Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
decenuela spune:
neatza....
E CINEVA INTERESATA DE O PROGR AZI,LA ORA 4 LA MEDLIFE LA ALICE NEGRU?
eu nu ma mai duc si inainte sa anulez progr...am zis sa va intreb pe voi.
irrinaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Buna, Fetele v-am mai povestit de capacitatea mea de a atrage persoane atotcunoscatoare in ale sarcinii si vreau sa va impartasesc ultima descoperire (in piata). Se pare ca adunand luna in care a fost conceput bebe cu varsta mamei se obtine un nr care daca e par e fata, daca e impar e baiat. Fetele cu vesti de la eco, ce ne puteti spune, se verifica teoria vanzatoarei? 17+ |
Buna dimineata,
Eu stiam alta varianta a acestui calcul.
Se aduna, intr-adevar, luna in care a fost conceput bebe cu varsta mamei, dar se interpreteaza astfel:
(luna conceperii) + (varsta mamei)
par + par = baiat
impar + impar = baiat
par+ impar= fata
De asemenea, daca mama are , sa zicem 27 ani si mai mult de 6 luni, se calculeaza ca avand 28 de ani.Asadar, sa tineti cont si de asta.
Sper ca m-am facut inteleasa:)
La mine, la Viviana s-a adeverit(aveam 26 de ani si 9 luni, deci 27 de ani(impar), iar luna conceperii decembrie, a 12-a, deci par; impar cu par= fata). daca ar fi sa calculez si acum,la aceasta sarcina, ar iesi baiat, dar ...sa vedem)
va pup, o zi frumoasa tuturor!
Irina
17+ si Viviana(30.09.2004)
nemary spune:
neata burtici!
vin si eu la voi cu o intrebare: unde ati facut eco de trim I, cea pt.TT?
am incercat sa-mi fac programare la Herghelegiu dar nu am gasit liber, iar Iosup am inteles ca nu mai face eco de sarcina.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
catalutza81 spune:
Dastefa stiu muult mai multe chestii de DT decat de TT, dar cand am fost la medicul cu care o sa nasc l-am intrebat daca sa fac si TT. Si mi-a zis ca indiferent daca rezl e prost sau bun, nu mai fac TT si merg direct la amnio direct. Eu am citit urmatoarele:
la DT se iau in calcul doar rezl la eco si analizele de sange.
la TT se iau in calcul rezl la eco, testul la sange si istoricul mamei: fumatoare (si depinde de ex e cat timp te-ai lasat de fumat dc nu mai fumezi, deci nu e f relevant daca te-ai lasat de fumat inainte sa ramai insarcinata), varsta etc. uite sper sa nu ma dea afara moderatorii, dar aici gasesti toate info si valorile de referinta: http://www.synevo.ro/429,963,532,Triplu-test-trim-II,news.htm
va pup pe toate, sa ne tineti pumnii azi mergem la DT!
Catalutza
12+
catalutza81 spune:
Cum sa nu mai faca Iosup eco de sarcina, am programare la el pe 26 august!!! si de abia astept sa merg....
Daca afli mai multe da si noua un semn!
Catalutza
12+
nemary spune:
| citat din mesajul lui catalutza81 Cum sa nu mai faca Iosup eco de sarcina, am programare la el pe 26 august!!! si de abia astept sa merg.... Daca afli mai multe da si noua un semn! Catalutza 12+ |
tu unde ai programare? eu am sunat la CMU.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
cris.dogarel spune:
salutare, fete harnicutze!!
noi am avut curajul sa plecam 3-4 zile la munte, ceea ce nu s-a dovedit o idee prea buna. am facut o indigestie sau am luat un virusel, asa ca m-am simtzit groaznic: varsaturi (alt gen decat eram obishnuita, dureri de stomac, migrene, frisoane, tot tacamul..). ne-am intors mai devreme cu 2 zile, asta e.
vad ca se aduna rezultatele bune la teste, felicitari!!
am observat ca andrelina nu a mai intrat de mult, de la eco oferita de rebiana. stie cineva ceva de ea?? e ok??
Cris,
15+si
Ana(04.04.2003)
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui nemary neata burtici! vin si eu la voi cu o intrebare: unde ati facut eco de trim I, cea pt.TT? am incercat sa-mi fac programare la Herghelegiu dar nu am gasit liber, iar Iosup am inteles ca nu mai face eco de sarcina. |
burtici!nemary eu am facut un singur eco, cel de trim 1, la ProLife, pe Ritmului, m-a costat 70 ron, si se face in fiecare joi, sa suni si sa te programezi. Este o dna dr Cristina Anghelescu, f draguta, pe care am vazut-o o sg data, atunci, si care ne-a dat detaliat rezultatul ecografiei cu foto cu tot, pentru DT, ce-i drept (eram in sapt 12+).
stiu ca e greu sa gasesti loc la CMU, au am gasit loc abia pe 21 aug, de o sapt si te inteleg. Poate iti va fi de folos, pentru ca stiu ca e greu sa prinzi usor un loc liber pe undeva unde ai trimitere.
Este un centru de imagistica, analiza de sange mi-am facut-o la Synevo. Dar am ramas placut impresionata de dna dr de acolo, care a avut f multa rabdare cu mine si cu bebe care era agitat rau de tot
la TT stiu ca iti trebuie sa se stie doar varsta gestationala (x sapt si y zile la data de.....)
pupici si succes!

Mihaela
17+bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+
Monnica spune:
Nemary, eu m-am programat la Iosup la Fortis dar pe 7 august am reusit sa fac programare pentru 16 septembrie. Asa ca acum poti face programare pentru trim II. Nr de tel este: 0724464646.
Sfatul meu este sa faci cel putin o eco la Iosup, este bun; eu, personal, am mare incredere in el.
16+ cu
si mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
larisel spune:

La multi ani! mamidepuiuti 

La multi ani! Chris de Ashera 

Am revenit dupa weekendul prelungit pana luni la tzara. A fost super...mamele m-au rasfatat care mai de care cu bunatati, a venit si sora-mea cu piticii ei, am facut gratare...a fost foarte revigorant. Poze poate pun maine, astazi nu prea am timp.
19+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi