Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 19
mamidestefan spune:
Noi azi am fost la analize...A fost cumplit..I-a luat din vena
..si a urlat ..pina n-a mai putut..sper sa fie singurele analize de singe pe care le face..ca nu stiu daca mai rezist inca o data ..sa trec prin cosmarul asta
..
noroc ca ne-am intilnit cu Oadu si cu Teo ..si i-au mai cintat niste serenade ..si un pic de trilulilu..ca i-au mai revenit si Izabellei zimbetele pe fatzuca..
si parca a reusit sa mai accepte si citeva linguritze de papica ..pe ziua de azi ..spre deosebire de ieri cind a baut doar 140 de lapte formula si tzitzi la greu ..toata ziua ..din papici a luat cite o linguritza ..dupa care refuza categoric.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 ankussa, o curiozitate, ce inseamna 'xoxo'? |
ma bag eu sa raspund ca sa iti potolesc curiozitatea:
e o formula trendy de "la revedere" mult mediatizata prin serialul Gossip Girl. practic sunt semne gen messenger (i.e fata zambareata = :) ) In traducere libera inseamna pupici ( = X = 2 perechi de buze) si imbratisari ( = O = 2 perechi de brate)
Felicitari pentru iniativa cu rolele si eu sunt innebunita sa ma dau. insa eu una m-as da si cu carutul doar cand ar mai fi un adult sa ma insoteasca...nu poti stii ce se poate intampla si atunci ai vrea sa fii sigura pe picioarele tale.
anamona spune:
mamidestefan mi-a scapat asta... de ce a trebuit sa ii luati sange din vena?
stiam ca se facuse bine....
multa sanatate va doresc si sa nu ma repetati aceasta experienta ever
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 ati dat pana acum mancare de mazare la bebelaci? Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |

Eu i-am dat in combinatie cu alte legume...nu ii place in mod deosebit, dar nici nu a respins...
Eu am blenduit bine-bine ca mi-a fost frica de pilushica aia de pe bob...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui anamona mamidestefan mi-a scapat asta... de ce a trebuit sa ii luati sange din vena? stiam ca se facuse bine.... multa sanatate va doresc si sa nu ma repetati aceasta experienta ever |
Suntem in cadere libera ..la capitolul greutate..
rahitismul e "in floare"...
progresele motorii regreseaza..
pampersii sunt din ce in ce mai goluti...
somnul destul de agitat..si cu treziri dese..
dimineata si noaptea cind o iau in bratze e ca o leguma..slabita rau..ziua parca isi mai revine putin..dar nu pentru mult timp..
cam asta este situatia..asa ca investigam cauzele .,sper sa nu fie prea tirziu

..ca eu de 3 luni tot insist ca ceva se intimpla .. dar nimeni nu ma crede.LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
laureta spune:
Am observat ca suntem multe pi aci care ne iubim la greu de muuult timp 
![]()
Paula multumesc mult, am vorbit deja cu Nocom si o sa ma ajute ea
.Puiul tau e un dulceee, cum inoata el 
Babymom ma bucur ca ai revenit
Lumi,pupam mamica sportiva
Piersicutza felicitari pentru ma-ma
andy daaa is blue
, nu dati ceva mey cand ne facem blue, o inghetatza un suc ceva, clubur celor blue![]()
mamidestefan tinem pumni sa fie bune analizele, multa sanatate
Io ce pap? Acuma ma apuca , deh s au culcat toti in sfarsit
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
| citat din mesajul lui Muuh babytza mai pot sa ma bag si eu la comanda ta? |
Dap
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
nikolici spune:
Fete as vrea sa ma scriu dar imi e somn rauuu, am dereticat prin casa la greu...asa ca ma duc sa dorm asa, vezi ex urmat:http://image74.webshots.com/174/4/54/49/2506454490103956310zlKwaW_fs.jpg![]()
Poop si noapte buna...
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
anamona spune:
uff Lidia imi pare tare rau de ce aud...
sper sa nu aiba nimic de fapt sunt sigura de asta.
Rahitism e atunci cand are organele interne marite. E confirmat de doctori f buni. sunt f mici sansele ca un bebe ca Iza sa fie rahitic.
ii dai sa bea ceva lichide?
se poate sa fie totusi de la caldura....
cat despre progrose mai au si ei perioadele de stagnare in care de fapt acumuleaza....dintr-o data te va da pe spate sunt sigura.
Uite Thea era pana la 4-5 luni super precoce amandoi doctorii ei spuneau ca e in fata cu 2 luni...apoi a mai stagnat o perioada . Acum iara e in verva. Asa ca stai calma si ai grija ce iti doresti ca acus te vad pe aici obsoita de atata alergat dupa iza.
Nu te mai ingrijora, da?
anamona spune:
Babymom bine te-am regasit :)
ma bucur ca sunteti bine....ai grija insa sa nu te prinda microbul iar :)
nu ca nu m-as bucura sa te vedem mai des![]()