Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 16
anis spune:
A trecut ceva vreme de cand nu v-am vazut.
Noi am fost 2 luni in grecia...cautam sa ne cam mutam din tara...inca nu ne-am hotarat.
Iris e bine sta f bine in picioare, daca o tin de maini merge..preconizez ca o sa merga pana la 11 luni..de vorbit nu prea vorbeste..dar stiu cum e , una dintre surori era asa..si acum nu stiu cum sa o fac sa taca
Sambata am sarbatorit-o pe cea mare..4 ani si a fost si pitica..sunt mortale..deh sunt ale mele..o sa va pun poze..
va pup
piolica spune:
nikole, merci mult pentru oferta, insa va fi al naibii de greu pt sora-mea sa-si faca planul sa se vada cu tine, ii va fi mai usor sa se duca la mag Victoria sa cumpere una.
Lumi, spor la dat cu rolele. Si felicitari pt dintoci! Elsa e inca 'intr-un dinte', al doilea o chinuie de vreo saptamina, caca moale si dureri noaptea, dar fara succes pina acum.
Piersicutza, bine ai revenit! si felictari pt mama! Nu-i asa ca ti se umple inima de bucurie cind o auzi? Elsa zice in continuu acum, eu tot o indemn sa mai spuna si papa, insa nu prea-i iese, cu toate ca prima data a spus papa si nu mama.
kristin, sper sa nu fie cazul de o noua operatie, joi ma duc sa fac un RMN... o sa vad ce-o fi! Sper sa fie de bine! Oricum, merci pt incurajari, dragutza ca intotdeauna. Vreau poze cu pustimea la safari!
anis, bine ai revenit! asteptam poze! la multi ani pt piti de 4 ani!
wow, ati facut deja mazare? Noi sintem in urma rau de tot. Azi i-am facut niste spanac cu cartof si peste, nu s-a omorit, eu tot dau vina pe dintocul nr 2 care nu mai iese odata.
Mamica fericita de bebelina Elsa
gaia.nevia spune:
Hello!
mai traiesc, chiar bine, de cand am renuntat la pretentii desarte cum ar fi "ore" la computer, "masa", "curatenie" (asta, nu stiu cum, dar chiar nu-mi pare rau dupa ea) si am acceptat "somn cu bebicii", "plimbari nesfarsite cu inghetata, mere si sticksuri" (preferabil, de la altii) si "shopping in delir cu toata familia in carucior" la decatlon (asta merge max 2 we dupa salariu).
Va pup pe toate cu maxim drag.
edit: 13 decembrie 1990 is THA date... la noi ![]()
V-am luat, da?
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia edit: 13 decembrie 1990 is THA date... la noi V-am luat, da? |
Io vreau musai locul II! La noi e 8 decembrie 1994! Ce ziceti il am?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Da mi-am facut si eu putina ordine prin... viata, si mi-am dat seama ca mai am timp si de forum asa... din cand in cand, sa vad ce faceti si sa mai schimbam 2 vorbe.
Am reusit ( cred ) sa depasim un moment dificil al relatiei noastre, acum inainte cu 1 luna de a sarbatori 10 ani de casnicie. Ce am invatat din acest "cutremur" prin care am trecut? Ca barbatilor le este necesara o femeie care sa fie mai mult decat mama copiilor lui. Asa ca iata-ma-s: SUPERWOMAN!
Uitasem ca barbatul, indiferent cat de intelegator pare, trebuie sa fie, sau cel putin sa se simta intotdeauna pe primul plan. Aveti grija sa nu faceti si voi greseala asta; ca mame suntem tentate sa punem copiii pe primul plan.
LE: mi-a fos dor de voi!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Muuh spune:
Legat de lovitura lui Dimitri. Nu ne-am speriat foarte tare pentru ca mi-am dat seama ca si-a spart buza si abia dupa ce i-am oprit sangerarea am reusit sa vad si celelalte "pagube". Dintele ciobit nu se misc si l-am vazut dupa cateva zile abia. Astept sa creasca si voi merge la dentist cu el sa vad ce si cum. Pana atunci sanatosi sa fim si sa nu mai avem din astea.
Eu i-am dat mazare de foarte multe ori lui Dimitri.
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Ne batem in ani ? ![]() SEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Daca tot e concurs...ne stim din septembrie 94 si suntem impreuna din ianuarie 97.
Casatoriti suntem din 07.07.07
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
Paula-Laura spune:
Buna fetelor!!
Fac si eu prezenta, mama denaturata care si-a abandonat copilu la mare cu buni! Mi-e dor de mor de el deja, desi l-am lasat ieri seara acolo, nu stiu cum ma descurc pana vineri. Am avut asa un sentiment ciudat cand am ajuns acasa si piticu nu m-a intampinat in usa 
dar... are nevoie de aerosoli si ii va face bine sejurul la mare
am citit ca au inceput bebici sa mearga, din ce in ce mai multi, maine poimaine pleaca la intalniri 
in rest am trecut pe tratament homeopat pentru tuse care... da, inca mai exista , la aproape 2 luni de ultima viroza. Pediatra+ doctora orl sustin ca dupa un visrus puternic tusea poate persista (insa parca nu a fost o viroza atat de puternica). Doctora homeopata spune ca tusea e reactie la distanta la prevenar(de fapt la vaccinari multiple). Ne-a dat un tratament de dezintoxicare de 3 saptamani. Am inceput sa i-l dau, nu se vede nicio modificare inca, insa mai avem timp
si
pentru bebici si mamici, va citesc mereu
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Laureta eu merg vineri la cta sa recuperez cupilu si am si portbagajul gol (ca toate bagajele sunt deja acolo
) Daca vrei iti iau eu bagajele, si le livrez sambata. Da un semn daca e ok
1999 pare pana acum cel mai productiv an
Eu intru la categoria usoara cu 4 ani de cand ne stim, 2 de la casatorie, aproape 1 de la bebe
Babymom ma bucur ca ati depasit momentul. Cred ca toate avem tendinta sa punem copii pe primul loc, dar e bine sa ne aducem aminte si de "copii nostrii cei dintai" ![]()
Lumi eu ii dau mazare de ceva vreme lui Mihnea, nu am avut probleme.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

de
Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole