Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 15
babytza spune:
Lumi i-am dat mazare cu alte legume si carnita
Acum o saptamana i-am dat prima oara. A fost ok cu burtica, dr am pus putina. 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
luminita2008 spune:
cristina, da, roleeeeeeeeee... sunt incantata. dar la cat de boamba sunt, e posibil sa nu pot merge decat cu carutul in fata. asta e, om vedea.
deci, aviz amatoarelor, in fiecare zi intre 08.00 si 11.00, in IOR, film de comedie: luminita pe role! sper sa nu devina tragi-comedie... am genunchere, cotiere and stuff, da' nu le folosesc....
nikole, intrebam pentru ca eu deja le-am dat. ieri. azi le dau din nou, portia nr 2, am facut mai multa. le-a placut f mult si nu am obs efecte secundare. sunt deliciosi cum miros a marar dupa....
stiam ca e ok mazarea ca atare, dupa 10 luni.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
joy, babytza, sar'na. eu le-am facut cu curcan. deliciooooosa.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Piersicutza spune:
Salutare dragele mele
Ne-am intors si noi din concediu si Anna e tare fericita acasa.
Am fost in Austria la un hotel intr-o zona muntoasa.
A fost frumos, mai ales in primele zile unde Anna s-a simtit mai bine, apoi s-a plictisit si mereu trebuia sa-i gasim ceva de "lucru".
Ne-am plimbat mult, am mancat foarte bine, mai putin Anna care brusc nu a vrut sa manance decat de la mine. Nu stiu cum s-a saturat ea cu laptele meu dar de slabit nu a slabit deloc.
Cu ocazia acestei vacante am descoperit ca Annei ii place mult sa o dam in leagan. Si acolo erau foarte multe locuri de joaca amenajate cu tot felul, inclusiv masinute.
Nu am citit nimic din urma, recuperez zilele astea si o sa pun si poze mai recente.
Sper sa sunteti bine toate si sanatosi toti boboceii.
Ah, era sa uit vestea cea mare: Anna a spus saptamana trecuta pt. prima oara "ma-ma"
si mi-au dat lacrimile cand am auzit-o. Suna atat de bine din gura propriului copil, doamne ce sentiment frumos.
Va
pe toate si incerc sa citesc din urma
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
baby_boy spune:
Piersicutza felicitari pentru ma-ma
vrem poze![]()
Si noi am mancat mazare cu, carnita de pui..super bunaaaaa![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Didididi spune:
E a 3 a oara cand incerc sa scriu, dar apare cate cineva nepoftit cu diverse.
Lumi tb sa pui poze cu tine pe role. Sa stii ca am mai vazut mamici cu role in IOR, dar e pt cine se pricepe sa si tina echilibrul. Spor.
Noi pana la urma n am ajuns decat vreo ora duminica in IOR (de la 16.30 pana pe la 17.30), ca de copilu' si a schimbat programul de somn si la 7 pica lat, dar afara nu poti sa il scoti ca e prea cald. E mort dupa leagan; e singurul moment cand sta linistit min 1.2 h. In rest ii place sa si puna in cap nisip.
Babytza eu vreau o cutie cu pastilute pt dinti.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
c.valy spune:
Multam fetelor

,pe un site cred ca am reusit(vad acuma)dar pe unu trebuie sa mai lucrez cel cu lilypie...dar 
pana reusesc...ms
Poze.Luca la plaja
Didididi spune:
V, trebuie sa imi mai citesc mesajele inca o data, nu de alta dar nici eu nu m am intele
. Deci vroiam sa spun ca copilul nu doarme ziua, afara e prea cald sa il scot, iar seara la 7 doarme si nu pot sa stau cu el afara cand e racoare. Noroc ca pe 5.30-6 AM are tren si asa reusim sa il scoatem afara diminetata pe la 8.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
bitza2008 spune:
Piolica
multumesc!
Luminita
esti o curajoasa cu rolele.Bafta...fara julituri!Eu mi-am propus sa invat odata cu Lucas.Felicitari pt dinti...
Piersicutza felicitari pt mama.Emotionant
Valy Are Luca niste ochi albastriii
f expresivi!
Babymom miss you!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
babytza spune:
Lumi felicitari pentru dintzoci !!!! 
Si spor la alergat pe role ![]()
Piersicutza bine ati venit !!! Felicitari pentru MAMA !!!! 
Eu inca mai astept....a zis doar odata de era sa il scap pe jos de emotii
si apoi gata...zice doar tata ![]()
Adaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Laureta ma intrebai de Tina cand se intoarce...pe 13 august ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze