Puiuti de Randunici 2008!! (292)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna seara...am vizionat poze din concediul lui naty si am vazut o Iulie frumoasa si bronzolita

am mai vazut o gramada de gandacei la soare si in piscinuta ...trebuie neaparat sa-i iau si eu lui Tudor...sau macar sa-l scot cu cadita in curte la mama

am vazut ca discutati despre intoarcerea la servici...eu in vara am dat examen de titularizare si , in urma notei obtinute , am luat post pe un an la o scoala din apropiere...nu sunt inca hotarata daca ma duc din septembrie sau astept pana in februarie...din punct de vedere financiar m-as duce, plus ca simt ca nu-mi mai apartin, parca sunt o anexa a lui Tudor...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE DE CAND NU NE-AM VAZUT

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare!!!

Am venit, suntem intregi!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Seara buna!

Ma terminati cu dragalasii aia de copii Sunt superbi cu totii-si deessteeeptiii-iar mamicile

Alice,luny sigur copilasii nostri..nu-s frati?!Theomihamufariceasca asta trebuie inregistrata-TM!!

Raluca eu nu te invidiez deloc! Have fun

Mimo visez demult la o vacanta la Gura Portitei,insa fara Mihai

TU TI TU TU TU TU Prea tare!!
Multam de urare! ..Si continuarea...
Sa-i imparti in doua cete: in smintiti si in misei!
Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!!

Ariel pai cine mai ramane daca pleaca ei?! Hai ca nu ti-ai luat-o!

Simo hai cu colu' lung,beton! Cu sau fara putica..sanatos sa fie,la termen si sa nu o chinuie prea tare pe mamina lui-asa sa va ajute Bunul Dumnezeu!

Uitasem sa zic de ursulet-inca are fata de bebelan-e asa dulcic!

Naty ce peisaje De vis!

Wow ce aventuri a avut gecko&co Cum e cu inaltatorul-functioneaza?! Iar in privinta cresei..ai facut o alegere buna-e ingrozitor pentru mama si copil,sa petreaca 24 din 24
impreuna,marea majoritate a timpului-doar ei doi-SINGURI,mai ales daca puiul e mai..bestios.Nu stiu cum e la altii-insa eu sunt la capatul puterilor.De aici,scrisesem un mesaj lung-dar m-am hotarat sa-l sterg,pt.ca nu stiu ce ati fi priceput din el..Sunt confuza-dar si disperata.Sper sa gasesc o solutie sa mai respir si eu-fara Mihai-deocamdata el e aerul meu..Nu stiu daca e chiar de bine..
Iti tin pumnii sa-ti gasesti calea!Iti inteleg dilema-si cred ca v-ar fi greu la nivel familial,acum..depinde ce-si doreste si sufletelul tau..Orice hotarare ai lua,cred ca trebuie cantarita bine,mai ales ca eu una-nu te vad stand acasa-dar nici departe de spital si oameni.. Hai ca te-am ajutat

Olgu

cleme

luny as mai adauga in lista ta-o Laly,o simoneta,vreo 2-3 Raluci,MUSIA(mussara)-chiar ma ingrijoreaza,rox-dox,pucca,sovi,niste Cristine..si lista continua..pe prima pagina

Doamne Adriuta-pe mine ma socheaza fetitele alea! Ma refer la machiaj si la tinuta(mai putin)..Nu ma pot gandi decat la mintile perverse,mi se par prea mici ca sa poata alege,parca am vazut si-un documentar pe tema asta..Brr..Nu as putea sa fac asta cu copilul meu..

Mihutz tocmai am votat "iregulamentar"-2rate mici,pufoase si frumoase foc

Valen!Distractie placuta si "Casa de Piatra!" fratiorului.

Hahaaa!!Criminali pustii introdusi-la gramada-in piscinuta!!Deliciosi!!

Va pup!

Mergi la inceput

vad ca am ramas singurica pe aici...ma duc la nani...

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai revenit Nico! Haide-spune tot!

Maria daca are cine se ingriji de Tudor..go for it!

