Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 21
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
E bine ca aveti unde merge sa mai schimbati peisajul.Si din cate se vede in poza copiilor le prinde bine si le place.Cel mic nu a vrut pe ponei? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Nu l-am urcat eu ca mi se pare prea mic pt. activitatea asta. Nu vroiam sa am vreo surpriza, sa cada.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
irinouka spune:
seara buna, dragelor!
am plecat brusc si aproape fara avertisment la mare, acum o saptamana. azi ne-am intors si m-am dus direct la munca.
am citit tot capitolul si sunt tare trista pt problemele micutilor si ale mamicilor. mult curaj, dragele mele, si forta sa treceti peste perioada asta grea! piticii au nevoie de voi, de puterea si dragostea voastra. chiar daca nu aveti mereu rabdare cu ei...si e firesc...suntem doar mame, nu eroine de benzi desenate. o sa treaca si se vor face bine toti clopoteii. multe imbratisari de la mine!
ramona, sa-ti fie finutul sanatos si voios iar mamei lui, refacere rapida!
stoicor, condoleante pentru pierderea suferita. dumnezeu sa-l odihneasca.
iata, una calda, una rece...ca-n viata, nu? oooooooooffffffff
ma intorc sa mai aprofundez niste postari si niste fotografii.
pupaaaaaaaaaaam!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
ema, ce pitici dulci ai acolo...sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti!
roli, ti-am vizionat casuta si de-abia astept sa o populezi cu baietii si sa ne vedem prin parcuri!
ellenutz, laurici D, lala D, incurajari speciale pt voi, dragelor!
alinush, felicitari pt potentiala performanta intr-ale inotului a lui luca! e un sport superb care dezvolta frumos. unde mai pui ca e si extrem de util in sine sa stii f bine sa inoti.
lala_20, inteleg prin ce treci cu pustoaica rasfatata dupa cocnediu. dar se dau ei pe brazda, asa-i?
anandrei, imi pare rau ca se tot lungeste aventura noii mutari. sa scapi cat mai repede de toti crocobaurii din casa!
ven, am bagat si eu la cap sfaturile-ti catre laurici de piatra, despre copilasii care plang si ne supara si ne obosesc.
nu mai stiu ce vroiam a (mai) zice...
irinouka spune:
stancutz, pup mamica atat de sensibila...m-a emotionat tare postarea ta despre experienta la logoped si ORL...
irinouka spune:
pupici tuturor, ma duc acasa, sper sa mai pot intra in seara asta.
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Irinouk, ma bucur mult ca ai revenit, multumesc pentru incurajari si tie si fetelor care au avut o vorba buna pentru noi ... va pup pe toate!
Lala, multa sanatate lui "ala/micu", si curaj tie si juniorului pentru joi! O sa fie bine, ai sa vezi! Abia astept sa intri sa ne spui ca a fost totul ok!
Fetelor, tocmai m-am delectat cu pozele de la mare ale Sofiei de Mada...ce fetita curajoasa, nu-i e frica nici de apa nici de nisip, iar asta cred ca e poza anului : http://family.webshots.com/photo/2601974950102223629oTmYXL Imi place ff mult. Pupam tiza ochiosica si frumusica!
Sa va mai zic si de Sofia mea, totusi, si de bine: e innebunita dupa pantofi si bijuterii. Azi cand am venit de la serviciu m-am descaltat si a observat imediat ca purtasem pantofi cu toc (eu port balerini mereu, era prima oara ca-i vedea pe astia). Daca nu i-a studiat si nu i-a intors pe toate fetele ... si pe urma mi-i tot aducea sa ma incalt, cand cu ei cand cu balerinii, si tot compara cum aratam cu unii si cu altii :-)
Si-a gasit un loc mic in casa unde sta jos, pe pragul usii de la balcon - pt. asta isi inchide singura usa ca sa se lipeasca cu spatele de ea. Pragul respeciv e mai lat iar ea sta acolo ca pe scaun si ma cheama si pe mine sa stau langa ea, cateodata aduce si o papusa sa stea intre noi. Acolo e deja "coltul fetelor" si de acolo ii facem semne si radem la tati, care e prea mare si nu incape :-)
Tot dragut e cum flirteaza ea cu lumea in parc, daca ii acorda cineva atentie putina e suficient sa inceapa sa se alinte in fel si chip, isi ridica tricoul (ups!), le face cu mana si le trimite bezele de zici ca e pe scena si o adora publicul...E o mare actrita :-)
A, si mi-am amintit: Shose, Ceska
????????????????
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

09.01.2008