FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

KLU sa-ti traiasca comoara sa fie sanatoasa si sa aiba o viata linistita, iar voi proaspeti parinti sa va bucurati de ea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

TE FELICIT SI EU KLU SA CREASCA MARE SI CUMINTE SI SA VA FACA CAI MAI FERICITI PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

helloooooooooooooo fetelor!!!!!

klu,felicitari
theodora...bine ai venit pe lume....sa aduci numai zambete pe fete celor din jurul tau

dariada,mi-a trecut nebuneala.....ma apuca asa de rar incat si pe mine ma surprinde cand ma apuca

azi sunt foarte fericita.....sotiorul imi implineste 35 de ani si tot azi serbam 4 ani de casnicie
ma duc sa pun masa....ca azi il serbam in familie si in we cu prietenii

va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Buna fetelor ,
Felicitari Claudiei si sa aiba parte de un copil sanatos si care sa le aduca numai bucurii.

Eu am fost ieri in Ungaria si am trecut cu bine peste punctie , recunosc ca a fost mai mare frica decat tot ce s-a intamplat acolo .Informatiile primite de la voi mi-au fost f. utile , intr-adevar Maiko este amabila , incurajatoare si mi-a fost de mare folos acolo unde sotul nu a mai avut voie sa intre .Am ales sa fac punctia la indicatia celor doi medici , chistul a avut 2,5 cm , exista riscul ca acesta sa se refaca pe perioada stimularii dar medicii au spus ca mai bine incepem de la zero decat de la 2,5 cm .
Va urez mult succes si sper sa pot sa incep cat mai repede stimularea si sa vin cu noutati despre mine.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Samira LA MULTI ANI !!!!!
Sa-ti traiasca sotiorul si la multi, multi ani sa sarbatoriti impreuna de acum inainte.
Sa fiti sanatosi si Bunul Dumnezeu sa va dea un puiut mult asteptat, iar la anul sa sarbatoriti in familie in trei sau patru.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Samira33,

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAA MUUUULTI AAAANI!

SA-TI TRAIASCA SOTIORUL SI CASNICIA!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bine ai venit pe lume, Theodora! Sa fii sanatoasa si norocoasa, iar mamica sa se refaca repede si sa aiba laptic pentru tine!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Samira, sa-ti traiasca sotul, LA MULTI ANI si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti cu casa plina de copii!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Bine ai venit pe lume , Theodora !!!!! sa cresti mareee si cuminte sa le aduci parintilor numai Bucurii ! iar lui MAMI ii doresc sa se refaca cit mai repede si sa aibe mult mult laptic pt. Comoara ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Klu, sa va traiasca! Si sa dea DomnuL sa ii faceti si un fratior!
Candy, felicitari pt fotbalist! Vorbisem cu fetele sa venim intr-o zi la Sibiu, deci te sunam atunci, poate ne intalinm! Pana atunci cred ca o sa iti creasca si burtica!
Samira, la multi ani!

Am vazut ca vb de naturiste mai devreme. Eu am luat rooyal jelly si nu sunt sigura ca a facut f. bine, caci prolactina mea era f mare, aproape de trei ori peste limita. Asta pt ca royal jelly este estrogenic; la cateva zile dupa ce am oprit naturistul, prolactina a revenit la normalitate. Peste asta, inainte cu 2 luni de ciclul fiv, eu aveam mai mult de cinci foliculi fara stimulare. Nu erau toti f mari, dar erau acolo si nu cred ca e bine ca inainte de fiv sa pui ovarele sa lucreze mai mult decat lucreaza in mod normal. La fiv am avut tot cinci foliculii mai mari si patru ovocite.
In concluzie, eu cred ca e bun royal jelly, dar luat dupa o anumita schema, pe care eu nu am descoperit-o. Tu ce zici Avalon de asta? Crezi ca e ok inainte de fiv sa iei Royal jelly?
Luck, ce faci? Ai gasit o formula buna pt tine?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput