Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ma bucur ca n-o sa sufar dupa gratarele voastre, ca la alba e o vreme urata, tuna si fulgera, de plouat, asa si asa, dar s-a stricat vremea.e de dormit.
si cand voi o sa mancati gratarele, eu o sa pap porumb fiert, ca tocmai mi-a adus soatza de pe unde a umblat si l-am pus sa fiarba.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola fetelor

Am intrat si eu azi sa recuperez si am vazut ca de ieri dimieata s-au scris deja 3 capitole si mare mi-a fost surpisza sa vad ca s-au mai nascut doi bebei.

Felicitari mimika! Sa iti creasca mari si sanatosi si sa fie mari papaciosi printisorii. Nu ma asteptam sa mai apara deja inca 2 bebei.

De fapt parca ma apuca teama deja cand ma gandesc ca atat Sabina cat si Mimika aveau acelasi termen ca si mine.

Noi o sa incercam sa recuperam si speram ca reusim azi si revenim.

PS o sa incerc sa imi fac si semnatura sa vad daca reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Eu la capitoul vaccinuri stau cam asa...le-am facut pe toate cele recomandate,dar recunosc,spre rusinea mea,nu m-am interesat atat de amanuntit sa vad ce contin si daca dauneaza sau nu...

La noi ploua,e vant...vreme numa buna de facut copii..aaa,rectific,de conceput copii,nu de nascut.Bani de numarat avem si din-aia,dar de dat la altii

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anco,ai noroc ca am papat aseara porumb fiert,ca de nu....te trezeai cu o vizita neasteptata

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Eu am fost plecata toata dimineata cu diverse treburi.
Vroiam sa va intreb, pana la urma cine mai vine la Techila???!!!! Raluca, Anamaria, Monica, vad ca nu ati mai dat nici un semn!
Techila, am incercat sa te sun dar probabil nu erai prin zona! Ti-au mai zis fetele ceva? Ar fi trebuit sa facem o lista cu cine ce aduce.
Eu din pacate nu mai pot sa fac frigarui, ca nu mai am timp, nu am crezut ca o sa imi ia atita ce aveam de rezolvat azi. As fi vrut sa stiu ce aduce fiecare ca sa vad ce sa aduc eu. Carne de pui, pastrama, prajituri???!?!!!!
Va rog mult fetelor, daca sunteti prin zona, macar sa ziceti daca veniti sau nu, sa stiu si eu ce fac!
Eu am vorbit cu Maria si o sa o iau eu. Numai sa stiu ca mai vin si alte fete, si nu suntem noi singurele!
Roxxy, La multi ani fericiti!!!! Sa ai parte numai de bucurii si sanatate si sa nu te mai vad tristuta niciodata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Camy super lucrusoarele!!! Sa le poarte sanatos! Nici nu stiu sa-ti zic care imi place mai mult . Sac din ala cu nasturi la mijloc nici n-am mai vazut. Ala banuiesc ca e pentru plimbari... hmmm trebuie notat pe lista de cumparaturi . Si am vazut si o burtica frumoasa!

Melania noroc ca stati aproape una de alta si chiar daca iti era pofta puteai trage o fuga . M-ai distrat cu "vremea de facut copii"

Mei, eu tocmai m-am enervat, citeam in jurnalul national ca astia de la meteo spun ca in septembrie va fi ger in centrul si nordul tarii (si eu n-am haine si incaltaminte de gravide de toamna/iarna, ca nu ma incape nimic, nici papuci, nici pantaloni, geaca, nimic). Si in octombrie va ploua in continuu si va continua frigul (-5 grade). Brrr, pai pe vremea aia ma apuca si depresia prenatala, nu numai postnatala

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
Raluk, cat imi place de tine ca esti asa informata

eu chiar ieri citeam in dr spock ca laptele matern contine mai toate vitaminele necesare pt bebe, in afara de vit D...de aceea este bine sa-l expunem la soare, si daca nu e posibil, sa-i dam suplimente...dar in nici un caz ambele in acelasi timp, pt ca excesul nu se elimina....
tot acolo ziceau si de fluor, ca daca nu e apa imbogatita cu fluor e bine sa-i dam supliment....dar vad ca voi ziceti altceva....de ce ar fi asa rau sa-i dam? ce are fluorul?

mi-a iesit si mie ca o sa am o bebelina atomica, here comes trouble scrie pe ea sanatoasa sa fie, ca mie imi plac copilasii atomici...zic eu acum, ca am fost doar observator, si ma amuzau, dar cand oi fi eu in locul parintilor....

Selen, cum iti e cu balansoaru'? Sa-l folositi sanatosi!!!

Fluorul se da doar la recomandarea expresa a dentistului, dupa un examen stomatologic! Daca se dau suplimente de fluor "dupa ureche", exista riscul ca afectul sa fie cel invers dorit, adica sa se distruga emailul dintilor, sa apara pete albicioase pe dinti, sa ii creasca dintii definitivi decolorati etc. De aceea, pana la 6 ani (dupa ce invata sa scuipe pasta de dinti) trebuie folosita pasta de dinti foarte slab fluorizata (citisem de 600 parti pe milion). In regiunile unde apa e fluorizata, se recomanda pasta fara fluor si NU suplimentelor de fluor.

Mai citisem ca fluorul scoate calciul din organism! Deci ai fix efectul invers decat cel dorit!

Stiu ca multi parinti vor sa protejeze dintii copiilor lor, insa e mai simplu sa previi prin reguli clare, decat sa dai supliment de fluor "ca sa fii sigur". Cand zic reguli, ma refer la periajul zilnic (fara pasta de dinti) de la 6-7 luni(!), fara sucuri acidulate sau sintetice (e f usor si infinit mai sanatos de stors 2 portocale si date prin blender cu 1/2 banana si 3 capsuni), limitat biberonul la somn (adica nu se foloseste pe poist de suzeta ca sa adoarma), limitat dulciurile etc.

Cat despre vit D, e adevarat ca nu o transmitem prin alaptat. Stiu ca trebuie avut ff mare grija si cu picaturile de Vigantol, am citit cazuri care au avut efectul invers din cauza de supradoza si copiii au trebuit tratati apoi de diverse! Stiu ca in RO unii medici prescriu doze destul de mari de Vigantol "ca sa fie siguri"!!! Interesati-va cat e recomadat pt varsta si greutatea bbului vostru. PE cutie sigur scrie ca se recomanda x ml/kg.

Dupa cum ziceam mai devreme, optimul pt absorbtia necesarului de vit D e 20'/zi la soare. Dar se si poate grupa timpul asta, de ex sa stai in we mai mult la soare cu bb. Nu trebuie expus total, e ok doar maini, fata, cap etc. Organismul isi ia cat are nevoie si restul se degradeaza. La cea sintetica, din pacate, lucrurile stau diferit, ca se acumuleaza in organism :(

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Oare mi-a reusit semnatura?

[+34] cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Miha sa purtati sanatosi achizitiile! Ce ma bucur si eu cand fac afaceri bune cu reducerile

28+

Mergi la inceput

da da da
Sunt super happy ca am reusit sa imi introduc semnatura.

[+34] cu

Mergi la inceput