Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
anisiap spune:
stati asa ca acu am cetit despre cazatura DOAMNE ;;;; bine ca e bine multa sanatateee si refacere usoara trebe dati in judecata desi eu parca s fana tribunalelor dar e neglijenta curata
Tudor ,Ale ,
si
38+
KEVIN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Andrada79 spune:
Bine ai venit pe lume Ioana Daria!!!!! Sa cresti mare si sanatoasa si norocoasa! Multi pupici pt mami!
Gabitzam am citit ca ai inceput serviciul! Asa sunt si eu dimineatza ba sa nu se trezeasca Tiberiu ca sa apuc sa ma imbrac pana vine mama ba se trezeste si atunci cu o mana il tin in brate ca plange cand se trezeste cu cealalta am invatat mai nou sa ma si rimelez dar si cand ajung acasa parca uit de toate, sunt fresh si gata de joaca!La tine e mai greu ca sunt doi dar ai si mai multa experienta. Pana la ce ora lucrezi???
In rest nu prea am citit decat pe super mega diagonala!
Poate ma ajutati si pe mine sa ma hotarasc ce scaun de masina sa iau:
intre asta http://www.strollers.ro/Scaune_Auto/Scaun-auto-Remmy_334_codeBER-174003.aspx
si asta
http://www.strollers.ro/Scaune_Auto/Scaun-Auto-Pilot-Bumper_325_codeBER-172007.aspx
Andrada79 spune:
Adriana acum am citit vai de mine m-am ingrozit. Bine ca nu e mai rau, nici nu stiu ce sa iti zic, ce o fi in sufletzelele voastre! Va pup si multa sanatate. Doamne ce educatoare, ufff merita dati in judecata dar acum important e ca Lara sa fie bine!
chinabulina spune:
ma gandeam doar sa citesc in seara asta, dar am vazut ca s-a nascut Ioana Daria, puiut mic de Alex&Sara si m-am emotionat de tot! bun venit pe lume, pui mic, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa! Luminita, felicitari, esti de 3 ori mamica!!! refacere rapida
nastere usoara si refacere rapida si pentru Anisiap! poate ca deja il tii in brate pe Kevin. asteptam vesti!!! edit, ca intre timp ai scris: mai bagam niste
, ca nu mai poate mami de curiozitate sa vada baiatul
am citit despre accidentul Larei de Adriana si mi s-a strans inima. imi pare tare rau, ii dorim sanatate multa
iar pentru gabitza, serviciu usor! faptul ca te-ai intors la munca ma face sa realizez ca, incet-incet, ne vine randul tuturor sa ne reluam serviciile...
dupa cum ati aflat, sambata am fost impreuna cu vecina MsBB la shopping in Bucuresti. ma rog, doar la intrare: Ikea, Mall Baneasa si Carrefour. dar ne-a luat o zi intreaga. n-am fost cu copiii, doar cu sotii. mare lucru nu ne-am cumparat, mai mult baietii si-au luat cate ceva. noi am luat copiilor diverse chestiute. dar ne-am simtit bine. si intr-adevar ne-am uitat dupa eventuale cunostinte, dar n-am intalnit pe nimeni. poate data viitoare. si poate ne lipim si noi de-o intalnire, daca tot se duce vecina la nunta/botez, sa ne ia si pe noi intr-o valiza
acestea fiind spuse, ma duc la nani. dar nu inainte de a spune ca mi-au placut tare mult pozele si filmuletele cu robertix et co. iar Laura de Alra este de mult febletea mea, de cand nici nu mi se vedea burtica si alra punea poze si povestea aventuri cu mica neastamparata
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Vreau doar sa va multumesc ptr. raspunsurile referitoare la Patè. Victoria e la plimbare cu daddy pana fac eu mancare, decio io-s bagata-n oala pe jumate si jumate pe forum.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Neata, fetele. Vad ca nu s-a trezit nimeni asa ca dau eu -ua.
Bine ai venit pe lume, Daria Ioana, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii familiei tale.
Simonix, nu mai pot de dragul lui Robertel, l-am vazut in filmuletul de la trambulina si mooooooor dupa el. Hai la treaba pentru fratior/surioara ca uite ce copii frumosi faci.
Adriana, am inlemnit cand am citit, este cumplit ce s-a intamplat, te rog sa ne mai tii la curent. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, multa sanatate Larei.
Desiree, eu nu i-as da pate de ficat din comert, nu stii ce pun in el, mai ales in Romania ... Poate la voi este altfel da' eu n-as risca. In schimb este foarte usor sa-i faci pateut de casa, o bunatate, merita incercat.
Gabitza, cum a fost prima zi la serviciu ? Cum a reactionat Raducu cand ai venit acasa ?
MsBB, multumim ca te-ai gandit la noi cand ati trecut prin Buzau. La fel fac si eu cand merg in Bucuresti (de regula ne oprim in mall baneasa pentru cumparaturi), ma uit dupa copii, carucioare, etc. doar-doar oi vedea o mamica de M&M.
Georgiana, ooof, asa este, incet-incet ne reluam toate serviciile, mi-e groaza cand ma gandesc, mai ales ca tre' sa angajam bona lui Vladuc.
Ylari, ma bucur sa aud ca Eva a inceput sa pape.
Ma retrag la trebi, va pup pe toate si va doresc copii sanatosi si mancaciosi.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Neatza
Noroc cu cafeaua de la Danicris, sunt praf.......... O noapte frumoasa, linistita, daaaaaaaar acum spre dimineata cand dormeam si noi mai bine a sunat o Mitzi de la o banca, vroia cu soacramea... Nici scuze, nici nimic, se auzea clar ca m-a trezit din somn. Normal ca s-a trezit si Eva si acum sa vad ce facem. Cred ca ies afara, ce sa fac atata in casa??? Doamne ce oameni. Si visam si frumos, numai dulciuri, fel de fel de tipuri de ciocolata care nici nu exista,
Deci azi ma vopsesc la par, moooama ce gigea o sa ma fac, abia astept, zici ca sunt shaoreasa cu radacinile care mi-au crescut. Dar nici ca mai renunt la blond vreodata nene.
Adriana, spune-ne ce face Lara, please... i-am zis si eu sotului, a ramas mut, nu stia ce sa zica. Of biata de tine ce greu trebuie sa iti fie. Te pup.
Cam atata momentan.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
'Neata fetelor,
A-propos de gradinite particulare, am uitat cred, sa va povestesc o intamplare vazuta cu ochisorii mei acum cateva zile in parculetul nostru de cartier.
Apar cu Vlad in parc,. parcul plin de copilasi. Intreb o mamica ce se intampla, imi spune ca sunt de la gradinitza particulara de limba germana aflata in apropiere. Dodata aud urlete: o educatoare urla cu toata fortza ei la o fetitza cu ochelari care parea tare timida. Nu stiu ce facuse, dar a certat-o zdravan. Apoi, timp de doua ore am urmarit cam cum stateau lucrurile: cele 3 educatoare, foarte tinere de altfel, stateau undeva la umbra jos. Copilasii alergau bezmetici prin soare, cu palariutze sau fara. 2 dintre educatoare fumau tigara de la tigara. A 3-a trimitea sms-uri si le mai citea din ele celorlalte facuandu-le sa rada cu gura pana la urechi. UNa dintre fumatoare isi amintea din cand in cand sa se uite dupa copii si i se punea pata pe cate unul si incepea sa-l bruftuluiasca urland ca disperata.
Spre ora 11 s-a strigat sa se puna la rand sa primeasca gustarea. In ce consta mancarea? Luau un mar si il imparteau in 4, fiecare primind o felie de mar intr-un servetel.
MA intreb cum s-or fi saturat copilasii aia de 3-4-5 ani cu O FELIE DE MAR cand Vlad la un an mananca un mar intreg cu vreo 2-3 biscuiti., nu exagerez cu nimic, am fost socata de ce-am vazut.
Si aici , in zona, preturile la particulare sunt high rau de tot.
Deci, atentie mare unde ii dam!!!!
Sincer, un motiv in plus pt bb2 e sa mai stau acasa cu Vlad.
Laurita,, maine la 4 dimineata plecam spre mare. Revenim luni si de marti sunt libera, chiar nu mai am planuri pt urmatoarea perioada. Cu toate ca eu fara planuri nu pot trai
, am un gol in sufletele cand ma gandesc ca o perioada lunga nu mai plecam nicaieri.
Ylari, azi faci test, zici? Pai sa scoatem prafuitele atunci BAFTA!
Vlady
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Neatza , hop si eu la cafelutza de la Dani cu voi
Sunt nitzel contratimp dar am intrat sa-i urez multa sanatate Larei mititica de ea. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum e sa-ti vezi fetitze intinsa pe targa acolo
Adriana abia astept vesti mai multe.
Alysh si io abia astept - sa vedem pe cine prind acasa - disponibil.
Simo - cum zicea si vecina am fost doar cu sotii. Am fost asa, mai mult de placerea noastra. Tin pumnii sa fie drumul usor si bun pt voi.
Laura - ma alint si io nitzel - asa cine stie poate apuc sa cunosc si eu gemanutzele
Anisia - gata, fresh de galerie
Hai cu nasterea usoarea, hai acasa cu bb Kevin sanatos, papacios si voios
Desiree - cum zice si Dani, pate din comert de aici nu as da pt ca e plin de chimicale. Doar f putin %100 e ficat in rest tot felul de agenti de ingrosare, arome si alte neamuri. Insa pateul de casa, cum-l face de altfel si Ylari, e f bun ( nu si pt fie-mea ) dar cand nu papa ea vin eu
terminatorul
Nu mai stiu ce vroiam sa zic dar stiu clar ca trebuie sa fug ca e tarziu
O zi buna sa aveti
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Reallaura spune:
Neata
DAnicris buna cafeaua, chiar nu mai aveam!!
Adriana m-am tot gandit la tine. ce face LAra???
Am o budinca pe foc si iesim si noi...azi e tare cald...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008