Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
cristies spune:
Buna,
Fetele v-am mai povestit de capacitatea mea de a atrage persoane atotcunoscatoare in ale sarcinii si vreau sa va impartasesc ultima descoperire (in piata).
Se pare ca adunand luna in care a fost conceput bebe cu varsta mamei se obtine un nr care daca e par e fata, daca e impar e baiat.
Fetele cu vesti de la eco, ce ne puteti spune, se verifica teoria vanzatoarei?
17+
dastefa spune:
am luat si eu rezultatele la TT si din pacate nu suna deloc linistitor
risc trisomia 21 1:349
risc trisomia 18 1:528
a mai avut cineva valori asemanatoare?
stiti ce mi se pare f ciudat-la DT la trisomia 21 riscul era de 1:3606. De ce oare diferente asa mari? Din pacate pe dr mea nu ma pot baza urmatoarele 3 saptamani ca e in concediu.Azi a apucat sa vada rezultatele dar era f aglomerata mi-a zis doar ca e bine dar nu am mai apucat sa cer si alte lamiriri
incerc sa ma linistesc dar nu prea reusesc
Mihaela
16+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
cristies spune:
Intrebare intrebatoare. Stie cineva daca la Medlife la morfofetala e inclus si cd-ul sau trebuie sa ma duc cu el de acasa? Bine, ar trebui sa sun sa intreb, dar e mai simplu va intreb pe voi, nu?
Si v-am mai trimis si niste carticele pe mailul comun. Enjoy!!!
17+
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa am luat si eu rezultatele la TT si din pacate nu suna deloc linistitor risc trisomia 21 1:349 risc trisomia 18 1:528 a mai avut cineva valori asemanatoare? stiti ce mi se pare f ciudat-la DT la trisomia 21 riscul era de 1:3606. De ce oare diferente asa mari? Din pacate pe dr mea nu ma pot baza urmatoarele 3 saptamani ca e in concediu.Azi a apucat sa vada rezultatele dar era f aglomerata mi-a zis doar ca e bine dar nu am mai apucat sa cer si alte lamiriri incerc sa ma linistesc dar nu prea reusesc ![]() Mihaela 16+ Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria |
Dastefa, pe interpretare se vede limita de cut-off - adica unde se recomanda repetarea testului (nu mai devreme de o saptamana si in principiu ce a iesit prost) si inca o limita unde se recomanda amnio (mult mai mica decat cut-off). Daca doctorul a vazut rezultatele si nu ti-a zis nimic inseamna ca esti (mult) peste limita de cut off, asa ca nu e cazul sa-ti faci griji.

17+
simonette spune:
Onitza nicidecum nu-mi mai pun intrebarea daca o fi sau nu baiat.......e clar!!! E baiat si e scump foc si daca D-zeu a hotarat ca eu sa fiu mamik de baieti, apoi si-asa mai incape dragoste
Doamne Ajuta sa fie totul bine pana la sf, ca restul vine de la sine! Eu ma intrebam daca oi fi eu asa de buna cumma descriai tu....
Recunosc...am fost un pic desumflata la inceput, insa totul a trecut..........sunt fericita si va doresc sincer sa fiti si voi

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
21+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
unboticutz spune:
dastefa, verifica cu atentie datele de pe buletin folosite in calcul (varsta gestationala, varsta ta, fumatoare etc). e posibil sa fie vreo greseala de a iesit diferenta asta intre dt si tt. oricum, eu cred ca esti peste limita de risc chiar daca valorile nu sunt mari ca prima oara.
vorba doctorului meu, mai bine scria mare si rosu risc scazut si atat, nu mai dadeau valorile sa ne facem griji. daca ai vreo emotie cerceteaza ecografia sau mai fa una (si eu am facut doua pt TT). asta sa te mai linistesti dar repet, valorile nu sunt alarmante.
18+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
bAly spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Buna, Fetele v-am mai povestit de capacitatea mea de a atrage persoane atotcunoscatoare in ale sarcinii si vreau sa va impartasesc ultima descoperire (in piata). Se pare ca adunand luna in care a fost conceput bebe cu varsta mamei se obtine un nr care daca e par e fata, daca e impar e baiat. Fetele cu vesti de la eco, ce ne puteti spune, se verifica teoria vanzatoarei? 17+ |
Ia sa vedem daca se verifica la mine la primele 2 sarcini:
Andreea:
eu 24 ani+ 11 luna nov = 35

Laura:
eu 27 ani + 12 luna dec =39

o fi de fapt invers: daca e impar sa fie fetite???? si par - baietei???
In orice caza la mine nu s-a potrivit nici 'babismul' asta.
Vine Surpriza
Alina
14+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Monnica spune:
Dastefa,
eu te sfatuiesc sa repeti TT. Este o greseala undeva. Oricum, TT nu este un diagnostic
.
16+ cu
si mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
Monnica spune:
Si inca ceva Dastefa, eu chiar am intrebat-o pe asistenta care mi-a recoltat daca au un nr mare de rezultate pozitive si mi-a raspuns ca au destul de multe rezultate pozitive dar foarte foarte putine au si probleme dovedite in urma aminocentezei.
Cu un capitol doua in urma o graviduta (nu imi amintesc numele) care lucreaza intrun laborator de genetica scria ca DT este mult mai precis decat TT.
16+ cu
si mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
vias spune:
sper sa ma iertati ca intru la voi pentru cu totul altceva.
Alex, este un copilas de 1 an si 3 luni...dar care are deja 2 operatii la inimioara si urmeaza a 3a in 9 zile.
La semnatura mea gasiti mai multe informatii.
Va rog, cele care puteti, sa ne ajutati sa-l ajutam pe Alex, acum cand inca se mai poate face ceva!
Multumesc mult 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE