Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

da mai ralukule dar sangerarile si invinetirea imediata la o lovitura si mai ales purpura poate indica o Trombocitopenie care este o boala destul de grea de dus , dar din fericire in ziua de azi se duce daca e depistata din timp , dar fara tratament adegvat se ajunge la moarte imediata si eu nu stiu cat poate rezolva vit K in cazurile astea , mai ales ca eu una nu am auzit sa se faca tratament cu vit K la trombocitopenici ...
deci? oare ce e de facut?

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Hellooo!

Am "inviat" si eu pe aci!

Distractie placuta fetelor din Bucuresti. noi provincia ramanem sa asteptam pozele si povestile

Eu azi am fost la ginecolog. Amarata, terminata (dupa o saptamana de sclavit prin casa - ca doar facem curatenie generala: varuit, mutat de mobile, spalat pe jos, ziare, trafaleti...ma rog tot tacamul )...cand m-a vazut doctorul ca am intrat ca baba la cabinet: "ca de ce schiopatezi?"."pai, dom' doctor daca fac numai prostii..."
in fine, BB e bine, i-am ascultat inimioara cu un aparat special (cred ca intrase doctorul la temeri cu nebuna de mine), m-a cautat de am crezut ca vrea sa ajunga la amigdale, nu alta , dar am strans doin dinti...ca nu BB e de vina ca ma'sa da cu trafaletele prin casa si face dungi cu pens ula. ata ete.
mai am o saptamana de muncit si sper sa termin, nu de alta, dar i se termina concediul sotzului...si raman cu casa cu curu' in sus
dupa aia ma pogt duce linistita la cumparaturi...ca nu mai am stresul casei.
la doctor l-am intrebat cum e pozitionat BB ... si acolo unde ziceam noi ca e fundul era de fapt capul.. si credeti-ma e un cap maarrreee...daca o sa fie capos ca tat'su .... mi-e groaza de momentul magic cand o sa vada lumina zilei...

aaa...mi-a dat doctorul sa ma duc cu sotzul sa facem dozarea de anticorpi (eu am grupa O, el A). Mai e cineva in situatia asta? TNX!

cam atat. va pup si revin.

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+30/31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

plec si eu pe afara. e asa racoare si bine si al meu m-a sunat ca e la nu-s ce festival de fanfara in parc si sa merg si eu ca merita.
chiar nu o suna nimenipe mimika sa vada cum e?
intru deseara sa va aud cu vestile.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetelor, m-ati zapacit de tot cu toate vaccinurile si suplimentele astea

Carina, vad ca ti-a raspuns Raluk deja legat de scutece...in plus sunt si pt infasat, noi fiind incepatoare in ale alaptatului, este mai bien ca primele dati sa incercam sa-i punem la san infasati, sa nu mai avem grija manutzelor si picioruselor lor

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

In primul rand vreau sa urez multa sanatate lui bebe Matei si bebe Luca. Mimika sanatate si refacere rapida! Abia astept vesti.

Eu ma gandeam la crema de zahar ars si la gratar si cand citesc surpriza ma cuprind emotiile.

Roxxy la multi ani! Sanatate si voie buna!

Iulia casa de piatra!

Am reusit sa ajung la zi. Nu am lipsit, v-am citit in fiecare zi, dar ajungeam seara si citeam cand apucam, insa mereu eram in urma cu cel putin un capitol. Si uneori imi spuneam ca ma apropii, dar renuntam dupa un refresh care-mi arata ca ati mai scris nu stiu cate pagini intre timp. Speram sa scrieti mai putin in week-end si m-am bucurat ca am ramas acasa, astfel am avut o sansa sa va prind.

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Io m-am uitat pe geam si e un cer zici ca-i asfaltat .
Am mancat un castron mare de branza cu smantana, caise si miere, acuma ma duc sa fac un dus si-oi mai vedea, daca ploua nu mai pupam noi gratar si nici fete, parca vad
apropo', isi face cineva curaj sa o sune pe Monica si sa ne spuna si noua pe unde umbla?

Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou 27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetelor...imi este drag de voi de nu mai pot! cand va vad atat de informate, atat de puse in tema cu diverse chestii ...tot respecul, serios!

Eu nu sunt acasa si din pacate nu prea pot fi alaturi de voi..dar va pup pe toate si va doresc un we minunat!

Gasca lu' Techila...sa va fie de bine!

Raluk semintele de susan le iei din ceva magazin naturist sau din supermarket? mi-ati facut o pofta teribila..si cu nuci..yumii!! trebuie sa ajung acasa sa imi fac si eu!

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Adi, merci de informatiile despre fluor si de balansoar inca nu m-am putut bucura prea tare ca aici e ca la nebuni, ba e cald de mori, ba da cate o furtuna astept zile mai bune..

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

fetele, daca ploua nu-i bai, se rezolva, avem unde sta, nu e ploaia mai puternica decat noi .
si gratarul inca nu a inceput, la 6 vin cucoanele

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

tuta de mine, acum a vazut ca au mai aparut 2 BB.

Bebe Matei si bebe Luca sa fie sanatosi, sa creasca mari si mancaciosi, iar mami si tati sa ii iubeasca ca pe niste ce sunt.
Asteptam link cu pozeee...

Eu am vreo 5 capitole de recuparat , dar spre rusinea mea, cred ca o sa sar peste.

Inca o data, sanatate multa pentru bebe Matei si bebe Luca!!!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+30/31

Mergi la inceput