Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mai, Simonix, cum am uitat ? Ce weekend plin ati avut voi
F faine pozele, tre sa recunosc ca daca as avea asa peluza cum am vazut in poze nici nu mi-ar mai trebui parc . As invita gasca la noi sa se destrabaleze copii .
Aseara ne-am intalnit cu o mamica si baietelul ei dupa vreo 2 sapt, cred, si chiar asta ma uitam ce mult s-a schimbat, ce diferit parea baietelul dupa doar 2 saptamani. Parea mult mai matur - vb ta, departe de a fi bb. Tunsoarea ii schimba mult, ii maturizeaza si deja trec la stadiul de toddler - parca intreaga fizionomie e schimbata.
Se vede din poze ca Laura si Robertix s-au simtit tare bine

Cu ficatul - cam asa si asa sta treaba. Practic este uzina organismului. Acolo se depoziteaza toxinele.
Eu am incercat sa-i dau fetii ficat de la pasare de tzara, crescut special pt Maria sa , pasari crescute fara concentrate, fara antibiotice.

Gabitza - a fost prea din scurt treaba cu vizita in B si am fost pe fuga rau dar data aviatoare ... Nici n-am vrut sa incurc pe nimeni.

Dani ce frumos! Abia astept sa-l vad pe Rasfatzel cum o pe mami si poate-poate ma aleg si io cu un pupic
La cap. bucatarie, precum stii, sunt varza chiar varza de Bruxelle

Anisia - ca mi-am adus aminte. Ziceai ca este Andreea acolo. Ati apucat sa va vedeti?
Ai un nr de tel sa dai un sms, sa stim si noi cum a decurs nasterea?

Deja s-a incalzit tare afara - cred ca la amiaza ne ies ochii din cap

EDIT: YLARI - - poate totusi nu se confirma diagnosticul? Mai incercati si-n alta parte? Ma rog din suflet sa nu fie asta .
Hai fii tare

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

msBB, Simonix, da...cupiii astia mici cresc, devin din ce in ce mai independenti, mai minunati, mai...barbati

Ylari, imi pare rau de mama ta. Ce i-a iesit anume la biopsie? Celule modificate? in ce stadiu? pt ca e posibil cu o mica interventie sa le indeparteze pe toate si sa nu mai aiba nik, doar sa ramana sub urmarire. Dupa o varsta, si mai ales dupa o slabire continua a organismului - unele celule o iau razna. De aici pana la cancer, mai este. Poa sa fie celule precanceroase etc.
Cel mai bun sfat - sa se duca la dr de familie - el stie ce pasi sa mia urmeze - eventual un dr dermatolog de la Fundeni - sunt f. specializati pe asta - cu rezultatul la biopsie in dinti....
Mai e o chestie. Deci mama ta era si asha in prag de depresie de dinainte. Posibil orice sa ii fi zis - sa o ia in tragic - si dracu sa nu fie asha de negru, ci mai carunt, asha.

Am sms de la Alex@sara - a zis ca bb e bine, si ca are laptik - lucru f. bun .

Am vb si cu Adriana, cele 3 coaste rupte ale Larei au ramas doar 1 fisurata - inca nu a vb cu dr- sa stie ceva sigur . Poate o externeaza....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo ma bucur mult ca e doar o fisura si nu 3 coaste rupte! Mai astept vesti! Ufff de ieri de cand am citit nu mai la ea ma gandesc! Am sa mai intru sa vad daca mai apare vreo noutate legat de Lara!

Ylari totusi sa mai repete analizele, poate nu e asa grav! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cleo... fetele... e cancer, mi-a dat un cod al OMS care clasifica tipurile de cancer si e inscris pe biopsie, 8097/3 si inseamna carcinom bazocelular nodular. O sa-i spun ca n-am gasit nimic. Maine se duce la dermatolog... nu stiu ce sa fac... Ea zice ca "Faca-se voia Sa" dar stiu ca spera sa nu fie... Of. Saraca de ea. De asta i-a fost frica toata viata ei, tatal ei a murit de cancer...

Mi-am cumparat un test... nu stiu daca sa-l fac, n-am chef...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: dar am citit si la descriere si scrie ca nu metasteaza sau metasteaza foarte rar. Asta e bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ylari draga mea, imi pare rau de o asemenea veste ... banuiesc ca te zdruncina rau de tot Dar trebuie sa incerci sa fi tare si calma - lasa netul deocamdata si mergeti la doctor - aflati mai multe pareri, cancer nu inseamna neaparat moarte. Hai, capul sus, fa testul pentru tine si ocupa-te si de mami tau, ai grija si nu o lasa sa se scufunde in depresie si mai tare. E greu greu greu dar TU trebuie sa fii in primul rand strong pentru ea da ? iti doresc sanatate muuulta

By the way, chiar azi vorbeam cu un coleg ca as vrea sa imi scot o alunita de deasupra unui san - e maaare si neagra :D mie mereu mi-a placut de ea, e interesanta, nu pare a fi problematica (bine, nu ma pricep, insa are margini regulate, culoare uniforma, nu s-a marit etc) dar de cand cu bebe e cam amenintata de unghiutze si zgarieturi. Ginecologul meu imi tot zice sa o scot - cred ca o sa merg la un dermatolog ...

MS BB - te-am iertat ca ne-ai uitat (bine, am interes, ca ai fetitza frumusica )

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Va salutam si noi de la munte...azi e racorica si ploua cand si cand. Insa e clar ca in rest e cald rau, de moment ce aici cand te bate soare-l cap, apai te bate nu gluma. E si soare de munte...dar orisicat.

Vroiam sa urez si eu bine ai venit Ioana-Daria! Sa fi sanatoasa, sa ai o viata frumoasa si un dram de noroc. Iar mamicii Luminita, sa fie sanatoasa si in putere sa-si creasca copiii mari!

Anisiap cred ca a nascut deja...daca nu...mai o de la mine!

Adriana pt tine si Lara! Sa dea Dumnezeu sa isi revina repejor fetita. Cei de la respectiva gradi trebuie dati in judecata si gradinita suspendata parerea mea. Cred ca niciunui alt parinte de copil de acolo nu i-ar conveni sa se afle in locul tau. Asemenea locuri si asemenea intamplari trebuie sanctionate fara pareri de rau. La fel gradi de care povestea Alysh...

Ylari imi pare extrem de rau de pb prin care treci cu mama ta. Incearca sa consulti mai multi medici, sa aflati pareri. Trebuie sa existe vreo solutie. Asa trebuie sa gandesti: o sa fie bine! Trebuie!

Ma opresc aici...azi stam pe acs de-aia am timp de intrat scurt pe net. Dar oricum la curte acs=afara... Vreau si eu curte!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am facut testul, avem doar o liniutza.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Iuby a zis ca "lasa ca il proiectam la casa noastra "
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, ma sa fie bine pt mami a ta! Doamne ajuta!
Am inteles ca e vb de cancer si imi pare f rau, dar si asta are mai multe trepte, etape si exact cum spuneau fetele cancer nu mai inseamna intotdeauna moarte. Medicina a evoluat si cu ajutorul celui de sus are mari sanse sa se vindece!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Desiree, eu nu i-as da pate de ficat din comert, nu stii ce pun in el, mai ales in Romania ... Poate la voi este altfel da' eu n-as risca. In schimb este foarte usor sa-i faci pateut de casa, o bunatate, merita incercat.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Imi spui si cum sa-l fac, te rog!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

IAr a fost la mine prietena mea, e asa de bine sa vorbiiiim toate alea ca in facultate!

Ylari iubita mea, ooof, nici nu vreau sa ma gandesc la ceva atat de rau! la DD sa fie bine, nu va panicati, cu incredere inainte. Si pe soacramea au chinuit-o -dupa biopsie -ca e naspa ca e nu stiu ce, ca ii extirapa sanul...si pana la urma nu a fost asa periculos, nici la citostatice nu a ajuns!! si ma rog din tot sufletul sa fie mai bine!
Simonix mie mi se pare ca baiatul meu e chiar mare!! Uneori il iau in brate si am mainile ocupate ii spun, "Stinge tu, mami, lumina" si o stinge baiatul meu, inetlege tot asa mare e!
Danicris ei, felicitari pentru pupacios, si daca ne santajeaza, ce?? merita!!
Desiree vezi ca a pus Gabitza niste retete de pateu, in ultima ei postare!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput