Burtici fericite de septembrie-octombrie (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana tinem pumnii pentru control!

Ramona facem petrecere pentru ultima zi de munca

Lore multumim mult pentru explicatii

Eu tocmai am citit ultimul capitol la zmeurici, ca m-ati facut curioasa.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Carina si Kimeli bine ati venit si sedere placuta langa noi si la cat mai multe povesti

iuliko wooooooaw fato , brrrrrr
mai selenico ce husband ai sa va balansati sanatosi

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Fetelor..nu stiti, daca imi pun o anume titulatura si la un moment dat vreau sa o schimb, se mai poate?!

poti sa schimbi titulatura de cate ori vrei , doar sa ai punctele

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neata tuturor!

Bun venit fetelor noi!

M-am chinuit ingrozitor azi noapte sa dorm, m-am foit de colo colo, am schimbat camera, perna, etc..n-am reusit nicicum

Selen, ce dragut e sotzul tau! Si eu visez la un balansoar, sa stau cu unguroaica in brate

Lore, unde este targul de care ai zis?

Pupici!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Dana, te asteptam cu vesti bune de la eco. Iti tin pumnii

Dana 32+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata fetele si de la mine.Am fost ieri toata ziulica prin oras mi-am luat alta rochita m-am tuns si m-am vopsit pentru marele eveniment.Daca voi avea timp voi pune poze azi sa va dati cu parerea.Imi pare rau ca nu pot recupera acum ce ati scris inca sunt multe de rezolvat insa de luni la citit cu mine, promit.Azi facem si noi 29 de saptamani dupa eco insa dupa calculele mele ar trebui sa am aproape 32 de sapt.Uneori imi place sa crd ca intradevar am 32 ca se apropie mai repede evenimentul ala maaaaaare rau de tot

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Neata fetele si de la mine.Am fost ieri toata ziulica prin oras mi-am luat alta rochita m-am tuns si m-am vopsit pentru marele eveniment.Daca voi avea timp voi pune poze azi sa va dati cu parerea.Imi pare rau ca nu pot recupera acum ce ati scris inca sunt multe de rezolvat insa de luni la citit cu mine, promit.Azi facem si noi 29 de saptamani dupa eco insa dupa calculele mele ar trebui sa am aproape 32 de sapt.Uneori imi place sa crd ca intradevar am 32 ca se apropie mai repede evenimentul ala maaaaaare rau de tot

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Sa ne pui neaparat poze cu noua rochita si noua coafura. Cand e marele eveniment?

Pana la urma s-a lamurit care e treaba cu diferenta dintre ce stiai tu si ce arata ecografiile (varsta lui bebe)?

Dana 32+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana, bafta azi la medic! Sa primesti numai vesti bune!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Danuta la mine cu eco si varsta lui bebe este o mare dilema s-a pus problema ba ca am ramas mai tarzui ba ca e mai mititica si se greseste la masuratori si ii da 29 in loc de 31 32.Acum voi vedea cand nasc.Sanatoasa sa fie.Insa am fost dezamagita ca nu mi s-a explicat si mie clar

+29 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

iuliapapusa lasa tu recuperarile si mai bine pune poza cu rochita noua stim ca esti agitata si ocupata acum

Aida ... 32+
Poze cu noi

Mergi la inceput