Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (163)
Raspunsuri - Pagina 2
mamidestefan spune:
ratonelu 
hai ca am citit
din urma ...
of..of.. ce de patima in posturile de aseara
...avem aici citeva mamici tare patimase 
..ma inscriu si eu ![]()
eu am cazut lata pe la 10 jumate..iar la 7 jumate dimineata ..abia am reusit sa ma ridic din pat..mi s-a parut ca am dormit atit de putin
..
dar bag acum o cafea tripla
de la babytza ...si voi fi ZEN ..curind
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
c.valy spune:
Neata fetele,cum ati dormit?
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
mamidestefan spune:
ah...am uitat sa va zic ...
vom avea un nepotel (al doilea)...sora-mea e
...si ieri a aflat de la eco ..ca va fi baiat 100%...asa ca mai are de muncit pina face si o fata ...ca si ea si sotzul ei vor o fetitza.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
ratonelu spune:
laura
alexa, deci...
escroc sentimental, da?
auzi, dar cum il pui in pat normal..nu ti-e teama c-o sa cada noaptea?
lidia, tu vrei bataie?
io m-am culcat la 12 juma....si m-am trezit la 6....(nu mai mentionez alte treziri-vreo 8la numar)
c.valy neata
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu lidia, tu vrei bataie? carla,mami de putoiu sasha |
stai mai linistita ...ca si eu m-am trezit pentru snack-urile de tzitzi..peste noapte ...nu mai stiu cite...ca am renuntzat sa le mai numar...oricum sunt ca o somnambula...o iau pe fata din patutz..la prima trezire o pun linga mine..iar la urmatoarele treziri..nu trebuie decit sa o trag mai aproape
LE : MULTUMESC FRUMOS
..sper sa se termine cu bine..ca se chinuie si cu o hepatita B
..LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
AlexaM spune:
Felicitari Lidia si multa sanatate surorii tale..
Ratonelu' escroc ...la greu...![]()
Pai ii fac patul cu o margine aplicata la partea libera (e pus la perete). Fac poze cand vine.
A inceput sa muste...in joaca. M-a muscat acum mai mult timp de umar destul de tare si l-am certat...(i-am spus ca ma doare pe un ton grav si a inceput sa lase botic...). Nu m-a mai muscat tare de atunci. In schimb a inceput sa se joace ... musca dar usor si eu zic au..au dar pe ton de joaca si..radeeee. Acum m-a prins de picioare ... funny kid![]()
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
c.valy spune:
Anamona si noi avem la 9 luni si o saptamana aproape 7.300 si 69cm si nici noi nu prea suntem mancaciosi,dar inportant e sa fim sanatosi,asa ca nu cred ca sunteti cei mai mici,cred ca noi suntem,a cate kg avea bebe tau la nastere?
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
ratonelu spune:
hepatita B?aaaa....multa sanatate!
(se trasmite la copil? )
meyy..nu te mai lauda cu trezirile, dea? numa'noi avem dreptu' !
alexa, astept poze.
sasha, tot intr-o astfel de "gluma"(nuuu, nu ma musca...gingiile nu musca
)...ma plesneste peste ochi!....am cam inceput si io sa ma supar pe el...sa-i spun pe-un ton mai...grav..c-o sa-l "capsez" si eu....degeaba! incepe sa rada! io-l cert....si el mai rau face si se distreaza copios!
oricum, Matei e ascultator, clar!
ratonelu spune:
io v-am lasat sa va laudati cu kg...dar nu mai suport!
locul 1 e al nostru!
la 10 luni juma...sasha are 7kg si ceva sute de grame.niteluse.
culmea...el mananca....nu se omoara..dar io zic ca mananca destul.
(cu exceptia zilelor cand e bolnav..ori are un bat undeva si nu prea mananca nika)