Dupa 2 litri de cola-inghititi in 2 ore,cat am calcat maldarul de toale ce picau pe noi,ghici mici cine nu poate dormi?! JE!Am crezut ca smotrul ce-a urmat calcatului,ma va dobori..Neah! Sunt rezistenta! Maine o luam din loc la prima ora-ma intreb cine va fi rupt in doua..Parca-l vad pe fi'miu postat la usa,atarnat de cleanta,urland:"aideee..afalaa" E de groaza-cand il apuca,il apuca! Incepe cu papucii-mi-i aduce sa ma incalt,ii explic frumos ca papucii sunt ultimul articol vestimentar-el nu si nu-sa mi-i bage in picioare zicand"papuci,papuci".Daca vede ca nu tine vrajeala,se instaleaza pe cleanta..Grozav!
Si daca tot m-am apucat..hai sa va mai spun de-ale lui Mihai:
-Stie cum face cioara-"cra-craaa" dar nu intotdeauna-cateodata face "ca-caaa"
-stie cum face gaina-"cococodaac" iar cocosul-"co-co"
-stie sa-mi aduca mopul-"pu",sticla de apa-"apa",telecomanda,pe care mi-o aduce si fara sa o cer,atunci cand vrea sa aprind tv-ul sau sa schimb programul.O indreapta spre tv si face a-a-a,butonand de zor.
-buricul e "bucu" stie sa-l si arate-si la el si la altii
-putza e "piusaaa" si stie unde e
-ochiul e "ocu",cateodata chiar-pronuntat corect
-urechea e "echea"
-nasul e "nashu"
-gura doar o identifica,fara pronuntie
-mingea e "migea" sau "gigea"
-masinile sunt "brrrr"-iar motoarele-un "brrruuuummm" mai gros si apasat
-thomas e "uu-uuu"
-pisica e "maaauuu",iar cainele "am-am" sau "cusu"
-bufnita e "bu-u-uuu"
-magarul-"i-a,i-a"
-burta e "buta"si stie unde e,sanul e "tzisi"
-imi da paharul/ticla si-mi zice "bea,ba"
-cand imi ofera ceva iar eu nu-l vad-imi spune "nia".Nu stiu de unde a auzit,pt.ca noi nu-l folosim pe "na"..
-mancarea e "papa,miam,miam"
-cand vrea ceva mai zice si "mie,mie"si cere cu manuta intinsa spre obiect,strangand si eliberand pumnisorul
-cand vrea sa plece,ma ia de mana si zice "aide"
-canta la microfon-"lalalaaadicaldicalgligogligoligoligo"-chiar asa cum v-am scris
-stie cati ani are-arata un deget si spune un fel de unu,dar mai gatuit asa..In schimb-doi si cinci,le zice bine
-cand e suparat pe mine imi spune "paca" sau "peaca"
-soricelul face "itz-itz",dar nu intotdeauna
-cauta veverita prin copaci,in parc,ma ia de mana sa merg cu el la "usa"-hutza
-intelege aproape tot ce-i spun/cer si e ADORABIL,ma topeste si-mi vine sa-l imbratisez taaare,tare,sa-l bag in sufltul meu si sa nu-i mai dau drumul..si cred ca pricepe-pt.ca ma strange si el tare de gat si ma pupa tzuguindu-si buzele si facand "muuuaa" pe obrazul meu

V-am plictisit?Fug sa ma bag la somn,ca destul mi-am laudat plodu'-cra-cra-ca!

Mergi la inceput

zoze, genial Mihai al tau...ia sa-l laud si eu pe-al meu, desi lista mea nu e asa lunga, Tudor avand cate un cuvant pentru mai multe obiecte, dupa cum urmeaza:

"iaia" inseamna: suzeta (eventual pronuntat cu dor si jale, de zici ca e un copil oropsit ), buricul si ochii

"caca" = pampers, mizerie, cana cu apa (la apa de la robinet zice "baia" )

"tai" e motanul soacra-mii si , prin extensie, toate animalele mici cu coada pe care le vede...

"gaga" e cocosul sau gaina, dupa caz

"gagaia" e topoganul

"baia" zice corect, dar inseamna si balta

"paia" = pufuleti, paine, flori ...cred ca o sa fac un carnetel pe post de dictionar, ca oricum cand va creste n-o sa ma creada...toti cred ca ei s-au nascut gata mari, iar pe la 4-5 ani, cand le spui "uite , mami, bebe, asa ai fost si tu" se uita la tine ca la o baba ticnita...

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Andrei de ramo_cata

LA MULTI ANI! Daria Maria de adrianadana

LA MULTI ANI! Alexandra Amira de danadc

LA MULTI ANI!David Luca de tonic

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Zoze de vot!
mai ce de zice Mihaitza al tau.. a mea nu are asa multe cuvinte in vocabular desi a inceput sa mai adauge pe ici pe colo..
- un fel de "chia" = cheia care e in cui si arata spre ea sa i-o dau;
- cu "papa" doar ce ma avertizase Ariel, ca a inceput stresul.. se duce in bucatarie si pana nu ii dau ceva nu tace
- stie si ea sa arate "one", dar numai cand are chef..
- "Ada" = Andra si arata spre ea..
- "Bob Bob" = www.insidesocal.com/tv/612~SpongeBob-SquarePants-Posters.jpg" target="_blank">Spongebob - din desene animate
- "apa" = si apa, si lapte, si suzi..
- zice un fel de "bye" si face din manuta..
in rest noi suntem mai mult cu miscatul din popou dupa cum stiti

Nicoleta bine ati revenit si voi! hai cu poze si povesti cu ce frumuseti ati vazut pe acolo..

aaa... si stie ca "bau" si "peek-a-boo" e totuna si ii place sa tot faca bau, sau cum zice ea "baaa"

na ce sa facem suntem bilingvi ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna,
Pentru dimineata la cafea:

Daca vreti sa cititi si voi despre o istorioara cu miros de trandafiri, umbrita de maslini si chiparosi si iundulcita de smochinele dulci dulceata de trandafiri si bineinteles de cafeaua la nisip turceasca.

Din cugetarile mele crete:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140584

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata! Si
Adriuta, senzational! Nu stiam mai nimic de insula, cred ca doar numele si vag pe unde era, in rest nimic; iar prin zona aceea nu am ajuns niciodata.
Maria, spun la fel ca Zoze, daca mama ta se poate ocupa de Tudor du-te la post! Inteleg sentimentul de anexa a copilului, il mai am si eu insa tot nu mi-e clar daca imi convine sau nu-si tot asa, doar intorcandu-ma la munca voi sti mai clar. Dar e greu...hai, pana si eu in afara cresei am mai avut rare momente de ajutor, dar pt Zoze mi se pare teribil de greu...sau pt Mihutza...sau, Doamne, pt Alice care pana si la donarea de sange a trebuit sa puna sotul sa se invoiasca si sa care fata dupa ei ca nu avea cu cine sta. Greu se creste puiul de om!
Despre progresele Iuliei am mai putin de zis, desi nu mai suntem chiar asa in urma ca acum cateva luni cand se tot enumerau diverse pe aici si eu ma imbolnaveam. Bagajul lingvistic e mic daca ma refer la limba noastra, dar pe limba ei vorbeste ENORM si cu intonatie-intreaba, se mira, cere, se rasteste, se alinta, etc. Altfel:
-mama, mami, tata, tati
-tze-catel, catei
-Eia-Iulia
-ete, ata, aia
-eghe-vreau, da-mi
-papa-mancare, apa, lapte (toate la un loc)
-apa-apa din cada si din mare
-chea-urechea
-tai tai-la revedere (nu eu am invatat-o termenul, asa zice ea)
plus eternul BIA care tot nu stiu ce inseamna, dar in orice caz e ceva de bine.
Arata continuu, cere sa-i spui cum se cheama orice obiect, e atenta la detalii, meticuloasa. Dar daca vrea afara sau undeva anume nici nu zice nici nu-mi aduce papucii, doar cauta degetul si ma trage tare de el

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput