Burtici fericite de septembrie-octombrie (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Danuta,iti raspund eu in locul Iuliei..maine e marele eveniment. Iulia,iti urez de pe acum casa de piatra si sa spui un "DA" tare si hotarat cat pt doi

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Raluca, se amplaseaza niste corturi din alea mari in diverse zona ale capitalei. De exemplu data trecuta (acum 6saptamani), a fost si in drumul taberei, pe langa circ si in rahova, la 13septembrie. Stiu locatiile astea doua, pt ca in Rahova stau eu si in drumul taberei, era in drum spre cabinetul doctorului. Acum in Rahova, amplasarea cortului, e in fata molului Liberty Center, in rest nu stiu. Dar trec unii cu masini pe strada si fac reclama la targ; au masini vorbitoare. Targul a inceput de miercuri si tine pana duminica.

Loredana 31+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Raluca, se amplaseaza niste corturi din alea mari in diverse zona ale capitalei. De exemplu data trecuta (acum 6saptamani), a fost si in drumul taberei, pe langa circ si in rahova, la 13septembrie. Stiu locatiile astea doua, pt ca in Rahova stau eu si in drumul taberei, era in drum spre cabinetul doctorului. Acum in Rahova, amplasarea cortului, e in fata molului Liberty Center, in rest nu stiu. Dar trec unii cu masini pe strada si fac reclama la targ; au masini vorbitoare. Targul a inceput de miercuri si tine pana duminica.

Loredana 31+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Lore, merci frumos!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Danuta la mine cu eco si varsta lui bebe este o mare dilema s-a pus problema ba ca am ramas mai tarzui ba ca e mai mititica si se greseste la masuratori si ii da 29 in loc de 31 32.Acum voi vedea cand nasc.Sanatoasa sa fie.Insa am fost dezamagita ca nu mi s-a explicat si mie clar

+29 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Ok, dar tu cate sapt. aveai cand ti s-a confirmat sarcina (sapt. calculate de la ultima menstruatie)? Si cum ai aflat...test de sarcina...mers la doctor? Tu ar trebui sa stii cand ai facut cu sotul si daca e posibil sa fie mai micuta cu 2 sapt

Dana 32+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Neata fetele si de la mine.Am fost ieri toata ziulica prin oras mi-am luat alta rochita m-am tuns si m-am vopsit pentru marele eveniment.Daca voi avea timp voi pune poze azi sa va dati cu parerea.Imi pare rau ca nu pot recupera acum ce ati scris inca sunt multe de rezolvat insa de luni la citit cu mine, promit.Azi facem si noi 29 de saptamani dupa eco insa dupa calculele mele ar trebui sa am aproape 32 de sapt.Uneori imi place sa crd ca intradevar am 32 ca se apropie mai repede evenimentul ala maaaaaare rau de tot

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Ooo, abia asteptam poze!

Si daca nu mai reusesti sa intri, noi iti dorim o zi superba maine si o viata fericita impreuna cu sotul tau si cu copilasii vostri!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Iuliapapusa...maine...wow...

Casa de piatra, intelegere, sanatate, noroc si bucurie in casa si familia voastra!

Sa te vedem la noapte daca vei putea sa dormi
a...VEZI SA SEMNEZI CU NOUL NUME, DA?

Dana 32+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,

intru sa va salut intai, ca mai am de recuperat. ieri am fost super ocupata. de fapt cred ca asa voi fi pt urmatoarele 6 sp. aseara am fost pe la o colega frantuzoiaca. am fost vreo 3-4 gagici de la munca. am mancat struguri cu branza frantuzeasca si tiramisu. ieri m-am simtit asa si asa, dar aseara a inceput sa mi se faca greata. nu stiu dk de la tiramisu. se mai si asezase intr-o pozitie ciudata si ma durea in partea dreapta, chiar pe laterala burtii, spre interior. nu inteleg nici acum. cert e ca m-am trezit cu greata, bb nu e foarte activ si am zis ca ma duc mai tarziu la munca. nu ma simt foarte bine si ma tot intreb dk e de la mancare sau altceva. daca nu-mi trece pana maine ma duc la spital.

dar ma duc sa va citesc si revin. xx

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele sunteti niste scumpe.Va multumesc mult pentru urari.Nu cred ca voi putea dormi la noapte probabil voi visa numai cum o sa semnez eu mandra, si cum voi spune DA.
Danuta nu am putut tine cont cand faceam cu gurita dar am calculat dupa perioada fertila si UM.UM al avut pe 17 decembrie 2008.Am adunat 10 zile si apoi am calculat si mi-a dat in jur de 31 32 de sap acum.Si doctorului la fel insa ecografele astea imi da mare bataie de cap.

+29 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata feteleee!!
iuliapapusa - Casa de piatra!!! Petrecere frumoasa!! Asteptam sa te vedem in pozici luminoasa si radianta cum ii sta bine unei gravidute!

Doamne ajuta!
27+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Neata fetele si de la mine.Am fost ieri toata ziulica prin oras mi-am luat alta rochita m-am tuns si m-am vopsit pentru marele eveniment.Daca voi avea timp voi pune poze azi sa va dati cu parerea.Imi pare rau ca nu pot recupera acum ce ati scris inca sunt multe de rezolvat insa de luni la citit cu mine, promit.Azi facem si noi 29 de saptamani dupa eco insa dupa calculele mele ar trebui sa am aproape 32 de sapt.Uneori imi place sa crd ca intradevar am 32 ca se apropie mai repede evenimentul ala maaaaaare rau de tot

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Ooo, abia asteptam poze!

Si daca nu mai reusesti sa intri, noi iti dorim o zi superba maine si o viata fericita impreuna cu sotul tau si cu copilasii vostri!

28+

Mergi la inceput