Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 4

bb_alinus spune:
 Camelia La multi Ani!!!!!!!!!!!!
So schimbi prefixul....welcome in the club!![]()

XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Noki_Lara spune:
 Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaaaaa muuuuuulti ani pam-pam-pam-pam-pam....Cami, sa ne traiesti 100 de ani fericiti, plini de bucurii, veselie, noroc cu carul si iubire! Sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa fii happy!
Mama, ce gasca mare de babatii de 30 de ani.![]()
Poze cu noi 
1 si  2 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2   www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3  www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!

ioana_77 spune:
 Cami, La Multi Ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi tie!
 Bine ai venit in clubul proaspatului prefix si te asteptam si in celalalt - cu 2 bb

lavi02 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Noki_Lara Mama, ce gasca mare de babatii de 30 de ani.  | 
Numai maine nu-i poimaine!

ioana bine punctat!

maria_alexia spune:
 La multi ani, Camelia! 

Sanatate si spor in toate! Ce tinerica esti si tu, chiar ca ti-ar sta bine cu 2 copilasi 
.
Lavi vs Noki: la marele fix si voi 

corap spune:

uichend placut, fetelor 
c & andrei-ardei 
14.11.2005 & cireshik anais 
07.05.07
 margele, margelute si chestiute 
   margelute noi de 1 mai  

felicia74 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lavi02 Cami ![]()   la multi ani! ![]() ![]() ![]() Sa fii sanatoasa si voioasa, sa petreci de ziua ta si nu care cumva sa te prind ca te depresezi de schimbarea prefixului! Gandeste-te ca la urmatoarele prefixuri va fi si mai rau  | 
CORECT! Eu nici acum nu-mi revin dupa socul de "35"
Roxi da, e mult mai bine dar nu poate conduce mult timp (peste 2 ore) cel putin o luna. Adica - pa concediu in Moldova
. Ghinion! O sa mergem la tara

felicia74 spune:
 In cazul in care vreti sa cumparati acum copiilor role, citati aici:
http://m.gandul.info/sport-miscare/afla-ce-sport-pot-face-copiii-si-de-la-ce-varsta.html?3941%3B4667230
Noi ne-am razgandit
, asteptam sa faca Ili 6 ani.

Bic spune:
 Cu totul nelegat de nimic din ce s-a discutat, eu voiam sa va spun ca venim in Romania peste o saptamina, adica pe 8 august. 
M-as bucura daca am organiza o intilnire, unde sa vina cit mai multe dintre mamici cu copilasi. Acum ca va spun din timp, haideti sa ne organizam. 
De data asta nu voi avea masina, asa ca daca nu va e cu suparare, sa ne intilnim intr-un loc usor accesibil cu mijloace de transport in comun. Smaranda va sta in Colentina sau in Blata alba. Eu pe unde apuc.
 Smaranda Ioana, 3.11.2005 
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii  
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,  
  alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap  si discutia  de pe DC

maria_alexia spune:
 Feli, super link. Dar tot nu se spune ce POT face la varsta asta. Innot, deduc din comentarii. Oricum, nu e cazul de sport de performanta.
Intrebare intrebatoare: ai vostri pot prinde bine o minge in brate, cand le e aruncata?

la multi ani!