Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)
Raspunsuri - Pagina 10
luhtien spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila fetele, daca ploua nu-i bai, se rezolva, avem unde sta, nu e ploaia mai puternica decat noi . Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si |
Techila mama, trimite-mi si mie niste nori si niste ploaie ca la mine aci sunt cred 32 de grade la umbra....
te coci in suc propriu, nu alta!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+30/31
raluk16 spune:
angelli intr-adevar am uitat sa specific si modul de viata. Eu de o gramada de ani nu cumpar nimic semi-preparat sau preparat. Si aici ma refer chiar si la paste de branza cumparate. Deci iau materia bruta (legume, fructe, lapte, oua) pe cat posibil din surse sigure de la tara. In rest nu iau nimic sa pap cu tot felul de adaosuri. Imi fac eu cum imi plac. Si ceaiurile incepusem sa imi cumpar doar bio, pe langa ce culegeam eu din varfuri de munti de la tara. Nu prajeli, oricum foarte putin gatit. Cand era sa aleg intre morcovi gatiti cu ceva, de exemplu, preferam sa tot simplific reteta pana cand ajungeam de fapt sa pap multe cruditati.
In plus, stat la soare pentru vit D si mult mult sport. Sarcina m-a dat peste cap putin ca mi s-a interzis sportul si in perioada greturilor puteam manca doar paine si cartofi, chestii care nu mi-au placut niciodata. De fapt nici acum nu-mi placeau, doar erau singurele dupa care nu-mi era rau, absorbeau acidul din stomac.
Aida daca suntem in dubii si pe cand vom naste, eu nu sunt chiar asa de impotriva vitaminei K, nici a vitaminei D. As prefera insa sa fiu sigura ca i se da doar cat are nevoie... Dar in legatura cu vaccinurile... si cu prostia de nitrat de argint... Pai hai sa zicem ca-mi asum riscul si afirm ca nu am blenoragie, sau ii spun doctorului "sa ma caute" inainte de nastere... Blenoragie... .... ooofff
Dana mami isi cumpara susanul din supermarketuri, si e super. Eu recunosc ca il cumpar pe filiera naturista ca il aleg bio.
Adi somn usor!
Luhtien mi-ai amintit ca si al meu e mai capos, asa a zis doctorul... sa vedem noi cine urla ca vrea cezariana dupa ce a zis toata sarcina ca vrea naturala
28+
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luhtien
Techila mama, trimite-mi si mie niste nori si niste ploaie ca la mine aci sunt cred 32 de grade la umbra.... te coci in suc propriu, nu alta! ==================== Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti. Despre plecarea ta, tot altii vor decide. Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi! +30/31 |
pai cald e si la noi, doar ca bate vantul si s-au adunat nori.
dar la 32 de grade e ok, eu ma ingrozesc de la 34 in sus, atunci incepe iadul pt mine
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
vias spune:
Monica e la Moeciu ...poate ma vad cu ea maine!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
raluk16 spune:
Camy, multumim mult. Iarasi simt nevoia de emoticonul usurat care se sterge pe frunte
28+
vias spune:
mda....am sunat-o eu..si a ramas ca poate ne vedem maine daca ajunge in Brasov...oricum..Moeciu e la o aruncatura de bat......dar fata e bine...se simte super...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui raluk16 angelli intr-adevar am uitat sa specific si modul de viata. Eu de o gramada de ani nu cumpar nimic semi-preparat sau preparat. Si aici ma refer chiar si la paste de branza cumparate. Deci iau materia bruta (legume, fructe, lapte, oua) pe cat posibil din surse sigure de la tara. In rest nu iau nimic sa pap cu tot felul de adaosuri. Imi fac eu cum imi plac. Si ceaiurile incepusem sa imi cumpar doar bio, pe langa ce culegeam eu din varfuri de munti de la tara. Nu prajeli, oricum foarte putin gatit. Cand era sa aleg intre morcovi gatiti cu ceva, de exemplu, preferam sa tot simplific reteta pana cand ajungeam de fapt sa pap multe cruditati. In plus, stat la soare pentru vit D si mult mult sport. Sarcina m-a dat peste cap putin ca mi s-a interzis sportul si in perioada greturilor puteam manca doar paine si cartofi, chestii care nu mi-au placut niciodata. De fapt nici acum nu-mi placeau, doar erau singurele dupa care nu-mi era rau, absorbeau acidul din stomac. Aida daca suntem in dubii si pe cand vom naste, eu nu sunt chiar asa de impotriva vitaminei K, nici a vitaminei D. As prefera insa sa fiu sigura ca i se da doar cat are nevoie... Dar in legatura cu vaccinurile... si cu prostia de nitrat de argint... Pai hai sa zicem ca-mi asum riscul si afirm ca nu am blenoragie, sau ii spun doctorului "sa ma caute" inainte de nastere... Blenoragie... .... ooofff Dana mami isi cumpara susanul din supermarketuri, si e super. Eu recunosc ca il cumpar pe filiera naturista ca il aleg bio. Adi somn usor! Luhtien mi-ai amintit ca si al meu e mai capos, asa a zis doctorul... sa vedem noi cine urla ca vrea cezariana dupa ce a zis toata sarcina ca vrea naturala 28+ |
Raluk, ce bine ca esti in zona.
Vroiam sa te intreb in legatura cu catelusul...azi a fost fratele meu cu el la vaccin si i-a spus dr ca are si viermisori, maine dimineata trebuie sa ii dau jumate dintr-o pastila inainte de masa; mai are si o micoza pt care i-a dat Micodermin, l-a tuns in zona si i-a dat cu ceva verde albastru...sper ca astea nu se iau, dr i-a zis ca viermisorii se pot lua; eu am avut grija, adica nu m-am jucat cu el prea mult, am purtat manusi cand i-am facut curat, am facut dus dupa orice contact cu el, mi-am dat cu spirt etc...mie imi plac animalele foarte mult, la fel ma holbez la toti maidanezii de pe strada, dar acum in sarcina am evitat contactul cu orice animal.
Din fericire mai sta doar maine la mine, dar mor de frica sa nu fii luat ceva. Cum se iau viermisorii aia???
30+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
delia79 spune:
Neata fetelor si de la Montréal
Sunteti niste fete incredibile, zau asa, cu informatiile pe care ni le dati . E atat de important sa fii informat in ziua de azi ! Uneori am impresia ca doctorii ignora natura cu desavarsire. Multumim frumos pt info
Raluka, si eu sunt pasionata de alimentatia naturista, in principal cea vegetariana. Daca mai poti impartasi ceva site-uri despre dezintoxicare si imunizare.... please do so
Cucoanelor care merg la gratarel made in Techila le urez distractie placuta si le asteptam cu pozici
Tin sa o anunt pe Luto ca am prestat crema de zahar ars aseara si ca a iesit f buna, deci pofta a fost indeplinita
Sper ca Monica e bine si nu ne face surprize
In rest toate bune, intru mai pe dupa-amiaza sa vad ce se mai aude pe aici..... poate primim si innfo despre gemenuti
31+
in curand mamy de Sofia scumpa
uve_got_mail spune:
Roxxy, la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!
30+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
raluk16 spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Raluk, ce bine ca esti in zona. Vroiam sa te intreb in legatura cu catelusul...azi a fost fratele meu cu el la vaccin si i-a spus dr ca are si viermisori, maine dimineata trebuie sa ii dau jumate dintr-o pastila inainte de masa; mai are si o micoza pt care i-a dat Micodermin, l-a tuns in zona si i-a dat cu ceva verde albastru...sper ca astea nu se iau, dr i-a zis ca viermisorii se pot lua; eu am avut grija, adica nu m-am jucat cu el prea mult, am purtat manusi cand i-am facut curat, am facut dus dupa orice contact cu el, mi-am dat cu spirt etc...mie imi plac animalele foarte mult, la fel ma holbez la toti maidanezii de pe strada, dar acum in sarcina am evitat contactul cu orice animal. Din fericire mai sta doar maine la mine, dar mor de frica sa nu fii luat ceva. Cum se iau viermisorii aia??? 30+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
Poti sa fii linistita, important e spalatul riguros pe maini cu sapun, exact ca la noi cand eram copii mici si luam de la toata lumea. Si eu ma spalam cand era Lucky pitic, dar nu stiu cum am gresit atunci, poate ca l-am lasat sa ma linga pe fata . Deci spalat de cate ori umbli cu el sau cu lucruri de-ale lui, inclusiv culcusul. Eu il mai tineam si in brate, si la cati avea poate ca mi-a lasat oua pe haine...
Despre micoza in schimb nu stiu. Eu stiu de o micoza pe care o fac cateii de la prea multe proteine, si li se interzice carnea o perioada. Aia nu e contagioasa. Nu v-a spus ce micoza are? Sau daca se ia?
Si unde il trimiteti luni?
28+