Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai fetelor , ceva nu este in ordine in peisaj ca monica aseara parca nu se simtea chiar bine si azi nu a bagat nasucul aici ... stie cineva ceva?

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Raluk16 spune-mi si mie please despre cura de dezintoxicare si imunizare .
Aidaciolacai mai fost la Olaru?Ce mai spune?
Of iar am uitat ce vreau sa spun.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Doi rechini in mijlocul oceanului povesteau pataniile lor de cand nu s-au mai vazut.
Primul: - Fratele meu .. am dat peste o pluta cu negri, am dat o data cu coada, am spart pluta .. i-am mancat pe toti .. insa mi-a ramas niste par cret printre dinti pe aici .. vezi? .. ma cam enerveaza ...
Al doilea: - Sa vezi, frate .. mergeam in spatele unui vapor de croaziera la motoare... acolo jacuzzi ... curenti de apa calda, rece ... super frumos .. deodata cade o blonda ... HAP .. o inghit si sa vezi, frate .. de trei luni de zile nu mai pot sa ma scufund de cate aere avea aia in cap!!!

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

angelli vezi ca Olaru din 11 august - 1 septembrie este in concediu cu toata gasca , so ...
tu cate saptamani ai acum?

Aida ... 32+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida

Despre vitamina K eu am citit in mai multe locuri, dar www.naturalnews.com/026635_vitamin_K_disease_blood.html" target="_blank">aici e sinteza facuta cel mai bine. Nu zice nici ca e de rau, nici ca e de bine. Spune cand si cat ar trebui data, nu in exces. Cum sa observi daca e nevoie,... dar zice ca e riscant si sa alegi sa nu faci, daca nu esti un parinte atent, care sa vada daca bebeul se invineteste usor unde se loveste, sangereaza, etc...

angelli ar fi mult prea mult de scris. La detoxifiere e vorba de plante bine alese pentru detoxifierea ficatului si a intestinelor. Sunt mai multe, dar planta care as recomanda-o oricand cu mana pe inima ar fi chlorella, care scoate mercurul din organism.

Iar cresterea imunitatii trebuie gandita din nou foarte bine. Alese plantele in functie de "defectele" noastre. De exemplu, din punctul de vedere al ciupercilor chinezesti, pentru mine reishi nu ar fi fost suficient de bun, erau mult mai indicate (si pentru tiroidita si pentru rezistenta la insulina) maitake si shiitake. Astragalus e superb pentru imunitate, dar nu la mine , tot din cauze hormonale. La mine s-a potrivit perfect gheara matzei. Si neaparat bacterii sanatoase pentru refacerea sistemului imunitar la nivel intestinal. Si sa nu uitam de vitamina D de la soare . Mi-a zis o data mami ca mai bine m-as fi facut ceva doctor din ala de naturiste, la cat studiez, dar nu cred ca as fi putut sa fiu asa pasionata sa studiez de fiecare pacient in parte, ca sunt multe in amanunt cate trebuie citite...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetele cu cadouri pt copilul nr 1, eu ma gandeam sa iau pt Lisa ceva si sa ii dau cand voi fi in spital si dupa ce vin acasa, mai ales daca vin musafiri fara nimic pt ea. Vreau sa iau ceva de de genul casuta papusilor aici si aici, carti, ceva jucarii pt baie (sa nu aiba sotul scandal la imbaiat ), o jucarie de plush de care "sa aiba grija" pana ajung acasa si cu care sa doarma si mai caut idei.

As mai sugera urmatoarele (la mine nu merg, ca deja Lisa le are): www.castlehampers.com.au/pages/ShowProduct.aspx?Product=76911" target="_blank">Doodle, scooter (cu casca!) sau bicicleta adecvata varstei, Lego/Megablocks, laptop cu butoane/lumini/muzica, www.hasbro.com/playdoh/en_US/" target="_blank">PlayDoh, carioci/creioane si carti de colorat (din astea vreau sa iau o cutie noua cu mine la spital si sa am cateva pagini tiparite ca sa poata sa coloreze acolo si sa stea ocupata, daca se plictiseste repede de explorat camera si bb ).

