Burtici fericite de septembrie-octombrie (124)
Raspunsuri - Pagina 15
mary_07 spune:
By the way,suuper veste
o sa am net la laptop cat stau in spital

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
35+, cu
-Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!

kiki_cri spune:
Vreau si eu sa ii zic IULIKAi 
Chiar daca cu intarziere de 2 zile si un buchet de
sa ma scuze ca nu i-am zis pana acum...Si multa multa sanatate si nastere usoara!
Katteryna
vazut si eu pozicile
ati fost superbi amandoi! Sa va bucurati de bebelina voastra si inca odata casa de piatra!
KIKI
31+
si 
Poze KIKI
Dana15 spune:
multumesc Raluka! deci ar trebui sa mai strang 1000 de puncte pentru a putea sa o schimb?! hmmmm..
Kiki bun regasit!
Techila dau o bere la duomnul sot!
ca este asa grijuliu cu iubita lui..
Melania deci va trebui sa fii prezenta pe forum si de la spital!![]()
Eu ies putin sa fac cumparaturi..
v-am spus ca astazi mergem la control?!! ura! ura! ura! ..dar mai incolo, la 16:30
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kiki_cri spune:
Raluk, Dana
pt primire!!
Selen ce sot minunat ai
! Si cand vad AMR-ul tau am si eu emotii
.
Iulika, sunt curioasa ce era cu scurgerea pe care ai descris-o dar ma bucur cand vad ce calma esti...eu cred ca ma si panicam![]()
KIKI
31+
si 
Poze KIKI
ramsan spune:
Neatza fetele mele dragi 
Imi vine sa sar intr-un picior de bucurie si sa va dau la toate de beut ca azi e ultima zi de munca... aia care trece cel mai greu 
Ma repliez eu cumva... stau cu voi pe net, ca doar asta "muncesc" eu cel mai bine ![]()
Selen ce fericire ca ai acum coltisorul tau. Felicitari pentru un sot atent, are si el dreptate mai rarutz dar... e apreciat.
Si eu am avut ieri o surpriza foarte placuta: sotul meu a facut o curatenie exemplara in toata casa si a avut grija si de Rares toata ziua
asa da...
Dar si eu tanjesc dupa un coltisor al meu de rai... ca am o terasa mare la etaj si este neamenejata.
Hai ca va citesc si revin.
Ramona
Tudor Gruia 30+ 
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Bunå dimineata!! Tarammmm..La ora asta nu am scris niciodata pt ca nu am fost vreodata treazå..Ei bine acum sunt si am si un motiv..Am avut o scrugere ciudata care nu am mai avut-o pana acum..Si suspectez ca e dopul ala de care vb..NUmai ca eu nu am firisoare de sange.. Si voiam så intreb(fetele care au mai nascut ) cum aratå altfel dopul daca nu are firisoare de sange pt ca eu nu am avut si scurgera a fost asa multisoarå, albuie si din aia de nu s-a imbibat in tampponas cum de obicei se intamplå ci era asa ca så va zic''atarnatå''..Si mai vreau så va zic ca maine intru in 36 de såpt..![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas |
Buna dimineata
Iulika...deja discutii cu pierderea dopului...se apropie momentul...si ma emotionez toata. Iti tin pumnii sa mai stea bebe macar cateva sapt. in burtica mamicii lui.

Dana
32+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
ramsan spune:
Baaai.... am 1260 de puncte acumulate deci pot sa imi bag si eu titulatura ca asta costa 1000, dar m-am gandit eu mai bine sa am rabdare si sa il astept pe Tudorel si dupa aia bagam un titlu bomba.
Eu am facut cunostinta cu renumitul dop (cand l-am nascut pe Rares...dar inainte cu vreo 10 zile de evebiment) care arata ca un fel de gelatina transparenta, mai consistenta, care ramanea bucatele pe hartia igienica la baie. Nu aveam contractii, dureri sau alte alea, doar contractii BH normale.
Ramona
Tudor Gruia 30+ 
AMR 10 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
loremunteanu spune:
Neata si de la mine.
Scrieti prea mult!!!!
A propos de hainute si nu numai... Va povestesc din experienta mea...
Eu pe Roni l-am nascut iarna, in februarie, deci in prima faza nu am avut body-uri cu maneca scurta sau tip maieu; am avut cu maneca lunga vreo 5 mai subtiri si tot cam asa mai grosute. Alea subtiri i le dadeam pe sub salopetele cu totul sau cu pantalonasii care se incheiau pe umar (tot salopeta, fara maneci), pe cele grosute i le dadeam cu pantalonas si atat. Cam asa statea Roni imbracat in casa. Caciulite am avut vreo 4, dar ii puneam caciulita pt cateva ore (2-3h), seara dupa baita. Inutile, din punctul meu de vedere, sunt sosetutele si paturicile, sacii de dormit. Paturi am avut avut si eu si nu le-am folosit. In casa nu era nevoie, era suficient de cald, ca sa doarma dezvelit, iar sacii de dormit, daca i-am folosit de doua ori, cand au oprit astia caldura si a fost un pic mai rece. Iarasi afara nu era nevoie de patura pt ca avea sacul de la ca carut.
Bebelusii au temperatura mai mare decat a noastra si daca ii imbracam prea gros in infierbantam, de aici febra. Testezi daca ii este frig copilului, nu dupa maini si picioare (ca astea sunt mai tot timpul reci) si dupa varful nasului - daca-i cald, inseamna ca e ok imbracat, daca-i rece ii mai pui ceva pe el).
Manusi am purtat si noi o vreme, pana am inceput sa prind smecheria cu taiatul unghiutelor bine, in asa fel incat sa nu se zgarie. Sa nu uitati sa va luati forfecuta, unghiera, ce credeti ca folositi (eu cu unghiera).
Batista bebelusului, foarte utila.
Am avut lapte praf si biberoane inca de la inceput. In afara de faptul ca cerea supliment, cand ieseam afara, nu voia sa suga de la san. A fost tare rusinos. Era aiurea rau, ca mie imi curgea laptele prin parc si trebuia sa fiu tot timpul blindata la
, cu tampoane de san, la pachet. o nebunie...
Lenjerii, i-am facut doua. Cam asa si trebuie, minim doua; cand ii schimbi lenjeria, trebuie sa-i pui alta in loc; cel mai bine, cersaful de pat trebuie sa aiba elastic. Bebelusii nu se tin pe perna, pana un an cel putin. Daca o faceti/luati, e pt decor. Ei se culca fara perna, pt a li se forma coloana dreapta. Roni de pe la 1an jumate doarme cu perna, dar si astea (ca sunt doua), sunt extrem de subtiri, din pene (i le-am facut eu, special)
Pampersi nr 1, nu va luati prea multi; luati cate un pachet, cand aveti nevoie; copii cresc repede. Si cu hainutele e aceeasi poveste, luati pe rand, cate putin, strictul necesar, pt ca ei cresc repede.
Daca suportati, cica sa va masati sfarcurile cu un prosop mai aspru, inainte de nastere (inca de pe acum), pt a nu face rani. Eu n-am suportat nici atunci, nu suport nici acum, sa le ating (ma dor), dar la Roni am avut rani adanci, de mai aveam putin si ramaneam fara sfarcuri. Pana la doua luni, i-am dat sa suga prin aparatirle alea de san, din silicon.... poate la Eric, m-oi apuca sa fac operatiunea asta, totusi....
In linii mari, cam asta e.
Pupici la burtici!
Loredana
31+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
loremunteanu spune:
Am mai uitat ceva...
Dop nu stiu ce-i ala, ca n-am pierdut. Nici contractii. Am facut declansare, iar contractiile le-am simtit de pe la dilatatie 3-4, cand mi s-a rupt apa. Cumnata mea a pierdut dopul cu vreo luna inainte de nastere.
Am si eu doua camasi de mamaita. Nu am pregatit inca hainutele lu' bebe mic.
Vedeti ca e targ de haine, in bucuresti, poate gasiti ceva pt bebei sau pt voi, pe-acolo.
In rest bebe saltaret; se joaca toata ziua, se rostogoleste, ceea ce nu-i deloc confortabil. Luni merg la morfologie. Abia astept sa-l vad; nu i-am vazut mutrita de vreo 6saptamani. 
Loredana
31+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
ionika spune:
Dana, multumesc pentru raspuns si iti tinem pumnii pentru vesti bune la control.

Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 30+