Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Nocom 
andreutac felicitari printesei !!!!! 

piolica am vazut eu ii si pentru pitici mici ,saptamana trecuta la magazinul Victoria la parter . 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piolica
ce frumoasa e! Elsa are una asa, insa brodata cu alb, dar i-a cam ramas mica si as fi vrut sa-i iau una mai mare. Mi se pare mie sau iile chiar sint la fel, insa brodate cu culori diferite? http://picasaweb.google.com/Houlier/IeDinRomania?authkey=Gv1sRgCMPpnvbitIS8pgE#5365648617978231714 Mamica fericita de bebelina Elsa |
E o scumpa Elsa
...sunt cam toate la fel,numai culorile difera.Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Neata pe la pranz si de la noi, Ieri ne-am intors de la mare cu bine, Evei i-a priit, a facut multe progrese: a zis primul ma-ma, merge singurica in picioare destul de bine, s-a balacit si in mare si in piscinuta ei, a inceput sa manance mancare nepasata, a poftit la ciorba/supa noastra care surprinzator i-a si placut. Eu insa sunt mai obosita decat inainte de plecare, am alergat non-stop cu si dupa ea. Va am pe toti si revin dupa ce citesc din urma, cand voi avea timp.Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria |
Felicitari ptr progrese

...ma bucur ca v-ati simtit bine.Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
piolica spune:
| citat din mesajul lui babytza piolica am vazut eu ii si pentru pitici mici ,saptamana trecuta la magazinul Victoria la parter . ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
merci mult!

si felicitari pt aniversare, la cit mai multi ani fericiti impreuna! si mult succes cu afacerea, sa va mearga bine. (eu acum citesc din urma, mai am mult de recuperat...)
Mamica fericita de bebelina Elsa
_irina_ spune:
Felicitari tuturor piticotilor mergatori si vorbitori! 

de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
piolica spune:
| citat din mesajul lui andy.p E o scumpa Elsa ...sunt cam toate la fel,numai culorile difera.Laura, Andy (07.04.2002) & Alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
merci mult, poza asta e de la sf lui Mai, intre timp ia i-a cam ramas mica, am imbracat-o ieri cu ea, cam greu, a trebuit sa-i bag ia pe picioare, noroc ca are deschizatura de la git destul de mare. d'asta si ardoarea mea sa-i gasesc o alta ie.
Mamica fericita de bebelina Elsa
kllemi spune:
neatza.... pe la pranz...
...ieri am fost la munte, super, nici nu ma asteptam sa iasa asa de bine
...cam tot drumu' Amalia a dormit...deci..super, este adevarat ca mam cam speriat, avand in vedere ca a fost prima noastra iesire...in sfarsit
..in rest ne-a iesit si noua al 3-lea dinte...dupa doua luni...sper ca restu'sa vina mai repede ![]()
Vad ca va lua-ti la intrecere cu datele, cand v-ati cunoscut...la noi sa intamplat pe 1 ian. 95

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
kllemi spune:
aaaaa.....ratonelule sa sti ca asa e...cel putin la noi asa sa intamplat, daca nu vrea decat sa rontaie...pregateste-te sa dai lovitura...vine dintzisorul
....iar cu serviciul, imi pare rau, daca te dau afara 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
c.valy spune:
Am si eu o intrebare,cum faceti voi piolica,Laura si altele la Lilypie.com sa puneti numele copiilor nu ticker URL: http://lb1f.lily.....atunci cand le afisati pe pagina unde scrieti?sau la semnatura...

Poze noi la plaja si nu numai http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/9%20luni/