Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Msbb Si geamanutele abia te asteapta!! SI pe tine si pe vecinica China
Alysh daaa, nu mai plecati nicaieri, dar ne intalnim si noi si stam la barfa...HAi ca te astept
Anisiap hai iubita, sa-l cunosti azi pe bb Kevin!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

'Neata fetelor,

A-propos de gradinite particulare, am uitat cred, sa va povestesc o intamplare vazuta cu ochisorii mei acum cateva zile in parculetul nostru de cartier.
Apar cu Vlad in parc,. parcul plin de copilasi. Intreb o mamica ce se intampla, imi spune ca sunt de la gradinitza particulara de limba germana aflata in apropiere. Dodata aud urlete: o educatoare urla cu toata fortza ei la o fetitza cu ochelari care parea tare timida. Nu stiu ce facuse, dar a certat-o zdravan. Apoi, timp de doua ore am urmarit cam cum stateau lucrurile: cele 3 educatoare, foarte tinere de altfel, stateau undeva la umbra jos. Copilasii alergau bezmetici prin soare, cu palariutze sau fara. 2 dintre educatoare fumau tigara de la tigara. A 3-a trimitea sms-uri si le mai citea din ele celorlalte facuandu-le sa rada cu gura pana la urechi. UNa dintre fumatoare isi amintea din cand in cand sa se uite dupa copii si i se punea pata pe cate unul si incepea sa-l bruftuluiasca urland ca disperata.
Spre ora 11 s-a strigat sa se puna la rand sa primeasca gustarea. In ce consta mancarea? Luau un mar si il imparteau in 4, fiecare primind o felie de mar intr-un servetel.
MA intreb cum s-or fi saturat copilasii aia de 3-4-5 ani cu O FELIE DE MAR cand Vlad la un an mananca un mar intreg cu vreo 2-3 biscuiti., nu exagerez cu nimic, am fost socata de ce-am vazut.
Si aici , in zona, preturile la particulare sunt high rau de tot.
Deci, atentie mare unde ii dam!!!!
Sincer, un motiv in plus pt bb2 e sa mai stau acasa cu Vlad.

Laurita,, maine la 4 dimineata plecam spre mare. Revenim luni si de marti sunt libera, chiar nu mai am planuri pt urmatoarea perioada. Cu toate ca eu fara planuri nu pot trai, am un gol in sufletele cand ma gandesc ca o perioada lunga nu mai plecam nicaieri.

Ylari, azi faci test, zici? Pai sa scoatem prafuitele atunci BAFTA!

Vlady

Eu chiar nu inteleg fetelor, de ce nu exista bun simt si responsabilitate in femeile astea care se vor educatoare. De ce? Nu le spune nimic in sufletul lor sa aiba grija de copiii aia? Chiar nu se pun nici macar pentru o secunda in locul copiilor la care tzipa, in locul mamelor care le lasa copiii pe mana? Chiar nu se intreaba "bah, mie mi-ar cinveni sa se poarte cineva asa cu copilul meu si eu sa-l mai si platesc? Si sa-l platesc bine???" Nu inteleg, nici macar frica de Dumnezeu sa nu aiba nimeni in tzara asta???

Este trist...

Alysh, da as face testul dar am uitat sa il cumpar ieri O sa incerc sa ies iar.

Distractie placuta la mare!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh nasoala faza cu educatoarele...eu de cand vreau sa-l dau la cresa ma tot gandesc ca e mai nasol cu bona decat cu educatoarea, ca de la cresa/gradi nu am auzit nimic rau...dar uite ca am auzit ieri de la Adriana, azi de la tine... ooooof
Ylari cred ca imi iau si eu un test azi sa-l fac maine dimi.
Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Alysh nasoala faza cu educatoarele...eu de cand vreau sa-l dau la cresa ma tot gandesc ca e mai nasol cu bona decat cu educatoarea, ca de la cresa/gradi nu am auzit nimic rau...dar uite ca am auzit ieri de la Adriana, azi de la tine... ooooof
Ylari cred ca imi iau si eu un test azi sa-l fac maine dimi.
Doamne ajuta!!

buna fetelor.
Am vb cu adriana, Lara e la Budimex internata - in ideea ca de are nevoie de ceva...sunt aproape.

despre gradinite, bone care fac gafe cu martori. Fetelor, io am devenit un fel de baba civica. Adica daca nu mi se pare in regula, eu zic - sun la OPC /sau unde e cazul. La o asha gradinita particulera, tot la OPC /protectia copilului e de sunat. Am curaj, o semnez anonima - am si nume de famelie comun
zic ca daca nu tacem toti, si se strang 1-2-3 reclamatii/observatii, tot facem ceva. pt protectia copilului, era un nr de tel 800 xxx - acum insa cred ca putem suna si la 116 111 si cerem macar un sfat/o directionare.

Atat ca bonele din parc nu le pot identifica - ca nume /pers de care au grija. Dar i-am zis unui mosh nesimtit sa fumeze in alta parte, nu intre copii. Si cred ca daca am spune mai multe mame, s-ar enerva de 2-3 ori si apoi si-ar muta curu in alta parte.

Nu tre sa mai tacem. Si nici sa asteptam sa ne rezolve altii dilemele, e o vorba : copilul care nu cere - nu primeshte.

edit: despre ficat, mie parca mi-a zis dr de pe la 8 sa ii dau. 1 data pe sapt maxim.
Si am facut pate fetei: 50% ficatel fiert (uneori cu usturoi si ceapa), 50% piept pui, totul in blender cu unt + ceva zeama de la ficatzel, sa iasa moale, nu innecacios.
O nebunie.

din ale bucatariei: am mai ars o oala. cred ca a 4a oara de cand am nascut. Si 1 singura data in cei 30 ani anteriori. Sunt talentata....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Fetelor, au voie M&M sa pape pate de ficat... oare, ca Victoria nu mai papa ficat de vreo 3-4 luni si acum ii dau pate, dar nu stiu daca chiar e indicat. Desi ea il papa bine, bine.

Nadia, poti sa-i dai pate de ficat, dar eu zic sa-i faci tu de casa, se face foarte usor. Pateul din comert mai contine diverse chestii. Uite niste retete www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12112/Pate-ul-meu-din-ficat-de-pasare/" target="_blank">aici sau www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14868/Pateu-din-ficatei-de-pui/" target="_blank">aici.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina
dupa cum ati aflat, sambata am fost impreuna cu vecina MsBB la shopping in Bucuresti. ma rog, doar la intrare: Ikea, Mall Baneasa si Carrefour.

Daca stiam, dadeam o fuga sa va vad, ca eu stau in zona.

A fost neasteptat de bine reintoarcerea la servici. Vad ca-mi reiau obisnuintele rapid, mi-am regasit totul in ordine cum le-am lasat. Colegul care a preluat proiectul meu mi-a lasat instructiuni detaliate cu tot ce a modificat el. Am facut ture pe la bufet, pe la diversi colegi prin cladire. Este atat de liniste !!! Imi lipseste zgomotul de fond
Raducu a fost OK cu bona, doar ca adormit mult mai greu, ca el era obisnuit sa il adorm eu. Dar sper ca in cateva zile sa se obisnuiasca si cu asta. Cand m-am intors dupamiaza l-am trezit din somn si era maraici, dar a stat mai lipit de mine ca de obicei dupa aceea.

Este oparit iar la fundic. La fiecare tura mai mare de dinti a patit cate o tura din asta.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Adriana, e ingrozitor ce s-a intamplat cu Lara. Acum e important sa se faca bine, dar dupa aceea neaparat trebuie facut ceva la gradinita aceea, este inadmisibil ce s-a intamplat !!! Si sa si ascunda de tine ce s-a intamplat iar e de neacceptat.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza din Belgia

Multumesc fetelor de comentarii la poze de Robertix Dani - te bagi si tu la clubul de corupatoare ? Acum doi ani cred ca ramaneam gravi - la sfarsitul lui iulie era ultima data cand imi veneau uratzii - acush is pe stop Facem analize, alea alea, luam folic si mai vedem :)

Adriana - o incurajare calda de la noi Sa se faca bine Lara, draga de ea! Nu imi venea sa cred ce am citit of of Nu inteleg cum pot fi unele atat de iresponsabile !

Gabitza - ce ti-am zis io ca o sa te acomodezi repede Sa stii ca si Robertixul meu face fund roshu la fiecare dinte (avem3 jumate - avansam, avansam...)

Anisa - nastere usoara (ca a mea ) sii bebe Kevin sanatos, voinic, papacios !!!!!

Fetelor, eu nu i-am dat lui piticot niciodata ficat. De fapt aici nu se mananca ficat - eu gasesc ficatzei numai la raionul de mancare pentru animale cred la tacamuri acolo... si de fapt nu prea se gaseste. Bine, la macelar nu am incercat - banuiesc ca acolo gasesti ce iti vrea inimioara :)

Robert iar a comis-o cu olitza - sa joaca cu pinguinii, face cc la olitza si apoi ne arata ce a facut. Bine, el e super regat si il punem la olitza fix cand stim ca face kkutza. Macar sa inteleaga la ce foloseste obiectul :) In rest e super dragutz, zice din ce in ce mai bine si mai "cu obiect" PAPA si APA - sunt tare incantata de achizitiile astea hihi. Am remarcat ca daca il intreb: "facem lapte acum ?" - el imi zice "PAPA ??" intrebator - deci stie ca laptele e papa De cand l-am tuns pare asa baietzel mare ... nu mai e bebelush Voi nu simtiti ca bebii vostri sunt maaari ???

Fug la munci ... va pup

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Fetelor, am uitat sa va spun, a invatat Vladuc sa ma pupe. Stiti ca aveam of-ul acesta, niciodata nu m-a pupat, ba mai mult, daca il rugam, intorcea un booooooot ... Eeeee, s-a schimbat treaba, acu' ma pupa si rade de bucurie. Sunt in al 9-lea cer ! Sotul rade de mine, cica o sa foloseasca asta pentru a obtine diverse. Mda, si ce daca, oricum le obtine, nu ?!?

Va pup si ma intorc la ale mele.

Aaaaa, uitam, intrebare : ce budinci mai faceti voi la copii ? Mai dati-mi si mie idei. Saru'mana.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of sunt atat de suparata.......... se pare ca mama are cancer de piele... i-a iesit biopsia. Doctora care i-a scos porcaria aia (un fel de cos care il avea pe nas de cativa ani si care nu-i trecea cu nimic) este in concediu o luna... nu stiu ce e de facut mai departe....

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput