Burtici fericite de septembrie-octombrie (124)
Raspunsuri - Pagina 21
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa rochita Va ![]() pe toate nu mai am timp sa intru.Apropo de o saptamana am o senzatie f ciudata simt ca mi se desparte burta pe din doua in interior.NU stiu sa dau alte detalii sau sa explic insa este total aiurea.Stie careva ce poate fi? |
sunt emotiile ca te mariti
Faina rochita si la lupta fara stres

Cea mai fericita
34 + cu
MariaG spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Maria, eu nasc la Polizu. TE ajut cu orice informatie ai nevoie ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 33+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |

scriu o listuta ca poate se mai imprastie ceata din creier si intreb
multumesc frumosMaria
Alex (6 mai 2004) si BB nou
27+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
mary_07 spune:
Radem noi radem dar in Cj la cateva spitale exista wireless....pt internate
. Am o prietena care s-a operat acum cateva luni si a intrat pe net (avea noroc ca nu era parolat)
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
35+, cu
-Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!

selen80 spune:
Dana 
Anamaria, nah, ca m-ai luat! dar a mea e fetita, e normal sa aiba mai putin
felicitari pt bebe grasunel si sanatos!
Ramsan, hai ca mai e doar juma de zi, trece si asta repede
Mariaana, am zis ca doar daca devin vorbarete la miez de noapte le bat, dar nu au scris decat cateva pagini, asa ca le-am iertat ![]()
Iuliapapusa, casa de piatra, sa fiti fericiti si o familie implinita! si subscriu la ce zice Dana, vrem sa te vedem zambind..dar probabil in pozele de maine vei fi cu gura pana la urechi, asa ca vom avea ocazia 
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
lutoniana spune:
Fetelor eu cred ca exagerati putin cu laptopul la spital 

e doar parerea mea....nu ma caftiti.
Adica acolo o durere o impunsatura, trec cumva dar dupa aceea cu comoara in brate ...pai eu cred ca doar am sa stau sa o privesc....cum sa stau sa mai scriu si pe net.....
Asta nu inseamna ca nu o anunt pe Manga sa va scrie

Cea mai fericita
34 + cu 
Iulika29 spune:
Dana neste agitate 
:så vii cu vesti bune..
Anamaria ohoo felicitari pt bebe grasunel..

Ramsan numara orele ca apoi pa..
..Yuhuuuu
Iuliapapusa caså de piatra iti doresc si så ai o viata frumoaså alaturi de famila ta...
Si rochita e foarte frumoaså..Sunt sigura ca vei sclipi in ea..
KIki multam frumos
..
Sper ca nu ati facut capitol nou si eu scriu ca nebuna aici![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Selen, Iulika
oare face cineva capitol nou?!

Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
Lucia,daca as avea pe cine privi,zau ca nici eu nu mi-as duce laptopul. Dar la spitalul unde nasc eu,bebele nu e lasat cu mama in salon
,il aduc asistentele la alaptat din 3 in 3 ore.
Crede-ma,eu una am simit ca moor alea 5 zile cat am stat in spital. Mai aveam din cand in cand vizite,in rest ma plictiseam ingrozitor. Colega de salon n-a scos decat 3-4 vorbe in 4 zile
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
35+, cu
-Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!

selen80 spune:
Devylla, ma bucur sa aud ca bebe Lisa creste marisoara..o sa vezi ca in curand o vei avea tot timpul la tine in brate, acasica 
Iulika, si eu tot pe aici bantui...ca nu s-a anuntat nimeni ca face capitol...eu am promis ca nu ma mai bag ![]()
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
raluk16 spune:
Dana eu aveam o lista scurta de intrebari urgente (celule stem, cursuri de pregatire pentru nastere, streptococ beta hemolitic, diabet gestational, si daca trebuie sa ma inscriu la clinica sau e implicit daca el imi urmareste sarcina).
Lista mai lunga o aveam pregatita, dar nu am folosit-o din doua motive:
- aveam eco 2d, doppler, 3d/4d, deci oricum a tinut o ora si un pic, ca s-a uitat si pe analize si am mai povestit
- am considerat ca intr-o tara in care epiziotomia, de exemplu se face pe banda, sa mai astept pana mai incolo sa-l speriu ce bizara sunt. Ca mai voiam multe legate de spital (legat de oxitocina, de ce alte substante mai primim eu si copilul,...). Si nu stiu cum sa o caut pe neonatoloaga (nu cred ca e obisnuita sa o deranjeze femeile gravide) sa pun la punct cu ea ce i se face bebeului dupa nastere. Adica daca eu nu vreau vaccinul de hepatita b atunci, in ziua nasterii, si eu poate voi dormi dusa
vreau sa spun din timp.
Dar te rog sa ne tii la curent cu lista ta de intrebari pentru doctor, sa le confruntam. 
Sabina multumim ca mai intri sa ne spui una alta, si daca noi poate nu avem cu ce sfaturi sa te ajutam acum
. Abia asteptam povestea! Si Doamne ajuta sa poata suge la san cat de repede!
28+