Burtici fericite de septembrie-octombrie (124)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mary ai dreptate, asta am omis

Devyla sa ne dai si link cu povestea ca eu una nu stiu pe unde sa caut si ma ratacesc
Multa sanatate la fetita

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Daca nu mai e nimeni priceput, incerc sa fac eu capitol, desi daca imi va cadea netul in mijlocul evenimentelor, nu va iesi bine. Hai ca astept un minut, sa vad daca nu se aboneaza altcineva

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Devylla de abia astept si eu poveste si ma bucur ca a luat micutza Lisa in greutate..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata!
Nu pot sa cred ce am facut. Scrisesem ditamai mesajul cu raspunsuri pentru toate fetele (chiar deschisesem doua ferestre) si cand ma apropiam de sfarsit, eram cu raspunsurile la pg. 19, am dat cu piciorul nu stiu cum si am atins butonul de restart de la calculator. Mor de nervi.

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la 125

raluk16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Radem noi radem dar in Cj la cateva spitale exista wireless....pt internate. Am o prietena care s-a operat acum cateva luni si a intrat pe net (avea noroc ca nu era parolat)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

auzi, eu m-am gandit ca si tel fix de acasa pot sa-l duc acolo ca e tot wireless. si pe asta l-am probat odata sa vad cat bate si mergea cam pana la poarta mare a spitalului, deci...

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimeli spune:

Buna fetelor si multumesc din suflet pt primire si pt raspunsuri.
Despre mine ce sa va spun? Sunt la a 2-a sarcina, asteptam baietel de data asta (gata norma ) suntem f fericiti ... , mai ales sotul, eu sa-l vad sanatos e cel mai important. Spun asta pt ca am avut o sarcina cu probleme la inceput, iminenta de avort cu stat la pat vreo 2 luni si indopat cu pastile... multumesc lui Dumnezeu ca a fost bine si a trecut. O sa nasc prin cezariana ca si la Cami, la indicatiile d-lui dr. DPN-ul meu fiind pe 7.09.2009
Acum suntem bine, la ultimul set de analize ne-a iesit un deficit de Ca si o usoara anemie :( dar ne tratam cu lactate muuulte si vitaminele de rigoare.
Saptamana viitoare mergem la control si la cumparaturi pt pregatirea marelui eveniment (inca "lucram" la bagajul pt spital si camera lui bebe, sper sa le terminam in timp util).
Am intrat sa va salut ca m-a lasat d-soara mea 15 min, de cand cu vacanta a pus monopol pe toate... laptop pe jocuri, tv pe jetix... Recuperez msj la noapte.

O zi frumoasa tuturor!

34+ & Cami

Mergi la inceput