc asa cum pot din lipsa de timp, noi suntem bine din ce in ce mai nazdravane, pot zice ca daca tati si-a dorit un baietel acum il are pe jumatate

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Zuzici vreau sa impartasesc cu voi o bucurie mare a mea.Acum cateva ore s-a nascut finutul meu Darius Andrei.Un flacau mare de 4.050 kg si 56 de cm, nascut prin cezariana..Mamica, fina mea si prientena mea din copilarie, se simte bine, nu de mult s-a trezit din anestezie.Abia astept sa merg sa ii vad.Sunt la clinica din Baia Mare unde s-a nascut si Razvi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Ramona sa-ti traiasca finutul. Sa fie sanatos si norocos!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Noi am fost si ieri la ferma animalelor, caci ne-am facut un obicei sa luam lapte pt pici de acolo. Le place mult. Marc a inceput chiar sa bea mai mult de cand ii dau lapte din asta.
Am pus laolalta poze si de data trecuta si de ieri.
DISTRACTIE LA FERMA ANIMALELOR

BAIETII MEI IUBITI

E bine ca aveti unde merge sa mai schimbati peisajul.Si din cate se vede in poza copiilor le prinde bine si le place.Cel mic nu a vrut pe ponei?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput