Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)
Raspunsuri - Pagina 7
mary_07 spune:
Adi,Raluk, thx
Diseara cand ies cu Alex la plimbare dau o fuga la supermarket
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Anco,ai noroc ca am papat aseara porumb fiert,ca de nu....te trezeai cu o vizita neasteptata My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 35+, cu -Razvan _ AMR - 3 saptamani!!! |
nu-i nimik, foarte bine. a mai ramas ceva si prin portbagaj la masina nefiert sa duca soatza la socru, asa ca daca nu ajungea cel din casa, mai fierbeam, da' tu cu placintele alea pe lespede......nu am uitat ca ai papat asa...ca-n gara, singura.
anco 33+???? si
poze
raluk16 spune:
Am gasit o reteta super, cu curmale si stafide cu tot
reteta batoane susan.
Imi place mult site-ul astora de la whole foods. Explica bine despre fiecare element nutritiv.
Si apropo de curmale si alte fructe uscate, in toamna mi-am luat de la o firma bio din ungaria, venita la noi in oras pentru serbarile orasului, niste mingiute facute doar din fructe uscate mixate. Si acum, in functie de fructe, diferea gustul. Erau dementiale!!! Le-am papat pe rand, asa, in decurs de cateva luni, cand imi era foarte pofta. Erau cu mere uscate, caise, prune, curmale, cocos, etc. Fara nimic altceva, fara zahar, fara faina...
28+
adimercedes spune:
Eu ma gandesc sa ma duc sa imi trag o epilare si sa ma bag in pat. Sotul e la Melbourne la o intalnire cu compania. Eu sunt chiauna de cateva zile (luni?! ), ca ma culc tarziu, ma trezesc noaptea ca Lisa nu suporta sa aiba scutecul ud si se trezeste, apoi uneori se muta la noi in pat, iar dimineata e sus pe la 7-7:30, cand eu as mai dormi 1h. Si ma ia cu "mami, up, eat; wash face; b(r)ush teef" .
Si am avut si un stres imens. Ca dragul de sot a schimbat jobul la o alta companie - totul ROZ, efectiv jobul visat de 90% din po****tia planetei!!! Salar serios, bonusuri, program 9am-5pm (inclusiv pauza de masa), mers cu trenul (unde poti motai, citi, zgai pe geam, lucra pe laptop, asculta muzica la casti, jucat pe iPhone etc), job langa primarie, la 5' de mers de statia de tren. Singura problema era ca nu ii placea proiectul in care urma sa lucreze. Faza aq fost ca agentul i-a prezentat una, si cand a inceput efectiv munca, si-a dar seama ca motivul prinicpal pt care s-a mutat (obtinerea atestatului de arhitect Microsoft) nu se poate indeplini, asa ca a inceput sa vada ce e de facut. El e si corect si cinstit, nu vroia sa stea de ex pana prin ian-feb anul viitor, ca firma a platit la agentia de recrutare o caruta de vbani pe el si ii pot recupera doar in primele 6 luni! A inceput sa primeasca oferte, inclusiv firma la care a fost au venit cu oferta, insa a decis sa inceapa pe cont propriu si sa faca consulting. Va dati seama ce stres pe capul lui (dar pe al meu?!?), acum pe piata asta "crizata", gasit proiecte, intretinut familie etc. Insa deja se sta la coada pt el, sunt cateva companii care au zis ca pot sa ii dea de munca si 1 an de zile . Sunt foarte fericita pt el si parca mai linsitita. Bineinteles ca pana prin martie anul viitor va fi critic, pana se prinde cum vin banii, facut plati la timp, organizat platile la banci pt diverse imprumuturi etc. Dar stresul parca s-a mai atenuat, desi sunt stoarsa!
In fine, am batut campii la greu.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
angelli spune:
Hello burticile ce faceti, am ramas doar noi ca burticile vesele sunt la party!
Yuhuuuu, au inceput sa apara dovleceii fericiti!
Raluk16 spun-mi te rog ce fel de cura de dezintoxicare si imunizare ai urmat?
Eu am probleme cu spalatul pe dinti la Andreas, ca ii place la nebunie sa inghita pasta de dinti pentru copii, mie nu imi place, si mai mult ii periez dintii cu periuta cu apa, m-am gandit sa ii iau una electrica.Sper sa vina repede fetele cu poze cu burtici, copilasi si casuta Techilei cu energii eoliene, solare si pozitive!
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
aidaciolac spune:
Adi zau ca am luat-o razna , sorry cred ca oboseala si arsurile astea care imi bubuie capul
... tu vorbeai despre vitK , iar eu povesteam despre Potasiu (K) din organism care m-a tampit cat m-am luptat cu el ... dar zau ca nu stiu ce sa zic depre vit K , dar asa cum am incasat-o din cauza vit B cine stie ce draq se mai descopera peste ani despre vit K ...
... mai doctorii astia au prea multe necunoscute ca sa mai poti administra in liniste ceva. Emma avea prescris "complex de vit B" si a primnit draga mea vit B ca e buna , ca se dezvolta neuro ... si la 3 ani cand a fost depistata cu cancer , dr de pe onco a zis de azi gata cu orice care contine vit B pt ca vit B hraneste cancerul si la 4 ani deja cauta singura in magazin pe etichete a vada daca au vit B ca sa le evite
... (scuzati va rog ca dau exemple pe Emma) , dar poate ca am gresit sau poate ca nu sau poate ca exagerez , poate am crezut orbeste in dr ... ce vreau eu sa va spun e ca trebuie unn echilibru si nu trebuie exagerat cu nimic pentru ca nu se merita ...
va
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MariaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Buna fetelor! Eu am fost plecata toata dimineata cu diverse treburi. Vroiam sa va intreb, pana la urma cine mai vine la Techila???!!!! Raluca, Anamaria, Monica, vad ca nu ati mai dat nici un semn! Techila, am incercat sa te sun dar probabil nu erai prin zona! Ti-au mai zis fetele ceva? Ar fi trebuit sa facem o lista cu cine ce aduce. Eu din pacate nu mai pot sa fac frigarui, ca nu mai am timp, nu am crezut ca o sa imi ia atita ce aveam de rezolvat azi. As fi vrut sa stiu ce aduce fiecare ca sa vad ce sa aduc eu. Carne de pui, pastrama, prajituri???!?!!!! Va rog mult fetelor, daca sunteti prin zona, macar sa ziceti daca veniti sau nu, sa stiu si eu ce fac! Eu am vorbit cu Maria si o sa o iau eu. Numai sa stiu ca mai vin si alte fete, si nu suntem noi singurele! Roxxy, La multi ani fericiti!!!! Sa ai parte numai de bucurii si sanatate si sa nu te mai vad tristuta niciodata! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana ) POZE |
prezent
eu am luat pulpe de pui dezosate, rosii si niste ardei grasi (pentru salata), struguri si caise.
Am vrut sa fac o paine de casa da' am adormit precum valiza pe canapea si acuma degeaba o mai pun (cred, ma duc sa ma uit in manual sa vad in cat timp se face cea mai repede).
Asa ca astept seara sa ma suni si sa mergem pe capul fetei (si al cainilor, si al domnului sot, evident)
daca trebuie ceva si am prin casa bucuroasa iau dupa mine
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
carinablanca spune:
am reusit sa mai recuperez
Iuliapapusa casa de piatra!
Sabina, felicitari din suflet! acum am itit povestea nasterii. Esti o mamica tare curajoasa! Sa dea domnul sa se termine totul cu bine si sa va vedeti acasa cu toti.
Selen, am vazut ca ai scris despre scutece de finet. Am mai auzit si de la altii ca e nevoie dar nu inteleg pentru ce. Te rog ajuta-ma si lumineaza-ma.
Santorini interesant e ca nu se da la voi acel vaccin direct din spital deoarece o prietena de-a mea a avut exact aceeasi problema si l-a primit gratuit acolo.
Alex25 nu cred ca are rost sa te stresezi cu circumferinta abdominala. Si noi am avut o situatie asemanatoare la 24 saptamani cand am fost la 4d si medicul zicea ca e mai mica fetita cu 2 saptamani, dar cand am mers la doctora noastra ea zis ca nici vorba de asa ceva. Probabil ca expira lichid chiar in momentul masuratorii. Poate tot asa ceva e si la voi.
Roxxy80 LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
Probabil ca nu am scris tot ce vroiam dar dau drumul la mesaj ca sa nu il pierd.
am ajusn si eu la capitolul 127
[+34] cu
raluk16 spune:
Adi eu chiar voiam sa intreb cat e ceasul la voi, ca de obicei nu erai la ora asta pe aici. Cred ca ai sperat si tu la ceva vesti de la mimika. E tare Lisa cum iti spune ce e de facut dimineata . La cat sunt eu de somnoroasa, prevad acelasi viitor si la al meu .
Si WOW legat de sotul tau!!! E super meserias! Si e bine ca e constient de asta. Intr-adevar e mai greu sa treci de la un sistem unde iti vin sigur regulat niste bani si ai siguranta asta la alt sistem mai liber si mai banos intr-un fel, dar mult mai riscant. Sunt sigura ca o sa treaca perioada asta mai grea de acomodare si totul va fi ok apoi. Pfuai, cred ca e foarte flatant sa vezi ca iti bat la usa "clientii" si nu trebuie tu sa mergi sa incerci sa te vinzi...
Si eu am terminat mate-info si am fost un amarat de software developer pana acum. Dar cred ca pasiunea cu care studiez chestiile legate de sanatate (fortata de circumstante ) m-a facut sa nu fiu asa pasionata de domeniul meu .
Cand ai zis de jobul ideal pe care l-ar dori 90% din pop ulatie m-ai dus cu gandul la ceva job de-l tot vedeam la stiri acolo la voi in "zona", nu mai stiu, Australia, Noua Zeelanda, de guvernator al unei insule.
28+
anco spune:
mary07, sa stii ca te trec in telefon sa te contactez in caz de ceva...stii tu ce (daca ies dovleceii).
da mai caut pe careva din fete care sa aiba dpn mai tarziu, sa nu cumva sa nu poti nici tu din aceleasi cauze.
anco 33+???? si
poze