Burtici fericite de septembrie-octombrie (124)
Raspunsuri - Pagina 20
Iulika29 spune:
Neatza din nou...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Fetelor..nu stiti, daca imi pun o anume titulatura si la un moment dat vreau sa o schimb, se mai poate?! Dana 30s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Påi tre så acumulezi din nou punctele ca så schimbi..De ex eu cand am pus titulatura mi-au dispårut punctele si am vazut ca nu poti schimba nici la loc nici in altceva decat cu puncte..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
devylla spune:
Suntem bine!
Multumesc celor care au intrebat de noi.Lisa a avut scaderea in greutate normala dupa nastere si am fost nitel descumpanita...de aceea nici nu mi-a venit sa scriu.
Ieri a avut prima crestere semnificativa in greutate si mi-a venit sufletul la loc,am prins curaj si speranta ca vine acasa mai repede.
Azi va primi primul bibe,sa vedem cum se descurca si apoi am sa insist pe trecera la san cat mai curand.
Ma pregatesc sa postez si povestea nasterii pentru cine e curios![]()
De citit va citesc,ma scuzati ca postez mai rar...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
mariaanna spune:
Am vazut rochita!!!!Iulia
Draguta si sexy...Burtica se vede doar din lateral...
Ma duc sa fac ordine si sa iau micul dejun...
Mariaanna
30+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
Dana15 spune:
ramona URA!! pentru ultima zi la serviciu! trece imediat!
Iulia sa fiti fericiti, sa va iubiti tot mai mult, sa va fie casa plina de zambet si voie buna!
Am vazut pozele: o sa fii frumoasa! imi place culoarea parului, parca te mai lumineaza!
apropo, vreau o poza cu tine zambind...
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
bravo lore, multumim pentru sfaturile la obiect
iuliapapusa, poze cu noua rochita!!!si CASA DE PIATRA!!
ma opresc aici sa nu cumva sa treceti la un alt capitol si eu sa raman sa scriu aici
anco
32+
???? si 
poze
mariaanna spune:
| citat din mesajul lui devylla Suntem bine! ![]() Multumesc celor care au intrebat de noi.Lisa a avut scaderea in greutate normala dupa nastere si am fost nitel descumpanita...de aceea nici nu mi-a venit sa scriu. Ieri a avut prima crestere semnificativa in greutate si mi-a venit sufletul la loc,am prins curaj si speranta ca vine acasa mai repede. Azi va primi primul bibe,sa vedem cum se descurca si apoi am sa insist pe trecera la san cat mai curand. Ma pregatesc sa postez si povestea nasterii pentru cine e curios De citit va citesc,ma scuzati ca postez mai rar... ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Bravo voua!Asteptam povestea!
Si alte poze.
Mariaanna
30+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
mary_07 spune:
| citat din mesajul lui anco mary07, cum o msa ai net la laptop cat stai in spital?ca si eu m-am framantat mult cu problema asta. eu locuiesc vizavi de spital si sper ca wirelessul meu sa bata pana acolo ![]() anco 32+ ???? si ![]() poze |
Cu o putisoara din aia o sa am si eu net...numai ca e de la orange
(mi-o imprumuta nasu')Saaaau,poate printr-o minune o avea spitalul din Sebes wireless

ma si vad a doua zi dupa operatie, bantuind pe holurile spitaluilui dupa cineva care sa se indure sa-mi dea parola ( ca doar n-o fi neparolatMy family

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
35+, cu
-Razvan_

AMR - 3 saptamani!!!

Dana15 spune:
sabina ma bucur ca ne mai scrii despre voi!
abia asteptam povestea nasterii!![]()
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
Cu o putisoara din aia o sa am si eu net...numai ca e de la orange (mi-o imprumuta nasu')Saaaau,poate printr-o minune o avea spitalul din Sebes wireless ![]() ![]() ma si vad a doua zi dupa operatie, bantuind pe holurile spitaluilui dupa cineva care sa se indure sa-mi dea parola ( ca doar n-o fi neparolatMy family ![]() Poze cu noi ![]() _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)si 35+, cu -Razvan_ ![]() AMR - 3 saptamani!!!![]() ![]() |

iti dai seama, wireless pentru internate!!!eu sper ca bate al meu pana acolo si oricum am doar eu parola, asa ca...sper si daca nu, apelez la prieteni.

anco
33+
???? si 
poze
MariaG spune:
| citat din mesajul lui devylla Suntem bine! ![]() Multumesc celor care au intrebat de noi.Lisa a avut scaderea in greutate normala dupa nastere si am fost nitel descumpanita...de aceea nici nu mi-a venit sa scriu. Ieri a avut prima crestere semnificativa in greutate si mi-a venit sufletul la loc,am prins curaj si speranta ca vine acasa mai repede. Azi va primi primul bibe,sa vedem cum se descurca si apoi am sa insist pe trecera la san cat mai curand. Ma pregatesc sa postez si povestea nasterii pentru cine e curios De citit va citesc,ma scuzati ca postez mai rar... ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
pupam pe Lisa micuta sa se faca mare si sa fie o mancacioasa sa se bucure mama ei
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou
27+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009