*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Eu calc tot...in afara de chiloti
Si sotul ma cearta ca-i calc fetei si hainutele de casa

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Si sosetele ?

Si mie imi place sa le am pe toate calcate si frumos aranjate in sifonere. Dar pe scara nevoilor bazale a iesit calcatul din schema. Asa ca am grija cum le usuc, tricourile le pun pe umerase, blugii ii aranjez de n-spe ori, prosoapele le pun fix pe dunga de la mijloc sa fie gata de impachetat. Si uite asa raman cu ceva camasi si fuste/pantaloni la calcat pentru mine iar fetelor doar rochitele, acelea primite cadouri (parca au ceva cu mine ca numai de calcat sunt toate ).

Elisa numai prostii a facut azi. De dimineata cum am pus-o sa pape a varsat recipentul cu piure de fructe. Cred ca stia ca vreau sa o diversific cu mango si aveam de gand sa-i dau doar jumatatea care a lasat-o. Mai tarziu a tras de un scaun pana a cazut peste ea. La masa de pranz aveam pe langa mine sticluta cu picaturi de fier, a aruncat cutia si s-a spart sticluta inauntru. Iar la masa de seara vroiam sa mananc si eu si mi-a rasturnat salata de varza pe jos.
Ii merg antenutele non-stop. Am vazut ca are o mica vanataie pe obraz si nu stiu cum si-a tras-o. Poate cand s-a cocotat acum cateva zile pe antemergator si a impins-o Ana curbat iar ea a zburat in calorifer. Noi eram pe langa ele dar degeaba ca au fost prea rapide, deh sagetatoare .

Am reusit si le-am dus la plaja 3 ore. Le-a placut si poate mai mergem si maine.

Amalia, ce frumos ai scris, te admir pentru dragostea pentru copii, blandetea ta si echilibrul care se simt dincolo de mesajele tale.
Mirtha, esti in forma mami. Arati foarte bine in costum de baie, pai cine a mai avut tupeu ca tine sa vina cu poze asa. Imi place cum papa Eva, model de copil.
Ohoho Bertha, ne-ati luat azi. Elisei in general ii ajunge de doua ori un borcanas. Mi-am tras www.siba.no/Products/Product.aspx?id=2020268" target="_blank">jucarie noua, am si eu ambitia mea sa manance ce gatesc eu. Adica o inteleg ca nu-i pregatita pentru orice leguma pasata cu furculita dar gata de maine nu mai are scuza. Sa vedem insa ce parere are si Maria Sa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

NEata!
Oho ce de felicitari pentru pasii piticului, nu ma asteptam , oricum mersi mult!!

De calcat...fac exact cum zice Otilia, calc strictul necesar, in loc de rochite calc si eu tricouri panta scurti cu care iesim afara. mai calc si lenjeria de patut al lui Thomas.ale noastre niciodata(sunt prea mari), iarna avem flausate iar vara f subtiri care si de le calc si de nu arata la fel ...
urasc sa calc! na cand trebuie trebuie , nu iesim din casa sifonati niciodata ! prefer sa gastesc toata ziua decat sa calc 2 3 haine..
Otilia asa deci, Elisa cand se pune pe treaba nu glumeste.Ce dulceata, cum le rezolva ea pe toate..mi se pare cunoscut ..( Sa fie oare si zodia? cunosc 2 fetite sagetator neastamparateeeeee foc!)
Miki legat de somnul nostru pot sa-ti spun ca am ajuns sa cred ca piticii trec prin perioade si perioade...ce am observat eu la thomas e ,ca a avut o perioada in care a inceput sa fie mai reticent fata de straini , in aceeasi perioada vroia doar in brate la mine, cand il luam ma stragea foarte tare ,ca si cum i-ar fi fost frica sa nu ma piarda, iar perioada aia a coincis cu trezirile nocturne ffff dese .. inainte sa-l sacaie dintisorul nr3,iesit ieri nu s-a mai trezit noaptea cateva zile..in ultimele 2 sau 3 nopti s-a trezit o data sau de 2 ori...si azi noapte s-a trezit tot o data....
Zilele astea a mancat cam aiurea , ieri cand am simtit dintisorul mi-am dat seama ca ala o fi motivul..
Aveti 6 dintisori deja, frumosilor!
Al meu zice mama, nici vorba de tata..inca n-a zis niciodata, are timp..
Criss, important e ca v-ati simtit bine pe unde ai purtat costumul de baie! si cand v-ati intors din it ai scris ca avea Paula niste blande...atunci am uitat sa-ti scriu , mi-am amintit acum. posibil sa fi fost si muscaturi de tantari tigru, sau chiar tantari normali. mie in ro niciodata nu mi s-au vazut muscaturile de tantari aici mi se umfla, sunt alt soi cred...iar de tigreeee...sa fugi, ca ramane o galma ce te mananca si 2 saptamani. thomas a cam scapat de muscaturi, de cateva ori l-au muscat afara in parc la mare dar lui i de vede doar un puntulet rosu...
Bravegirl, enjoy..cat se mai poate ,ca daca a prins viteza Arianna greu se mai opreste..
Acum mi-am amintit , legat de data de 31, ai fost tare! citind, ma gandeam:zici ca-s eu!
Anca unde esti? iar faci scufundari ?

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Criss sunt sigura ca era paianjen. Prima data cand l-a muscat am gasit unul mic pe hainele lui. In ziua aia am fost la cumnata-mea care are vie in curte. Acum a avut acelasi tip de bubita si pana seara i-au aparut bubitele pe care le suspectam a fi varsat.

Otilia pt mica strangarita.

Bertha pt "ta-ta"

Iar mi-a dat trezirea la 4 dimi. Si nici de durerea de cap nu am scapat.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ginye mi-am amintit c-am vazut poze faine cu voi , acum intr-o zi, arati tare bine , ai slabit frumos! iar Stef e un mare dulce si ce falcute are!!!! Sper sa treaca muscaturile repede! cu trezirile la 4 cunosc...vad ca in ultimul timp se trezeste doar la 6 jum, e mare lucru la noi..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata,

Fata mea azi a fost matinala rau , adica a papat la 7:40, in loc de 7 si la 8:15 gonganea de zor.Mi-e un somn de pic bine macar ca e mai racoare afara.
Azi la pranz vreau sa-i dau piure de cartofi cu branzica, sa vedem daca-i place.

02.12.2008

Mergi la inceput

Acum a adormit jucanduse..era in fundulet si a picat in freza..asa dormea...i-am facut poze si apoi i-am scos piciorusele de sub ea ca amortea mititica.Nu doarme mult, se trezeste de foameeee...

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata!

Raportez o noapte mult mai linistita decat cele trecute. Cred ca s-a rusinat baiatul meu . S-a trezit la 2.30 si mami l-a giugiulit putin, i-a dat apa, i-a spus ca nu este bine sa mancam noaptea si...in 5 min adomise deja. A dormit pana la 6.40 cand a primit laptic (cam 150 ml a baut), a adormit la loc pana la 9.45. Asa ca pana acum suntem in grafic si cu programul, sa vedem cu somnul de mai tarziu.

Oceanborn , ai dreptate, sunt perioade si perioade la piticii nostri. Dintzisorii au inceput de la 5 luni si jumatate si pana la 8 luni aveam deja 6 (4 sus si 2 jos).

Ref la calcat si eu calc cam tot, mai ales la Andrei unde cald pe ambele fete. Dar tot timpul am cosul nostru de rufe plin, cred ca imi place sa stea plin

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Buna dimineata , of am scris un mesaj lung si pac l-am pierdut
Eu tot cu durere de cap , cred ca mi-a ramas capul infundat de la mare , asta a fost singurul inconvenient la Lido Adriano ..umezeala excesiva , tot timpul eram cu capul infundat si aveam ceva in piept / gat .
Oceanborn da erau tantari tigri (subtiti negru cu alb) si piscau de numa , eram toata blande dar de Sofi mic nu s-au atins , in schimb cum am ajuns acasa la curte la parinti i-au si aparut blande mari cu cap lichid deci de la ceva ce misuna prin verdeata/ vita de vie ..posibil paianjen cum zice si Gynie
Mirtha banuiesc ca la Venetia nu ati mai ajuns , la Cherie ?!
Bertha pt. Ioana cea mancacioasa , imi pare rau pt. intoleranta la lapte de vaca ..dar poate aparea asa de tarziu? sau tu nu i-ai dat deloc pana acum iaurt/unt nimic lactat?

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

A fost cutremurrr...l-am simtit rauuuu...am sarit la copil....

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata! Ma doare capul si il simt greu de parca am un pietroi atarnat de el. Nu sunt mahmura.

Ginyie, ai avut vreodata probleme cu sinusurile? La mine durerile de cap care nu trec atata timp sunt intotdeauna de la sinusuri. Sanatate multa!

Otilia, sa stapanesti sanatoasa noile instrumente. Si sa pape gogosica mult-mult!

Cris, prima data i-am dat pe la 7 luni cereale cu lapte inclus si au aparut petele. Am bajbait putin, apoi am vrut sa-i dau iaurt si s-a intamplat la fel, am vb cu pediatrul care ne-a linistit ca n-are nimic...am fost la altcineva si am facut analize.

Miki, bravo, la cat mai multe nopti asa, ba chiar si fara acea trezire de linistire!

Eu calc toate hainele copiilor si toate hainele noastre de exterior. Nu calc prosoape, lenjerii si hainele noastre de casa.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput