Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 18
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Am si eu o rugaminte...puteti sa-mi recomandati o rama foto digitala??Habar n-am ce trebuie sa caut ![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
bitza uite eu am din asta si sunt f multumita desi modelul poate fi nitel perimat moral pt ca il am de ceva vreme:
http://www.cel.ro/rame-foto/rama-foto-digitala-samsung-spf_85h-l/
dintre criteriile de selectie as enumara doar:
- memoria interna: cu cat mai mare cu atat mai multe poze memorate: la modelul meu -> am 1 GB@
- rezolutia -> la fel sa fie cat mai mare
- dimensiunea ecranului -> minim 8 inch as zice
anamona spune:
piolica in bucuresti poti cumpara IE de la un magazin artizabat din zona Universitatem in spate vizavi de faculatatea de Arhitectura (strada aia care are pe colt libraria Eminescu la vreo 100m e si o bisericuta pe acolo). Costa in jur de 100 RON.- deh preturi de Bucuresti
noi de acolo am cumparat - tip-ul il avem de la draga de Muuh
din ce am experimentat pt la mare ar trebui ceva mai lung pana la urma noi ne-am facut ia la comanda.
gaia.nevia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
bitza uite eu am din asta si sunt f multumita desi modelul poate fi nitel perimat moral pt ca il am de ceva vreme: http://www.cel.ro/rame-foto/rama-foto-digitala-samsung-spf_85h-l/ dintre criteriile de selectie as enumara doar: - memoria interna: cu cat mai mare cu atat mai multe poze memorate: la modelul meu -> am 1 GB@ - rezolutia -> la fel sa fie cat mai mare - dimensiunea ecranului -> minim 8 inch as zice |
La ce spune Anamona, as mai adauga: sa aiba sloturi pentru toate felurile de suporturi de date: memory card, SD card, miniSD card, USB, (eu transfer poze si din telefon, si din camera foto si direct de pe calculator).
Noi avem un "Transcend", are 2GB, 7inch, mp3 player si alte prostii nu neaparat necesare, a costat vreo 2 mil anul trecut.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
c.valy spune:
Nerantula distractie placuta la mare,sa va bronati frumos
sa va balaciti multtt si sa te recreezi macar putin
Poze.Luca la plaja
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 cristina, da, roleeeeeeeeee... sunt incantata. dar la cat de boamba sunt, e posibil sa nu pot merge decat cu carutul in fata. asta e, om vedea. deci, aviz amatoarelor, in fiecare zi intre 08.00 si 11.00, in IOR, film de comedie: luminita pe role! sper sa nu devina tragi-comedie... am genunchere, cotiere and stuff, da' nu le folosesc.... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
MIINE FAC UN IOR...Asa ca ai grija ...sunt paparazzii
pe urmele tale LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Io vreau musai locul II! La noi e 8 decembrie 1994! Ce ziceti il am? Mama lui Dragos si a lui Victor |
WELCOME BACK
...si multi pupici 

P.S. Noi ne-am cunoscut in 3 ian 1992

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
Nerantula spune:
Again, daca mai vine cineva in Mamaia saptamana asta, strigati si la mine, am nr de tel pe mailul comun (cred) 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Paula-Laura sunt mandra sa vi-l prezint pe www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9443d66f3039f157351598" target="_blank"> my little swimmer ![]() ![]() ![]() Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
multi pupicei lipiciosi de la Izabella pentru MIHNEA

LIDIA
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Maine plecam la maaareee, maine plecam la maaaareee! O sa fie super-epuizant pentru mine, singura cu Gruia aproape toata ziua, iar seara in plus si cu un sot foarte beteag, dar sper sa rezist! Poate il mai oboseste si pe Gruia aerul si apa marii si va dormi mai mult, sa imi mai trag si eu sufletul..www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1) |
SA AVETI VREME BUNA ...Si un Gruia sanatos ..mincacios ..si dormicios..

LIDIA

O sa fie super-epuizant pentru mine, singura cu Gruia aproape toata ziua, iar seara in plus si cu un sot foarte beteag, dar sper sa rezist! Poate il mai oboseste si pe Gruia aerul si apa marii si va dormi mai mult, sa imi mai trag si eu sufletul..