Burtici fericite de septembrie-octombrie (124)
Raspunsuri - Pagina 18
Danuta1979 spune:
Da...Iuliapapusa...eu am avut UM pe 15 dec...deci cam in aceeasi perioada si fetita mea are 32+4 (biologic si ecografic - de fapt ecografgic e cu 3 zile mai mare dar eu stiu exact cand am conceput-o si e 32+4), dar eu am avut ovulatie la 14 zile dupa.
In cazul tau cel mai probabil ai conceput-o cand trebuia sa-ti vina iar ciclul...adica ai ovulat cu 2-3 sapt. mai tarziu.
Ea sa fie sanatoasa...ca restul sunt amanunte.
Asteptam pozele de maine. Faci doar civila? Si petrecere?
Dana
32+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
raluk16 spune:
Scuze, imi tot pica netul si vad ca asta inseamna ca ori nu imi trimite mesajele, ori le trimite de doua ori 

28+ 
iuliapapusa spune:
Da voi face doar civila cu o petrecere acasa.Pe cea religioasa o am programata la anu tot in vara
+29 cu
Stefania Gabriela
poze burtika
ramsan spune:
Iulia iti doresc sa ai o familie frumoasa si armonioasa, cu multa intelegere si ajutor reciproc, multi ani fericiti impreuna cu copiii vostri. Casa de piatra pe maine si vreeeeem poze cu rochita, tunsoarea si culoarea, da?
Cred ca marele eveniment este nasterea bebelinei, nu?
Ramona
Tudor Gruia 30+ 
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
aidaciolac spune:
pai iulia draga , iti uram si noi de azi , multi plini cu sanatate si bucurie sa aveti de maine in colo 
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
O femeie face plaja fara sutien. Sanii ei superbi atrag atentia unui barbat. Acesta se uita, se uita si în cele din urma, incearca sa intre în vorba cu ea:
- Puteti sa-mi spuneti cat de calda este apa?
- Asculta, domnule! raspunde ea iritata. Multa lume m-a luat drept tarfa, dar drept termometru înca nimeni...
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Buna dimineata soare !!!!!
nu stiu cine a dat azi cafea dar e foarte buna, multam.
Iulika te pup dulce si imi place cat esti de relaxata, sper si eu sa fiu tot asa...cu toate ca acum incercand sa-mi imaginez scena cred ca eram deja cu plasa de spital pe manerul de la usa (ca geanta mi-o aduce Adi cand vine inapoi
)
Somn usor si sa ne tii la curent.
Oricum cred ca si la tine e ca la mine, trebuie intai sa suni la spital sa le spui ce ai, cum, ce simti si iti zic ele daca e cazul sa mergi acolo sau sa bei un pahar de apa acasa ![]()
Selenico pupam sotul grijuliu care isi iubeste fetele atat de mult.
Techila si pe tine te invidiez cu micul dejun la pat....si cafeluta ...yamiiii
Sa nu fii trista daca aduc fetele mai multe...abia iti ramane si tie pt saptamana viitoare 

Dana te asteptam cu vesti minunate si cu povesti emotionante de la control, bafta multa de tot 

Raluka propun sa nu mai platesti luna asta netul...daca se tot intrerupe......mama lor de hoti ![]()
Am vazut ca a aparut si Loremunteanu de care ne era tare dor
...si de lenjeriile ei faine de asemenea.
Am mai vazut ca o mananca talpile pe Ramsan sa plece acasa definitiv pentru un concediu minunat alaturi de sufletelele ei....si ca sotu care initial era speriat ca ce face ieri si-a gasit ceva ocupatie beton ![]()
si au mai venit si fete noi ....nici eu nu ma asteptam sa apara asa tarziu, dar daca ele zic ca ne cunosc atunci e bine...mai trebuie sa le cunoastem si noi. Asteptam povesti frumoase.
Aida iti va trebui program pe urmatoarele 3 saptamani...dar sa ni-l dai si noua la semnat ca sa nu urlam pe aici dupa tine.
mangulico papa o lamaie ...sa vezi daca e greata sau altceva. Mie nu imi place branzica aceea ...bleahh....poate ai facut ceva indigestie. Bea si tu un ceai ....si stai intinsa poate se muta si Sasha in alta parte 

Cea mai fericita
34 + cu 
anamaria1979 spune:
Buna ziua la toata lumea!
Am lipsit 2 zile si deja nu mai stiu la ce capitol am ramas cu cititul. Noi am fost ieri seara la control so suntem bine, bebe este maricel (2800 g) iar doctorita razand m-a intrebat dc mi-am propus 4 kg. I-am explicat ca nici nu prea mai mananc de caldura dar se pare ca bebelusul e mancacios ca a reiesit din analize o usoara anemie, asa ca acum mananc carne la greu desi nu prea vroiam.
Techila sorry ca n-am fost prezenta. As vrea sa ajung si eu la gratar dar depind de soata mea care inca nu este hotarata. Vorbim pe forum ca inteleg ca ati stabilit o schema si ceva ce aduce fiecare.
+ 33, 
MariaG spune:
Iulia frumos, sa te odihnesti bine ca sa ai putere sa spui DA raspicat si casa de piatra iti doresc si multa sanatate
Ieri mi-a atras cineva finut atentia ca Alex nu e nascut pe 5 mai ci pe 6 mai 

asa ca m-am executat si am schimbat semnatura (oricum trebuia schimbata de luni ca a mai trecut o saptamana, acusi trece si asta).
Am mai vazut vreo doua randuri de medici ieri si am ajuns pe la 7 seara acasa obosita cum n-am mai fost de mult. Asa ca am dormit precum valiza pana dimineata cand suna telefonul de zor, nici la pisu n-am mai fost azi noapte.
Medicul meu ginecolog (despre care v-am mai povestit ca naste doar la regina maria) a fost informat ieri ca in contextul in care preconiza o operatie asupra bebelusului eu nu ai dau banii la particular sa nasc ci ii pastrez pentru bb. El a zis ca sa ma duc la Polizu in caz ca se intapla sa nu pot sa dau de el ca sa ma lumineze atunci si ca o sa-mi recomande pe cineva, ca la Polizu e cea mai buna sectie de neonatologie si ca daca trebuie sa nasc mai devreme acolo e cel mai bine. Acuma mma duc sa vad listuta cu cine si unde naste ca sa stiu pe cine barai la cap sa ma lumineze, deci fetele care nasc la Polizu fiti pe faza.
stiu ca ma trezesc tarziu, da' tare as vrea sa vin si eu la gratar sambata, bine, mai mult la stat de vorba ca trece timpul mai usor decat cand esti singur cu gandurile tale, plus ca tequila are si catei asa ca sigur uit de probleme. deci daca ma primiti si pe mine trimiteti-mi si mie ultima parola pe pm ca sa vad si eu harta si ziceti ce sa aduc. 
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou
27+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009