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Adi zau ca am luat-o razna , sorry cred ca oboseala si arsurile astea care imi bubuie capul
... tu vorbeai despre vitK , iar eu povesteam despre Potasiu (K) din organism care m-a tampit cat m-am luptat cu el ... dar zau ca nu stiu ce sa zic depre vit K , dar asa cum am incasat-o din cauza vit B cine stie ce draq se mai descopera peste ani despre vit K ...
... mai doctorii astia au prea multe necunoscute ca sa mai poti administra in liniste ceva. Emma avea prescris "complex de vit B" si a primnit draga mea vit B ca e buna , ca se dezvolta neuro ... si la 3 ani cand a fost depistata cu cancer , dr de pe onco a zis de azi gata cu orice care contine vit B pt ca vit B hraneste cancerul si la 4 ani deja cauta singura in magazin pe etichete a vada daca au vit B ca sa le evite
... (scuzati va rog ca dau exemple pe Emma) , dar poate ca am gresit sau poate ca nu sau poate ca exagerez , poate am crezut orbeste in dr ... ce vreau eu sa va spun e ca trebuie unn echilibru si nu trebuie exagerat cu nimic pentru ca nu se merita ...
va

Aida ... 32+
Poze cu noi

Aida, . Nu iti fa griji, scumpa . Eu apreciez enorm tot ce spui aici, e din propria ta experienta si mie, una, imi e de extrem folos. Imi dau seama ca nu iti e usor sa dai exemple despre Emma si sper ca ceea ce spui sa traga un sistem de alarma pt fetele de aici, sa fie atente si alerte si sa incerce sa gaseasca un echilibru in deciziile pe care le au de luat.

Edit: Da, vorbeam de vitamina K (pt a ajuta la coagularea sangelui), nu de Potasiu, care stiu ca e cu risc si nu as da copilului asa ceva. La ce zicea Raluk, mai adaug ca, din pacate, la deficientele de vit K e mai grava sangerarea interna, pe care parintele o poate "rata", pana sa apara semne vizibile.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

carina scutece de finet luam ca e foarte bun materialul acela, foarte rezistent la spalari, si sa-l taiem dupa preferinte, sa-l folosim la baie (pe vana, sau de spalat bebe), sub capul copilului in pat daca regurgiteaza, pe umarul nostru cand il tinem sa ragaie, pe salteaua de infasat, etc.

Adi ce super sunt toate sugestiile de cadouri . Abia astept sa creasca bebicul sa ma joc cu el . Cred ca firea mea baietoasa isi spune cuvantul, cel mai mult imi plac trotineta aia si aluatul ala de modelat .

Va tzuc, ies un pic, ca sta sotul langa mine sa-l las si pe el un pic. Suntem inca la ai mei si impartim laptopul lor.

Aida sun-o pe Monica. Crezi ca doarme si o deranjam?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Raluk16 si pe mine ma pasioneaza acest domeniu, de chlorella am auzit dar nu am luat decat spirulina iar cats claw as fi vrut sa incerc.Problema este ca nu prea avem produse de calitate la noi pe piata si nu stiu pe care sa le iau, in plus trebuie luate luni de zile si abia abia m-am convins sa iau niste omega pt sarcina.Dupa alge sunt innebunita sa mananc,as vrea sa iau dar nu stiu de unde.Cred ca merge cura si cu dieta adecvata, nu?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Adi eu chiar voiam sa intreb cat e ceasul la voi, ca de obicei nu erai la ora asta pe aici. Cred ca ai sperat si tu la ceva vesti de la mimika. E tare Lisa cum iti spune ce e de facut dimineata . La cat sunt eu de somnoroasa, prevad acelasi viitor si la al meu .

Si WOW legat de sotul tau!!! E super meserias! Si e bine ca e constient de asta. Intr-adevar e mai greu sa treci de la un sistem unde iti vin sigur regulat niste bani si ai siguranta asta la alt sistem mai liber si mai banos intr-un fel, dar mult mai riscant. Sunt sigura ca o sa treaca perioada asta mai grea de acomodare si totul va fi ok apoi. Pfuai, cred ca e foarte flatant sa vezi ca iti bat la usa "clientii" si nu trebuie tu sa mergi sa incerci sa te vinzi...

Si eu am terminat mate-info si am fost un amarat de software developer pana acum. Dar cred ca pasiunea cu care studiez chestiile legate de sanatate (fortata de circumstante ) m-a facut sa nu fiu asa pasionata de domeniul meu .

Cand ai zis de jobul ideal pe care l-ar dori 90% din pop ulatie m-ai dus cu gandul la ceva job de-l tot vedeam la stiri acolo la voi in "zona", nu mai stiu, Australia, Noua Zeelanda, de guvernator al unei insule.

28+

Raluk, . La mine e fix 12am!!!! Asa ca ma tirez in pat. O sa fiu norocoasa daca apuc sa fac dus fara sa apara Lisa ca e uda.

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput