FIV in Ungaria - 62
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
acum 2 minute a venit pe lume cea mai minunata fiinta Theodora
Felicitariiiii klauuu
Bun venit pe lume minunii tale
va pupam
mai multe detalii va dau cand isi revine taticul avu emotii si nu putu sa/mi spuna mai multe
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
ALRAK spune:
[batetoba
]BUN VENIT PE LUME PRINTESEI THEODORA
UN BUCHET MAAAAAAAARE DE FLORI PENTRU PROASPATA MAMICA
Multumim mult Liana pentru vestea pe care ne-ai dat-o. pentru tine si pentru printesa ta Catalina
tuturor si haideti fetelor ca a ramas un loc liber la gravidutze, eu ma inscriu.
Doamne Ajuta-ne!
Liana30 spune:
gata vb cu proaspatul tatic..
fetele sunt bineeeee
Theo are 3 kile..atat putu sa/mi spuna..dehhh emotiile
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
ioana_p76 spune:
KLU FELICITARI!!!
Refacere usoara si mult laptic bun pentru micuta!
BUN VENIT PE LUME THEODORA!
Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!
pentru voi!
Ioana 7+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
dariada spune:
samira33, ce-i asta, ai grija ca suntem cu ochii pe tine! Cum adica sa cazi in butoiul cu melancolie? N-ai voie! Vezi ca e chiar langa tine butoiul cu optimism! Ti-am pus acolo cateva kilograme de rasete, uita-te bine, sunt toate acolo! Bebeul vrea o mamica vesela, nu plangacioasa, asa ca ia atitudine, te rog!
david1977 spune:
Felicitari Klu pentru printesa si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire, iar tie printesa Teodora iti dorim tot binle din lume si sa-ti faci parinti fericiti si impliniti