Colectia de toamna - iarna 2005 (244)
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
Feli interesant articolul...concluzia mea...tre s-o tin la groapa cu nisip inca 1 an, ca vad ca singurul sport acceptat e innotul, iar la bazin inainte de 5 ani nu mi-o primeste
. Ma rog, ar mai fi particularele, dar inca nu m-am bolanzit atat de tare sa dau 100 de euro pe 2 sedinte
. O s-o dau clar la volei, nu de alta dar tre sa respectam traditia familiei
, deja mama ma bate la cap de pe acum
Bic va asteptam cu drag! Daca om fi acasa si-om putea venim cu mare drag la intalneala
Cami la multi ani, sanatate si un car de noroc!
Am luat mure azi din piata, cica sa fac dulceata, n-am mai facut de ani de zile. Mai e cazul sa va spun ca jumate le-am mancat?
. Oricum, parca am dat in balamuc saptamana asta, de bine ce-am zis ca o sa stau sa zac, mi-am facut in fiecare zi de treaba.
Maine mergem la Ferma animalelor, daca mai vine careva, dati un semn
Si total off topic, va spuneam ca mi-am facut analizele. Ma duc azi sa-mi iau rezultatul, toate bune si frumoase, analizele super ok, TOATE. Dau sa vad si pe pagina 2 ce scrie si ce-mi vad ochii? Rezultate la sumar de urina si uroscultura
Stau si ma gandesc, pe trimitere erau trecute si alea de facut, dar eu n-am dat decat proba de sange, de unde dracu imi dau astia sumarul de urina... Ma duc inapoi sa intreb si tuta aia de la receptie cica o fi trecut gresit pe proba de urina ID-ul, e a altcuiva. Pai bine frate, acu io mai pot avea baza ca macar aia de sange a fost a mea?
Si unde mai pui ca ala a cui era proba avea si infectie cu e-coli. Ziceti si voi...Cica sa merg s-o repet daca am vreun dubiu. Sa mor daca stiu ce sa fac...Niste tampiti
Ma duc sa-mi iau o tigara si sa mai margelesc cate ceva...raman prin zona
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
anda77 spune:
cami, La multi ani!
noki, banuiesc ca senzatia de tinerete iti e data de faptul ca esti pe bancile scolii, nu? (scoate limba)
bic, URAAAAAA!!!
nichita nu e in bucuresti decat in perioada 21- 27 august. eu sunt de cand veniti pana in 27 august.
maria alexia, daca mingea e maricica, da.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bic Cu totul nelegat de nimic din ce s-a discutat, eu voiam sa va spun ca venim in Romania peste o saptamina, adica pe 8 august. Smaranda Ioana, 3.11.2005 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati, alaptati! Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC |
Crap de invidie
Poate ma bagi si pe mine intr-un geamantan
miri__b spune:
neata.foarte neata!
am bagajele la usa, ma rog o parte dintre ele.n-am gasit un geamantan mare, probabil l-am dat cuiva ca in casa nu este, n-am gasit un sort de-al lui Sorin, e dubios ca pana acu o saptamana era....neajunsurile schimbarii prefixului-lipsa de memorie, dureri de spate, ochelarii...si mi-am uitat si incarcatorul la servici...si trec de la una la alta fara legatura...si v-ati prins ca eu am implinit 80 de ani.
Camelia, la multi multi ani fericiti!
mihaela_80 spune:
Hello!
La multi ani, Cami, multa sanatate si multe bucurii!
Bic, si noi suntem in Bucuresti si venim la intalneala, tot cu metroul! :) De ce n-o sa locuiesti impreuna cu Smaranda?
madau, cand eram insarcinata mi-am facut analizele la un laborator cica f bun, erau foarte patrunsi de importanta lor, cand am iesit de acolo am stat pe banca langa o gravida, si ea la prima sarcina, ne-am comparat rezultatele si toate Igg-urile si ce mai era pe acolo aveau valori absolut identice, hemograma nu. Am cerut amandoua sa ni le repete, ne-au chemat dupa aia in zile diferite sa le luam. Oricum, cica analizele mai complicate sunt trimise la Cantacuzino, ei isi adauga doar comision, si asta la multe laboratoare. Pe vremea aia am crezut sincer ca a fost o greseala, intre timp am tot auzit de incurcaturi, si m-am lamurit.
Anda, imi pare bine sa aud ca e bine Nic. Si eu zic sa schimbi gradinita...e prea stresant pt tine sa te gandesti ca nu e supravegheat cum trebuie iar pt el poate nu e indeajuns de stimulant. Da, s-a obisnuit cu ei dar cred ca se va adapta bine si in alta parte, mai ales daca fac activitati mai multe si mai interesante.
Feli, n-ai de unde sa stii cum te simti in diaspora pana nu pleci sa traiesti efectiv acolo si nu stii cand mai vii in vizita. De ce nu incercati, macar de proba, pana incepe Ili scoala? Ca tu tot zici de mult. Si e pacat sa traiesti cu impresia ca in alta parte ti-ar fi mai bine. Pe de alta parte, daca te duci si te intorci apreciezi altfel lucruri pe care inainte le considerai de la sine intelese, normale, cum ar fi limba, faptul ca nu esti strain, existenta bunicilor, prietenilor, intelegerea mai profunda a societatii, mancarea, clima si toate celelalte. Iar daca nu te mai intorci si simti ca acasa e in alta parte (ca sora mea) esti mult mai fericita si te feliciti zi de zi pt decizie.
bb_alinus, sa ne mituiesti sa nu te spunem ecologistilor olandezi ca pui masina de spalat si cand nu e plina. Cu casa, nu stim inca, vrem sa vedem mai multe zone din tara, eu inclin spre ceva cu altitudine de 400-500 de m, dintotdeauna m-am simtit cel mai bine acolo. In oras mare sau f aproape de el. Oricum,in Romania clar, vedem tot mai multe parti bune aici (poate nu asa evidente dar existente).
maria_alexia, si Maya prinde obiectele pe care i le arunc daca sunt de dimensiuni mari si daca i le arunc fix in brate. Fente stanga-dreapta nu face.
miri_b, concediu placut sa aveti!
Eu de cand cu caldura asta gatesc numai mancaruri chinezesti (adica paste de orez cu sos de soia plus ce-am prin casa). Caut o tigaie wok buna, cica au la Ikea subtirele cu 15 lei si bune si solide cu 170. Parca n-as da asa de mult. Daca a mai vazut cineva pe undeva, var rog sa-mi spuneti si mie.
Aaa, inca ceva. Ati auzit/fost la Casa trenuletelor? Am citit intr-un ziar gratuit de la metrou, cica e pe dorobanti, au diorame imense cu trenulete si copiii se pot juca in voie, 15 lei intrarea nelimitat. Suna f bine, eu vreau sa merg saptamana asta, pt sufletelul meu, ca Maya nu e f interesata. O sa ma uit sa vad daca au site.
anda77 spune:
inca nu sunt hotarata daca sa schimb gradinitra. sunt multe aspecte de luat in considerare. am mai vorbit cu ele, nu stiu ce sa zic...sunt impartita si ma enerveaza asta.
mihaela80 , acum zici de casa trenuletelor? pai ar fi o minune pt fiu-meu. dar nic pleaca maine cu bunicii 2 saptamani la bran. cand o veni sa mergem si noi. e expozitie pe timp limitat sau cum?
mihaela80, sibiu, brasov ar fi frumoase. eu acolo m-as muta. sau sighisoara daca vrei mai mic si are si orase mai mari nu la foarte mare indepartare.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mihaela_80 spune:
anda, nu, e loc de distractie permanent, are si terasa pt parinti, am dat cautare pe google si am gasit opinii pozitive - e deschis de pe 11 iulie anul asta, e f nou. Pozele din ziar erau f tentante, cica ii lasa pe copii sa faca ce vor pt ca au jucarii de buna calitate care nu se strica usor. Si isi pot aduce si trenuletele de acasa sa le puna pe sinele de acolo :)
cu mutatul, sibiul e si pt noi printre primele optiuni, din cauza amestecului de culturi fix cum ne trebuie noua si a legaturilor aeriene si comerciale bune cu Germania. Plus oamenii calmi :) Si am inteles ca pe acolo copiii sunt f cuminti si linistiti
, doar doar s-o molipsi si a noastra.
madau spune:
Am fost azi la ferma animalelor, i-a placut tare mult Mirunei, a hranit caprele si iepurii, mai rau a fost la partea cu calaritul poneilor..si-a pus casca, s-a urcat pe cal si cand sa plece..da-i si tipa ca ea vrea jos, ca-i e frica
. N-a fost chip s-o convinga nimeni sa se urce la loc. Cu cine o semana frate asa fricoasa nu stiu
In rest, toate bune, acu sunt in plin proces de gateala...nu de alta dar maine imi vine "seful" acasa si mi-a transmis cu deosebita caldura sa-i fac ciorba, ca deja i s-au facut ochii mici de la cat orez a mancat 
. Cica ne-a luat multe cadouri...asa ca m-am indurat![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
maria_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_80 Si am inteles ca pe acolo copiii sunt f cuminti si linistiti |

Care copii ?? Sa-i duc si eu pe-ai mei pe-acolo la socializare...
Altfel, Mihaela, sunteti norocosi ca sunteti asa de mobili profesional - chiar nu-mi imaginez cum reusiti. Si curajosi ca puteti oricand s-o luati de la capat in alta parte, eu numai cand ma gandesc cate legaturi as rupe plecand si imi piere tot cheful...
lavi02 spune:
Buna noaptea,
Pana la urma n-am mai plecat nicaieri, am programat un week-end administrativ 
.
Bic ma bucur ca vii, vin doar eu la intalnire daca fetele nu se nimeresc prin zona. Cat stati?
Madau, Miha tare de tot cu analizele, puteti sa ziceti la ce policlinici ati patit-o? Eu am avut o patanie la Medicover, nu mai fac analize la ei.
Miri vacanta placuta!

Smaranda Ioana, 3.11.2005