Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui c.valy Am si eu o intrebare,cum faceti voi piolica,Laura si altele la Lilypie.com sa puneti numele copiilor nu ticker URL: http://lb1f.lily.....atunci cand le afisati pe pagina unde scrieti?sau la semnatura... ![]() ![]() Poze noi la plaja si nu numai http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/9%20luni/ |
uite la semnatura mea si faci la fel
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
babytza spune:
| citat din mesajul lui c.valy Am si eu o intrebare,cum faceti voi piolica,Laura si altele la Lilypie.com sa puneti numele copiilor nu ticker URL: http://lb1f.lily.....atunci cand le afisati pe pagina unde scrieti?sau la semnatura... ![]() ![]() Poze noi la plaja si nu numai Poze |
Asa facem
Scrii asa [url = "linkValentina
DavidPoze
babytza spune:
br / br / Trebuie sa faci asa br / br / [url= link-ul aici" target="_blank">aici apare cum vrei tu
WTF ????? 
E mai simplu sa te uiti la semantura noastra si sa faci la fel
Vad ca azi nu ne lasa sa facem nimik ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
c.valy spune:
Multumesc o sa incerc
Poze noi la plaja si nu numai http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/9%20luni/
luminita2008 spune:
salutari!
mooa, ce-ati mai scris, am avut ceva de recuperat, de 2 ore va tot citesc! da' sunt la zi acum!
alexa, nocom, ankussa, ratonel, nikolici, babytza, laura
multi, multumim de ganduri bune!!!
despre noi:
ne-am luptat (si) cu dinti noi zilele stea (vezi ratonel, tot tradatori am ramas, asa cum ne stii
...), nr 2, 3 si 4 la Edi, cate unul pe zi in ultimele 3 zile
si nr 3 la Robi ieri. sunt din ce in ce mai activi si mai nzdravani, dar si mai cooperanti, inteleg tot si actioneaza in consecinta. Edi se ridica singurel de tot ce apuca, in timp ce fratica se enerveaza de mama focului si chiuie, ca lui nu-i iese faza... la capitolul cazaturi/julituri/vanatai avem de toate, si unul si altul, iar daca nu cad sau se julesc singuri, se lovesc unul pe altul
, cu ce au mai la indemana: jucarii sau picioarele proprii
. in rest, toate bune, peri albi ptr mine si zero timp liber. 
despre mine:
am o noua ocupatie, invat sa merg pe role. azi n-am cazut, am mers ptr prima data
... noroc cu carutul... oricum, sper sa-mi iasa ca nu pare greu si ma entuziasmeaza ideea.
ankussa, cum a fost/este prima zi de job? abia astept sa ne povestesti!!

o curiozitate, ce inseamna 'xoxo'?
preety, bine ai revenit! noi strangem banuti de concediu, deci nu facem comanda.
gogosharul pe buza ranita!
ah, cat despre patul pliant, nikole ti-a spus bine, nu e mare smecherie, toate sunt cam la fel, nu tb sa fie de firma, daca stai si tu langa ea, cred ca o sa ii placa, macar cat sa-ti faci treaba.
dya, noi suntem pe nan3, la recomandarea pediatrei, desi initial nu vroiam. pe junior trecem la 1 an.
felicitari gruia, razvan si cipanu' pentru primii pasi!
bitza, feli, anca, laureta 

iriss, bine ai revenit!
cristina si valy, fe profilactic se da 1pic/kg/zi. noi am dat 9pics/zi, timp de 1 luna, la 9.5kg. intreaba totusi si pediatrul. pupice.
babytza
si, cu intarziere,
, la cat mai multi ani fericiti impreuna!!
andreutac, felicitari si voua ptr progrese!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
nikolici spune:
piolica cred ca poti gasi si la muzeul taranului roman ii, in rest nu cunosc in B magazine de profil, ce stiam s-au evaporat intre timp.Eu am una noua dc iti place o vand ca e putin mare si noi am cump una mai mica.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
ati dat pana acum mancare de mazare la bebelaci?
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
baby_boy spune:
Luminita ma bucur ca sunteti bine
....role zici
superrr
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 ati dat pana acum mancare de mazare la bebelaci? Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
Am dat mancarica de mazare cu marar, in combinatie cu ou/carnita/iaurt

Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George