Puiuti de Randunici 2008!! (292)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Moamaa ce gogoasa frumusica si ce bulanase rasfirate la soare am vazut eu

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

poze

naty super pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

poze

Sexxyyyyy
Bai, Mufa e de nerecunoscut cu carlionti si cat de tare s-a blonzit!
Da' de ce era ursuletul suparat?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

poze

naty super pozele!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil

Hi, hi ce v-ati balacit!

Deci, clar nu erati voi pe unde am fost.
In parculetul din fata Ateneului Roman era o fetita care semana cu Amira si pt un moment am crezut ca esti acolo. M-am uitat dupa tine, nu te-am vazut asa ca am plecat mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,super pozele!Mi-a placut mult cum Mufa se uita la Amira,de sus!
Parca am vazut-o si pe Noruta??Nu au fost si ei??
Mai multe pozeeee

Nu v-am zis ca dr din Heraklion mi-a zis ca, crede ca bebe e baiat ,ca ii vede ceva intre picioare: mi-a aratat si mie si exact asa mi s-a parut !Daar,pana nu imi zice al meu doctoras,nu cred!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari...sunt rupta!
...zi de...haos, dar placut tare! imaginati-va 4 copii de aceeasi varsta, 8 parinti, gratar aferent ptr ei, caraieli, apa in piscina ioc, s-a stricat o pompa si sunt 'sanse' sa n-o mai repare in vara asta! am stat pana la 8,30, mai putin Cuscra, s-au carabanit mai repede, pacat
Copii s-au balacit in piscinute, s-au jucat super toti acolo,iti venea sa-i papi, nu alta! chiar si Teo care se pare ca e mare fan apa pana la urma, incredibilul s-a produs, au papat TOTI din pastele Amirei facute supermegaextra deliciose de ta-su, au mai rontait care ce-a avut chef, Mufa cred ca juma de paine, Ursuletul, de toate, normal, dar a savurat pastrama de oaie, ca noi toti de altfel, Amira era dementiala cum statea ea in fund in piscina si se apleca si baga fata in apa, sa bea...o gramada de faze haioase cu copii, daca era apa in piscina mare era si mai misto, dar ghinion, ce sa facem..
Mufa a dormit doar o ora p-acolo, restul, deloc, asa ca a cedat in masina, am reusit sa-l schimb in somn si l-am debarcat in patul lui...poze nu am putere sa descarc, maine..le-am vazut de cele puse de Rox, si sa stiti ca par mai grasa in poze, in realitate sunt supla ca o viespe
naty sa va fie de bine concediul,desi te-au cam 'alergat', super pozele si asteptam urmarea ca ai zis ca mai vin

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Superbe peisajele Naty! si hotelul super.. mi-am clatit ochii..

Mi-a placut si intalnirea piticilor la piscineala! toti unul si unul de frumusei

Alice e la semnatura link-ul catre album..
multam' Cuscra de publicitate!

gata nu ma mai lasa sa scriu.. imi da peste maini..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihutza e durere Andra, ce-mi place cum aplauda la final!!
aaa, am vazut si Mateiul Valentinei, cu broscoil mare verde! petrecere frumoasa si casa de piatra fratelui tau!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Marea intalneala de azi

Salutari si de pe aici....
Am avut o zi excelenta azi la gratareala,fara piscineala din pacate,dar superba zi oricum..copiii s-au destrabalat cat au putut,au mancat de unde si ce au putut,au baut apa de prin ce biba/canuta/sticluta apucau,s-au pupat,in afara de Mufy care a dormit o ora pana in pranz si de Ursulet care a dormit putin spre seara,ceilalti nu au vrut sa inchida un ochi..ce mai,nebunie curata...
Am vazut poze minunate cu Movalindele...super super...am citit aventurile Cuscrei...Cuscra,ma bucur tare ca putzosul e bine...am citit tot,sunt la curent dar am o perioada nevorbareata...imi revin eu...numai o veste:NU MAI PLECAM IN GRECIA.
V-am pupat si sa auzim numa de bine.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vazut si pozele Cuscrei:ce dixtractie pe copilasi.Vad ca Mufa i-a cam facut ocheade Teodorei!
Dar de ce nu mai plecati in Grecia????Imi pare tare rau daca e din cauza banilor...................
Poate maine sunteti mai vorbarete!Voi pune poze si eu pe flickr,dar nu mai stiu adresa si parola:poate se indura careva de mine

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput