Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 17
dyanira spune:
Babymom ce bine ca ai revenit!!!
Cum faceti mazarea?
Si pt sondaj ne-am cunoscut in 17 iulie 1999, casatorit in 2004 copil in 2008 deci 99 clar cel mai productiv an.
Ada ne-ai luat cu mult in 1990 eram in clasa a 4-a....![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Paula-Laura spune:
sunt mandra sa vi-l prezint pe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9443d66f3039f157351598" target="_blank"> my little swimmer 

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
gaia.nevia spune:
babymom, ce bine ca ne-ai dat un semn, mi-era dor de tine!
Ma bucur ca ati trecut cu bine peste criza. Si noi avem cutremure... si n-as zice ca sunt rare. Asta-i viata...
Muuh, da, stiu ca sunt batrana
. Pentru info asa ca sa stii cum ma simt, sora mea mai mica e nascuta in 1980... ![]()
![]()
Oricum, cand ne-am cunoscut eram in liceu amandoi... si da, sor'mea avea 10 ani si incerca sa-l serveasca pe tanarul cu niste cola "da, ia-o tu, ca si asa e rasuflata...".
Iti dai seama cat am ras daca am tinut minte amandoi pana acum...
Si ca sa fim cinstiti, de casatorit, ne-am casatorit in 1997. 10 ani de casatorie am facut in anul in care s-a nascut Teo...
Am sarbatorit cu... un cutremur din asta...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Babymom, bine ai revenit! Ma bucur ca ati depasit cu bine criza, din nou, si sper sa nu mai ajungeti din nou intr-un punct critic. Cred ca aproape fiecare cuplu e zdruncinat, mai mult sau mai putin, din cauza copiilor, dar poate ca ce nu ne doboara, ne va intari si in aceasta situatie. Insa la noi, in plus, e o stare de spirit care nu se da dusa: eu 'ne' simt mai batrani
Paula, l-am vazut pe Mihnea inotatorul, ce-i mai placea balaceala! Si se misca extraordinar de bine, super! Mergeti in continuare la piscina? Noi am intrerupt, o vreme, din motive de ... criza. Poate din toamna sa reincepem, dupa ziua lui Gruia.
Ada
pentru campioana!
Se mai face comanda la bimbomarket? Don't forget me, pls!
Maine plecam la maaareee, maine plecam la maaaareee!
O sa fie super-epuizant pentru mine, singura cu Gruia aproape toata ziua, iar seara in plus si cu un sot foarte beteag, dar sper sa rezist! Poate il mai oboseste si pe Gruia aerul si apa marii si va dormi mai mult, sa imi mai trag si eu sufletul..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 despre mine: am o noua ocupatie, invat sa merg pe role. azi n-am cazut, am mers ptr prima data ... noroc cu carutul... oricum, sper sa-mi iasa ca nu pare greu si ma entuziasmeaza ideea. |
Luminita, pe linga multi pupici, trebuie sa-ti spun neaparat sa blochezi rotile de la carut cind te dai cu rolele. Nici n-am citit mesajul tau pina la capat si am sarit sa-ti scriu. O prietena de-a noastra a dat cu copilul de pamint din cauza rotilor si de-atunci spunem la toata lumea (acum vreo 2 zile i-a spus sotul meu unei tipe din parc). Chiar daca sint blocate, cotesc suficient pentru viteza pe care-o ai pe role (cam ca la servodirectie, care rigidizeaza volanul pe masura ce creste viteza).
Oricum, felicitari mamico! Esti super tare. Cind te scot la o tura de lac?
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 deci, aviz amatoarelor, in fiecare zi intre 08.00 si 11.00, in IOR, film de comedie: luminita pe role! sper sa nu devina tragi-comedie... am genunchere, cotiere and stuff, da' nu le folosesc.... |
Aoleu! Na-na la fundulet. Cu genunchierele si cotierele, treaba ta, dar protectii palmare trebuie musai sa-ti pui.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Paula-Laura spune:
sa ma laud si eu cu fi-miu ca tot nu e acasa:
in colac
trag mata de coada
sunt jmecher![]()
[/url="http://picasaweb.google.com/PaulaBesleaga/Mare0102August#5365801930127112610poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
ete na, mi-a postat doar jumatate de mesaj 
Nerantula - se misca mai bine ca in piscina. Si noi am luat o pauza , pe de o parte pt ca tusea si pe de alta parte pentru ca suntem mai mereu plecati in weekend si doar vineri aveam garantia ca pot ajunge cu el. Din toamna reluam, mai ales ca doctora homeopata ne-a recomandat puternic -se pare ca are coastele usor evazate din cauza ritmului accelerat de crestere. Nu e vorba de rahitism in acest moment, insa pentru a atenua efectul ne-a dat bilute si ne-a recomandat inotul.
Am uitat sa dau raportul - la 9 luni jumate
avea 10 kg si 78 cm. Un lungan, ce mai...
poze
Paula-Laura spune:
Nausica -e mortala Ania cu casca pe cap
.
Si vin si eu la curs de prim ajutor daca organizezi. Am facut cursul si la active center, dar nu mai tin minte mare lucru ![]()
poze
babytza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Aoleu! Na-na la fundulet. Cu genunchierele si cotierele, treaba ta, dar protectii palmare trebuie musai sa-ti pui. |
Da da !!!! Musai protectiile pentru palme
Paula bine ati revenit
Am vazut inotatorul
Si ce ii place in cadita la baie !!!!

Nerantula distractie maxima la mare !!!!!!!!!!!!
Ma bucur ca plecati, chiar aveai nevoie de putina distractie 

Babymom ma bucur enorm ca ati trecut de perioada grea, sper sa se regleze toate cum e mai bine pentru tine si familia ta

Si ma bucur ca ai timp sa mai bagi un ochisor pe aici sa ne mai spui ce mai faceti 
Imi era dor de voi 
Adaaaa muuuuaaaaah

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze

... noroc cu carutul... oricum, sper sa-mi iasa ca nu pare greu si ma entuziasmeaza ideea.