Puiuti de Randunici 2008!! (292)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut un copil frumos numit Matei care se juca in nisip cuminte, fara sa alerge ca disperatu direct la geamandura. Nico, la subiectul cu sanii am mai zis ca nu ma bag DAR: tu nu stii ca poti atrage un ghinion fie si numai vaitandu-te non-stop? Nu te mai tot gandi ca nu vrei sa intarci; cauta sa gandesti pozitiv, varianta asta pt tine e exclusa si gata!
Olgu...era o vreme cand Naty era supla-supla, ca o balerina miniona...si-n vremea aceea avea Naty o colectie de peste 10 costume de baie, unul mai fistichiu ca altul. Darrr, acele vremuri fiind demult apuse, Naty are acum fix cele 3 costume ce se vad si in poze plus unul intreg, pt piscina. Atat.
...cat despre cosmar...acum parca sunt si mai mult alaturi, intrucat o buna prietena tocmai trece prin ceva f asemanator dar parca si mai cumplit si absurd...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, DA! Abia astept sa va vaaaad!!!

Nico, dar batranul Garmastan? La mine a facut minuni! Foarte tari pozele cu parcarea de carucioare . Sa stii ca Matei seamana cand rade RAU cu Sof, cred ca d-aia iti place tie de ea . Sa va fie de bine concediul!

Luny, asa sa va ramana noptile!

Naty, vremea cand erai supla?!?! Acum cum esti, ma rog!!? NU! sa nu aud ca esti grasa, ca mor aici! Si sa stii ca nu vreau sa cred ca mai exista un om pe lumea asta ca cel pe care il cunosc eu...in loc de om, am tot scris, am sters, am scris, am sters...am lasat om, ce sa fac?!

Plecam la Zoo,

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si eu ca Naty, colectionam si cred ca inca o fac, costume de baie..numai ca anul asta am decis sa port doar cateva din ele, 2-3...inca nu mi-am revenit fizic(asta daca se va mai intampla vreodata)...cand m-am casatorit aveam 48 kg si cam 50-51 inainte sa raman insarcinata, mai am pana acolo..doar ca m-am mai relaxat in ultima saptamana si nu-mi prea mai pasa...daca ati remarcat, am fost singura care am stat la costum de baie,restul, fitoase neica, sa vezi motive/scuze pe ele ,care ca se simte mai bine cu toalele, care ca nu are costum sau nu-i epilata, care 'da, ma dezbrac mai incolo'...recunosc, in special de cald,am stat 'lejer',ca era de munca cu Matei p-acolo... e naspa tare fara piscina iar apa de la dus cam reeeeece ..
si, daca nu v-ati plictisit, si mai aveti chef, pun si eu niste filmulete si cateva poze, care m-au amuzat teribil azi dimineata!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, de fapt ca si mine stai inca rau la capitolul sunci pe burta, in rest ti-ai revenit ff bine si stii ceva? cred ca de fapt cu cat iti pasa mai putin cu atat esti mai sexy si mai atragatoare.

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Heloooooooo

am vazut toate pozicile frumoase cu puiuti!!

Va puuuuuuuuuuuup

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ce frumos ca va intalniti, si io vleau!!!!

Abia astept sa plec si eu la mare!!!

Olgule, i don't understand nada de nadie, da nici n-am citit din urma!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

www.onetruemedia.com/shared?p=941f2774f6cb3010a17481&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Jump!(nerecomandat celor slabi de inima)
alte poze si filmulete funny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
N-am apucat sa citesc tot, am rasfoit putin si am citit printre randuri...
O sa citesc mai incolo ce-a povestit Naty despre vacanta, ma bucur ca v-ati simtit bine si a fost totul ok! O sa ma pun la curent!

Am vazut ca intreba Tuchi, Stefu e bine, de o saptamana am terminat pufurile si i-a trecut bronsiolita, iar fitzele sunt de 4 zile...nu-l doare absolut nimic, o fi de la canini dar sigur nu-l doare! Are o faza in care nu mai vrea la el in patut si nu mai vrea singur! Aseara am dormit eu cu Vlad si Cata cu Stef in camera copiilor si totul a fost ok. A dormit toata noaptea neintors, s-a trezit la 8. Iar seara la culcare e circ pt. ca mai devreme nu se culca, mersi Adriutule pt. sfaturi A baut laptele in patul mare, pe intuneric si apoi cand sa-l puna in pat, urlete! si l-am lasat la joaca iar si s-a urcat pe canapea in sufragerie si a adormit acolo cu noi...l-am dus in patut si iar s-a trezit instant in urlete...nu mai vrea acolo...
Diseara ii culc pe amandoi copiii in patul lui Vlad, sa vedem...

Si mai am
Ieri am fost la piscina, Stef a fost innebunit de apa, i-a placut enorm, s-a balacit non stop, i-am dat cu multa crema si tot s-a inrosit pe spate si umeri, dar e ok...
In schimb Vlad nu stiu ce are...initiam am zis ca e isolatie pt. ca n-a stat deloc cu sapca , dar apoi mi-a zis ca-l doare gatul si e cam rosu si imflamat si cred ca asta are
So...am stat vreo 3 ore la piscina si apoi am plecat toata gasca "la mama" sa mancam si am facut comanda si Vlad era atat de bleg si moale...am zis ca s-a molesit de la balaceala si ii e somn...cand pun mana pe el ardea rau de tot S-a dus Cata peste drum si i-a luat de la farmacie nurofen si i-am dat...insa ma agitam, ca nu era bine deloc...si am plecat acasa...i-am pus termometrul cam la juma de ora de cand luase nurofen si avea 39,5...supozitor cu diclogesic, impachetari si i-a scazut repede...apoi pe seara iar febra si cam in 4 ore i-a scazut ca lumea....adica la 8 seara i-am dat panadol, apoi la 12 noaptea i-am pus novocalmin, ca iar ii crescuse la 39,3 si apoi la 1 i-am pus si nurofen si i-a scazt...of...dimineata nu prea a avut, subtire...vreo 38 asa...
Aventuri, nu gluma!
Nu mi-a ars de nimic...pe seara s-au intors nasii la noi si i-am sarbatorit la noi

Mi-a venit fata si imi face curat si revin mai incolo cu o scrisorica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, de fapt ca si mine stai inca rau la capitolul sunci pe burta, in rest ti-ai revenit ff bine si stii ceva? cred ca de fapt cu cat iti pasa mai putin cu atat esti mai sexy si mai atragatoare.

Naty

daaaa, Naty, eu si inainte aveam ceva urma de burtica, patratelele au 'pierit' de vreo 5-6 ani, de... babette!in rest, picioare, brate ff subtiri am avut toata viata, de era super complexata..acum, ma omoara complexele cu sunca de pe abdomen DAR: eu am planuri mari si vreau sa fiu in mare forma la anul, cand vrem concediu fara copil, si probabil deja am mai corupt pe cineva de pe crenguta sa mearga cu noi! ma mut dincolo si sunt vecina cu o supermega sala de fitness, si trec la tonifiere si modelare musculara din toamna, cot la cot cu iub, nu vom mai avea nicio scuza!!

Mergi la inceput

bubule ce nasol ieri..insa ma bucur ca e Vlad mai bine, sper sa-i treaca repede..ceva poze de la balaceala nu ai? aaa, si sa-ti mai spun cum suntem noi acum, de curiozitate...in acest moment, Muffy e in patul meu, singur si bea laptele de vaca...sper! si sper sa adoarma aclo, apoi sa-l mut, sa nu se trezeasca si sa vrea sa adoarma la loc in brate...aseara la 11 cand s-a trezit, la fel, a vrut laptele in pat cu mine, in bezna, l-a terminat, s-a mai foit vreo 15 min si a adormit, apoi l-am mutat la el cu succes...sa vedem diseara ce-o mai fi..

Mergi la inceput