Puiuti de Randunici 2008!! (292)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut si pozele Stelei-vezi mai Stela ca nu-i e frica Teei de apa?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Noi despre frumuseti nu avem ce povesti... Am mers in Bulgaria, ca vroiam cu masina, sa fie relativ aproape. Dar a fost bine, relaxant, Matei s-a comportat bine, nu am avut boli... doar sanii mei imi fac iar probleme, ma programez la un dermatolog, poate chiar la un alergolog...

Poze, curand.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Naty, sa va fie de bine!!! Ce frumos e acolooooo, si ce apa turcoaz . Tu cate costume de baie ai, spune repede!

Ce cupluri se construiesc la iarba verde . Sunt mortali cu botul pictat .

Miha, esti optimista, da ?

Fetelor, sa stiti ca inca nu s-a terminat cosmarul despre care tot vorbesc eu cifrat. Abia astept sa las sampania sa curga valuri!!!!

Zoze, un dulce Mihaita ! Eu una te invidiez ca stai toata ziua cu el, sa stii. De fapt, pe toate care stati cu ei va invidiez. Serviciul ma consuma incet, cu cele 6 ore ale mele nu sunt nici calare, nici pe jos din punctul lor de vedere, si daca as fi linistita acolo, probabil ca as fi fost si impacata cu alegerea pe care am facut-o intorcandu-ma la munca. Am insa un mare mare noroc cu bunicii, macar e pe maini la fel de bune ca ale mele!

Sof vorbeste si ea o gramada, nu insir, spun numai ce ma topeste pe mine:

1. Cum il striga pe socra-miu, caruia ii spune Babu: "Babulieeeeeeeee!", cu un I moale asa.
2. Cum vine sa o ajut sa scoata ceva din altceva: "oatie" ( stie "scoate"-oatie si "baga" pe care il spune corect )
3. Cand se aseaza pe jos, in fund ( noi numai asa ne uitam pe carti si ne jucam ), exclama "A!", care a si devenit sinonim pentru "aseaza-te". Asta pentru ca soacra-mea gemea "a!" cand se aseza pe jos, ca o durea genunchiul

De Miuni v-am zis.

A! Si m-a amuzat ca joi dimineata se trezeste la 7, isi ia "dadele"-sandalele si imi spune "haide". Eu ii raspund: "Nu plecam acum, mami, ca bunica face nani!"-o duc la bunici in fiecare zi in timpul saptamanii. "Ce sa iti fac daca te-ai trezit cu noaptea in cap?!". Iar ea isi pune palmuta pe cap si zice "Nana!"-clama. Ea stia ca in cap trebuie sa aiba clama, nu noaptea

Ieri nu m-am intalnit cu Mimo. Sper ca Vladutul e bine, era mucios si marait si in greva foamei Si cu febra...ooooof! Eu as fi dus-o pe Sku, dar nici Mimo nu era de capul ei acolo, asa ca am amanat. Sper sa fie ok piticul!

Scriu de o jumatate de ora trimit asa si poate imi mai aduc aminte...Poate ma lasa sa citesc de Ada-Kaleh ( Adriuta )

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Olga, eu am o mare slabciune pentru Shu a ta, dar am tinut-o secreta! Sper sa se rezolve repede problema despre care nu am citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, ce au patit sanii tai?!? L-ai intarcat pe Matei?

Cum a fost Matei la mare? Peste mai putin de trei saptamani plecam si noi, la Venus de asta data.

Simo, datele pentru Flickr sunt aceleasi cu cele ale contului comun. Baietel zici? Soacra cu trei nurori !

Gecko, reorientare profesionala? Te-ai gandit la ceva? Sau doar fugi de programul infernal de medic si de toate consecintele lui? Cand se dau rezultatele? Sa stii ca nu am desclestat pumnii .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/573850479Ouuawe

Poze, si mai viiiiin!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

Olgutz, ne vedem la mare???. Noi vom fi la Neptun in perioada 17-30 august

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Nu, ma Olgule, dar s-au iritat rau! Si nu trece cu nimic (doar cu cortizon, ca nu mai puteam si mi-am dat 4 zile o data pe zi si a trecut!!! dar a revenit dupa 2 zile de tzatzaieli intense... nu stiu cum le-as putea rari...). Nu vreau sa il intarc, vreau sa imi rezolv problema!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Nico, foarte frumoase pozele din vacanta, se vede ca v-ati simtit super. Sper ca te-ai relaxat si ti-ai incarcat bateriile. M-a amuzat parcarea pt carucioare

Am vazut si pozicile de la balaceala piticotilor

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
noapte bunicica la noi, s-a trezit Meme la 11,30 sa-si bea laptele si s-a cultat la loc in juma de ora, apoi la 6 a baut laptic si a dormit iar pana la 8,30
Nicoleta, am vazut poze frumoase cu nisip, mare, baieti frumosi!
Zoze, fff tare Blo9ndul! ce de le mai zice el! unde pleciiiii?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput