Puiuti de Randunici 2008!! (292)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, ma vaicaresc si eu, poate-poate trece! Daca ar fi fost cu atrasul belelelor, pai eram teminata de belele pana acu! Daca nu crezi ca le atragi, nici nu le atragi!

Olga, am incercat cu Garmastan, deja aproape ca termin tubul, cu dansele la aer stau de cate ori am ocazia, sa vezi ce ma studia Stefan la inceput... mai dau si cu Lanolin, mi-am pus niste comprese cu nushe ce ierburi tot de la firma cu lanolina... Maine imi iau Bepanthen si daca nu incerc si cu Mustela, dar e musai samerg la un dermatolog destupat la minte!!!

Sa va fie de bine intalneala!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Home aaalooone!
Am fost lasata la vatra-baietii sunt la Valcea,iar eu ma rasfat-pentru prima data in ultimul an+!!

Maria nu conteaza atat de tare cate spun..Sunt copii care au un vocabular ametitor-la varsta asta.Sa o vedeti pe Iulia-de la "clopotei",oltencuta de-a mea..numa' kuru' nu-i vorbeste

Mihu-exact asa zice si Mihai-"baaaa" si se piteste,apare pe alta parte,se maimutareste in fel si chip

Pe mine ma omoara si cand se mira de ceva, cu-"maaammaaaa" sau "ooaaaa"
..Si atunci cand imi raspunde la cioc-cioc:"da,daa",sau cand-el bate,el raspunde
Ce dulce e Andra cu "BoB BoB"!!

Naty asa striga Mihai la Andreea(desi noi nu cunoastem nicio Andree)-"eiaa"
Ce draguti sunt copilasii care-si spun numele pocit-iti vine sa-i mananci!

Olga nu-s chiar de invidiat,crede-ma.Nu stiu cum e Sophie,dar Mihai are o energie atomica si 24 din 24 asta nu-i tocmai bun pentru tine,ca mama.Imi trebuie si mie putin timp-numai pentru mine.Dusul e o corvoada pentru mine-il execut in 2 timpi si 3 miscari,cu el vaitandu-se langa mine(peste zi),iar seara abia il tine Dan pana-s gata,ca-i obosit si vrea tzitzi sa faca nani(Mihai,nu Dan).Am somat-o pe mama saptamana trecuta-sa vina sa mearga cu el in parc,de dimineata,caci era un haos la mine in casa.Cu el nu pot face nimic.Alea 2 ore,desi n-am stat nicio clipa si,la sfarsit,am fost mai obosita(fizic) decat daca le-as fi petrecut in parc-au fost de vis!Smotrul ala,ca si cel de ieri,m-a relaxat-psihic! Daca mi l-ar scoate altcineva in parc,dimineata-ar fi minunat..Mi-a fost tare greu azi fara el,dar si bine.Cafeaua mea a avut gust,copilul e in deplina siguranta,am citit 20 de pagini din Casanova in Boemia..trai pe vatrai..Ma rog..cred ca ai inteles ideea..
Cat de tare a fost Sophie cu "nana"!!Induci copilu' in eroare
Imi pare rau de Vladutu..Of..
Cand plecati la mare?! Venim si noi de pe 13.Stam pana pe 23-cel mai probabil in partea de nord.Ne intersectam?!Ne vedem?!Cami?!

Livi voi cand mergeti la mare si unde?

Of mai Oana..Sanatate si..somn usor!

Nicoleta e grozava parcarea aia de carucioare!Acolo va tzatzatzi?! Imi pare rau sa aud vesti proaste despre tzatzici..Off..Mai dar lapte e? Te-ai muls? Intreb si io..

luny si echipa!Bestial Mufa!!

Gata-fug sa citesc istorioara Adriutei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici

mai frate, m-am trezit cu o durere intre omoplati, ceva de groaza! nu ma pot intoarce. ieri am circulat tot drumul cu geamurile deschise, sa fie de la curent? ca nu le-am avut pe astea pana acum

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny ...da...asa e si el acum in pat la Vlad e adormit, a baut laptele acolo si am stat putin cu el...eu am avut perioada mai lungi de genul asta cu Vlad, dar el statea f. bine uc noi in pat si dormea...acum nu mai sunt obisnuita
Am poze si filmulete super de ieri, dar mai incolo sa le descarc si va arat...
Vlad n-a mai facut febra pana acum, dar tot imi zice ca-l doare gatul...ma gandeam sa nu-l mai duc toata luna asta la gradi...ce sa fac??? de cand cu gradi a racit de m-a capiat si i-a dat si lui Stef...si nu bea f. rece, ci normal, ii combin apa cu cea din frigider, inghetata am cam mancat, dar nu zilnic...na, e vara, ce naiba! sigur are ceva la gat...oricum maine la pranz sunt prima cu el ca cabinet la Stanciu

Miha, maseaza-te cu diclofenac si ia niste antiinflamatoare...flamexin stiu ca luam eu cand pateam asa sau clorzoxazona...sper ca am scris bine, ca nu mai stiu cum ii zice...cred ca merge si ketonal...sa mai zica Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vlad are acum 37,8, e caldut nitel, dar inca nu i-am dat nimic...sa-l mai las sa lupte organismul sau sa-i dau?? ultima data i-am pus supozitor cu paracetamol la 6 dimineata. Initial m-am gandit sa-i dau la 4 ore cate ceva, dar daca n-a facut febra am zis sa nu-i dau asa mult si sa mai lupte si organismul...ce ziceti??

Crema aia de galbenele din cutia mare e buna de dat pe piele dupa plaja? ca am vazut ca asa scrie pe ea? voi cu ce dati la pitici dupa plaja pe piele? cu apa termala e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, dar tu te-ai muls? Te intreb fiindca stiu ca nu e deloc relevant mulsul, mai ales acum... La mine sigur e ceva, ori dermatologic, ori Candida ceva? Nu stiu, inca mai sap...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

zoze...relaxare placuta, mi-ar placea si mie...ufff..
bubule eu la copii mai mari nu ma pricep...dar cred ca daca ii sare febra de 38, trebuie antitermic..asa as face.Apa termala e ff buna dupa plaja, cu galbenele nu am dat niciodata, m-ar enerva asa grasa pe caldurile astea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Zoze, dar tu te-ai muls? Te intreb fiindca stiu ca nu e deloc relevant mulsul, mai ales acum... La mine sigur e ceva, ori dermatologic, ori Candida ceva? Nu stiu, inca mai sap...

Nu mai..eu intrebam daca mai e lapte in sani,la asta ma refeream cand intream daca te-ai muls.Si eu cred ca trebuie sa consulti un dermatolog/endocrinolog..Oooff..Ce ti-e si cu tzatzele astea
Edit:Eu m-am muls pt.ca eu aveam un canal infundat.Singura solutie era alaptarea,masajul si mulsul-altfel nu aveam cum sa scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, numa' indometacin am in casa, cred ca merge si asta, da-l astept pe Dan (e cu Luca la plimbare) sa fie acasa ca am reactii alergice la indometacin si prefer sa nu fiu singura acasa cand il folosesc.
nu fac urat, sunt doar ametita, da' tot nu-mi place sa fiu singura cand ma fac

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Zozelici, DAAAAAA!!!! Facem gasca mare, mi-a promis si cuscra ca ne viziteaza un weekend. Noi suntem de pe 17 pana pe 31 in Neptun, dar ne deplasam oriunde

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput