Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

[b]Eu am citit urmatoarele:
la DT se iau in calcul doar rezl la eco si analizele de sange.
la TT se iau in calcul rezl la eco, testul la sange si istoricul mamei: fumatoare (si depinde de ex e cat timp te-ai lasat de fumat dc nu mai fumezi, deci nu e f relevant daca te-ai lasat de fumat inainte sa ramai insarcinata), varsta etc.
Catalutza 12+

si la DT se iau in calcul datele mamei.

am editat pentru ca nu merge sa pun link. se iau in considerare datele mamei deoarece valorile din sange trebuie corectate cu varsta, nr fetilor etc.

18+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

beatrice La eco mergem tocmai pe 26 august. Sunt foarte nerabdatoare, dar incep si emotiile, mai ales ca facem eco morfologica.

simonette Bine ai revenit. Felicitari pt intalnirea cu bb! Te plangi de kg luate...eu ce sa mai zic, pana acum am luat 7+.

linioara Si mie imi cade parul la greu...dar am problema asta dinainte de sarcina. Am auzit ca s-ar datora unei carente de magneziu, calciu, dar nu stiu sa-ti zic vreun tratament. Eu deocamdata nu am afcut nimic in acest sens, caut in continuare un sampon potrivit.

lia_2009 Cand primesti rzultatul de amniocenteza? Eu crampele nu le vad cu ochi buni...dr ce zice? Iei macar nospa?

ale1212xa E bine daca ai igg pozitiv si igm negativ...inseamna ca ai anticorpi(imunitate) fara infectie curenta. Si eu am la fel la cmv, rubeola, virus herpetic si toxoplasmoza.

Si eu stiam ca trisomia 21 = SD.

onitza Esti in concediu sau locuiesti in Israel? Interesant ce ne povesteti acolo...

decenuela Eu stiam ca pt DT sau TT trebuie sa iti ia sange in aceeasi zi pana maxim a doua zi.

dastefa Pai si rezultatul e pozitiv sau negativ? Asta conteaza, nu procentul statistic in sine. Daca este pozitiv se recomanda amniocenteza, daca este negativ nu trebuie sa-ti faci griji. Si la mine pe rezultat scrie procentele 1/..., dar mare de tot scrie REZULTAT NEGATIV.

cris.dogarel Ai grija de tine...te intremezi acasa.

19+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Multumesc fetelor!
Am incercat sa sun si la Fortis darn u a raspuns nimeni, nici aseara si nici acum. Stiu ca Iosup este bun si tocmai de aceea vreau sa fac o eco si la el. In sarcina trecuta am reusit sap rind loc pt.eco de trim.II
O sa mai incerc cu tel la el.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Salutare burtici!

Am venit si noi cu o veste buna, ieri am fost la dl doctor sa imi citeasca rezultatele de la DT si ... e totul bine, ba chiar nu o sa mai trebuiasca sa fac TT chiar daca fratele meu are SD. Oricum sunt super super happy si abia astept urmatoarea eco de pe 2 sept.

Va pup!!

Elena, 14+

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

salutare, fete harnicutze!!

noi am avut curajul sa plecam 3-4 zile la munte, ceea ce nu s-a dovedit o idee prea buna. am facut o indigestie sau am luat un virusel, asa ca m-am simtzit groaznic: varsaturi (alt gen decat eram obishnuita, dureri de stomac, migrene, frisoane, tot tacamul..). ne-am intors mai devreme cu 2 zile, asta e.

vad ca se aduna rezultatele bune la teste, felicitari!!

am observat ca andrelina nu a mai intrat de mult, de la eco oferita de rebiana. stie cineva ceva de ea?? e ok??

Cris, 15+si Ana(04.04.2003)

Nu i-am oferit eu andrelinei programarea mea la eco... eu am maine prima intalnire cu samburica din burtica!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Fetelor, cris.dogarel, aici sunt.

Nu am mai apucat sa scriu, sa imi fie rusinicaa...

Noi suntem bine, bebel e foarte agitat, il simt zilnic si f des. Cred ca ma va tine treaza multe nopti .

In continuare ma doare spatele si acum am ramas singura, parintii sunt in concediu si sunt cu toate treburile acasa...am mai si ridicat una alta, curatenie...si se simte imediat efortul.

In rest toate bune, moralul e sus, citim, muncim, si mergem inainte saptamana de saptamana.

Va pup si promit ca imi reiau activitatea pe forum. am de recuperat.

18+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

am mai crescut!

20+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna fetelor! Va citesc de ceva timp, dar abia acum mi-am luat inima in dinti sa va scriu. Sunt la prima sarcina, asa ca in capul meu se invart o suta de intrebari, desi incerc sa ma documentez cat mai temeinic... La mine treaba sta in felul urmator: timp de 3 ani am luat anticonceptionale, pe care le-am intrerupt in ianuarie anul asta, cand ne-am decis ca ar fi timpul sa facem si noi un pui de om; de la intrerupere pana in luna mai am avut doar 2 menstruatii, ultima pe 1 aprilie; am facut diferite analize inainte de a ne apuca de treaba, iar incepand cu 4 mai, cand am primit unda verde, am avut activitate din doua in doua zile. Am facut "la plezneala" un test de sarcina la inceputul lui iunie, si pt ca a fost cu doua liniute, m-am infatisat la dr.; verdict: sarcina. La ultima eco mi-a spus ca as avea 13 saptamani (dupa masuratori, pentru ca altfel nu prea avem cum sa stabilim data exacta) si s-ar parea ca este baietel... O sa va dau datele ca sa ma treceti si pe mine pe prima pagina: D.N. 10.11.1982; U.M. 01.04.09; DPN 10.02.10 Va pup si ma scuzati ca am scris atat de mult, dar fiind prima oara...

+ 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

elefantica Felicitari pt DT!

evyme Bine ai venit la pufoase! Sarcina usoara so bb sanatos!

19+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna fetelor! Va citesc de ceva timp, dar abia acum mi-am luat inima in dinti sa va scriu. Sunt la prima sarcina, asa ca in capul meu se invart o suta de intrebari, desi incerc sa ma documentez cat mai temeinic... La mine treaba sta in felul urmator: timp de 3 ani am luat anticonceptionale, pe care le-am intrerupt in ianuarie anul asta, cand ne-am decis ca ar fi timpul sa facem si noi un pui de om; de la intrerupere pana in luna mai am avut doar 2 menstruatii, ultima pe 1 aprilie; am facut diferite analize inainte de a ne apuca de treaba, iar incepand cu 4 mai, cand am primit unda verde, am avut activitate din doua in doua zile. Am facut "la plezneala" un test de sarcina la inceputul lui iunie, si pt ca a fost cu doua liniute, m-am infatisat la dr.; verdict: sarcina. La ultima eco mi-a spus ca as avea 13 saptamani (dupa masuratori, pentru ca altfel nu prea avem cum sa stabilim data exacta) si s-ar parea ca este baietel... O sa va dau datele ca sa ma treceti si pe mine pe prima pagina: D.N. 10.11.1982; U.M. 01.04.09; DPN 10.02.10 Va pup si ma scuzati ca am scris atat de mult, dar fiind prima oara...

+ 14

Esti pe listutza. Scrie mai repede 10-12 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in tim p real.

Mergi la inceput