Burtici fericite de septembrie-octombrie (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow anamaria1979 , 2800g e maaare felicitari

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Wow, anamaria chiar e maricel bebe al tau! Cum planuiesti sa il nasti?
Saptamana viitoare voi merge si eu la echo sa il vedem pe Tudorel... sunt nerabdatoare ca nu am mai fost de la jumatatea lui iunie sa vedem ce si cum mai este pe acolo.

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Maria vezi ca Moni e cu Polizu apare ea si te lamureste.
La Techila sunt mai multe scheme: una de amplasare geografico-rutiera si una gurmando-papacioasa

Eu propun ca fetele care merg cu masina sa ia si ele niste scaune de iarba verde sau o paturica doua ...ca se ingroase gluma si nu cred ca are Techila atatea scaune sau mai bine imi dau doua palme si tac ....
Sa faceti poze, bine ? va roggggg

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Maria, eu nasc la Polizu. TE ajut cu orice informatie ai nevoie

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata !!!(la amiaza)
Eu m-am foit toata noaptea....nu-mi gaseam pozitia...Dimineata mi-a un pic mai bine la coaste, dar peste zi ma dor de mor.
Carina, fetele toate aproba cererea ta…Bun venit si sa ne spui mai multe despre tine.
Kimeli, din pacate, asa e in ultima luna…Iti face bine un pahar de lapte seara sau un ceai de tei.
Iulika, e posibil sa fi cazut doar o parte din dop,dar cum ziceau fetele, nu e obligatoriu sa nasti acum.Mai asteapta si tu putin…Tine-ne la curent!Sa-ti putem face galerie....

Selen, pai cum ne-a fost vorba aseara?Te-au inmuiat fetele cu cafea si ciocolata de casa de nu mai vrei sa le...
Sau numai daca faceau capitol nou?Mamaaa, ce uituca sunt!!!!Scuze....
Fetele, dau o, mai incolo, dupa masa....

Mariaanna
30+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

wow anamaria1979 , 2800g e maaare felicitari

...si asta vroiam sa mai spun dar uitasem

Anamaria esti ca Adela ca si ea spunea ca e mare baietelul....

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Back in buisness!

n-au avut astia la Cora nectarine!!..am luat decat niste piersici paroase..ufff..cred ca m-am dus prea devreme si nu apucasera sa faca aprovizionarea; mai ca era sa ma duc la tanti de la info sa o intreb daca azi nu baga fructele astea minunate la vanzare..

Ionika, Raluk, Danuta, Raluca, Lucia...saru'mana!
nu am emotii ca ar putea sa imi zica ceva rau..doar asa, ca vad fetita scumpa si draga
si astazi as vrea sa ma duc cu listuta de intrebari la dl dr..printre altele as cere ceva info despre nastere (gen: sa-l sun? sa ma duc la spital? ce parere are despre epidurala? face epiziotomie de rutina/ de necesitate? chestii din astea..) credeti ca este prea devreme pentru o astfel de discutie?

Anamaria sa fie sanatos bebe grasunel! nu cred ca ajunge chiar la 4 kg pana la termen..

Manga oare ce branzica ai mancat tu? din aceea moale? cu mucegai? mie imi place, dar am inteles ca trebuie evitata in sarcina..poate este doar o mica indigestie; papa ceva mai usurel astazi: paine prajita, un iaurtel..

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Lucia, felicitari pentru stelute.
Iulika, nu cred sa fie vorba de dopul ala, desi nu sunt eu experimentata.
bine ati venit intre noi, carinablanca si kimeli
crocodana, mama, ce putin mai ai, ai inceput cu tampoanele
selen, ma dau si eu in balansoarul tau.
da mai aida, acum o sa ne lasi singurele toata ziua, mai intri doar din cand in cand, ca ai companie acasa. bine zic fetele, da-i de lucru, fa ceva ca sa nu ne lasi asa singurele.
bine ca mai auzim si de tine kiki cri
mary07, cum o msa ai net la laptop cat stai in spital?ca si eu m-am framantat mult cu problema asta. eu locuiesc vizavi de spital si sper ca wirelessul meu sa bata pana acolo , efectiv e dincolo de strada.daca nu, m-am gandit la o prietena de-a mea care are putisoara de-aia de la vodafone si pot sa o cer imprumut.

mai citesc si va mai scriu.

schimb si eu semnatura.(da nu in momentul asta ca am uitat sa intru mai repede, asa ca urmeaza)

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

rochita
Va pe toate nu mai am timp sa intru.Apropo de o saptamana am o senzatie f ciudata simt ca mi se desparte burta pe din doua in interior.NU stiu sa dau alte detalii sau sa explic insa este total aiurea.Stie careva ce poate fi?

+29 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Iuliapapusa, ma alatur si eufetelor si iti urez de pe acum sa ai parte de o zi frumoasa, sa fii fericita toata viata alaturi de alesul tau si de copilasi!Maine vei fi cea mai frumoasa femeie, sa nu uiti asta!Si una bogata inca:ai in burtica o comoara!
Asteptam pozeeee....

Mariaanna
30+

Mamica de si in asteptarea unui

sunt doar o frunza-n vant(despre mine)

cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput