Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)
Raspunsuri - Pagina 6
Emy10 spune:
Raluca felicitari pentru vestile super!
Chiar ca ai un bebe harnicut de s-a pozitionat cu capul in jos caci puturoasa mea tot cu capul in dreapta sta!
Si apropo de anemie, mie doctorul tot fier mi-a dat.
33+ cu 
Eva
mariaanna spune:
BU-hu-hu!
Da nu va mai culcati, cucuvelelor?
Eu doar sa spun noapte buna!
Ma duc la somn.
Ne auzim dimineata!
palavrageala placuta!

Mariaanna
30+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
sunt doar o frunza-n vant(despre mine)
cateva poze
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1394674036&albumId=167696965&ownerId=169157907" target="_blank">familia noastra
povestea nasterii lui Alex
MangaGirl spune:
aida 

sa-ti treaca supararea.
raluk c frumos si emotionant ai povestit tu acolo. bravo...sa va fie de bine...ma bucur sa aud ca totul e ok si bb fericit :)

lucia fata e nemtoaica, 25 de ani cu un an jumate travelling prin Latin America si India. stand pe unde apuca, etc, etc...o adevarata hippie. Cealalta e amatoare de petreceri, are 24 de ani neimpliniti si isi doreste sa calatoreasca vreun an prin Aerica de Sud. iti dai seama ca nu stau ele sa se gandeasca la chestii serioase. si da, cred ca ma roade gelozia ca nu stau si eu mocca...dar poate se indura consiliul de mine si zice ca ma ajuta cu chiria. tu ai vreo veste?
oare mai trebuia sa spun ceva? nu mai stiu...
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Raluka din randurile tale reiese fericire si entuziasm si nu pot decat sa ma bucur si sa te tuc ![]() Ai avut dreptate Dana ca Ralu scria compunerea de seara Manga multam de ponturi....e bun si forumul asta la ceva ....zi de zi mai invat cate ceva Cea mai fericita 33 + cu ![]() |
ei as...am citit si eu in postul cuiva...nu mai stiu al cui...sa fi fost la mimikai sau monikus?

MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Iulika29 spune:
Raluk ce frumos ai scris de intalnirea cu bebe
..M-am emotionat si eu..Se vede ca ai fost ff multumitå..
Eu am terminat cu trebusoara, am facut si un dusulet..Mai stau cu voi de acum asta daca nu trageti pe dreapta.
Dana pozici voi face maine o groazå si voi face si una cu lantucul , una asa mai mare ca lantucul e mic si finut..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Uve, mi-am mai amintit ceva: catelul nu stii de unde e, poate fi de la o canisa care nu se ingrijea asa mult de ei. Astia care vand in pet-shopuri de obicei nu sunt tare ingrijiti saracutzii. S-ar putea sa nu fie deparazitat nici intern, nici extern. Zic "s-ar putea", poate totusi e super catelusul. Dar iti spun asta pentru ca eu de la al meu, oricat ma spalam pe maini, se pare ca nu a fost suficient si am luat atunci, in 2003 niste limbrici de s-a mirat doctorita, ca nu mai vazuse la adulti de mult, numai la copiii rai
. Si nu ai nevoie acuma de neplaceri.
Dar poate e deparazitat si atunci totul e ok.
Sa ai grija sa aiba apa tot timpul in bol langa el. Si sa nu-i dai oase de nici un fel acuma, doar cum a zis techila papica speciala pentru el. Royal Canin e intr-adevar cea mai buna. Daca e mic de tot, au si un sortiment pentru cateii care ar trebui de fapt sa fie inca alaptati...
Sa ne faci poze sa murim aici de invidie ca nu-l putem noi strange in brate 
28+ 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl aida ![]() ![]() sa-ti treaca supararea.raluk c frumos si emotionant ai povestit tu acolo. bravo...sa va fie de bine...ma bucur sa aud ca totul e ok si bb fericit :) ![]() ![]() lucia fata e nemtoaica, 25 de ani cu un an jumate travelling prin Latin America si India. stand pe unde apuca, etc, etc...o adevarata hippie. Cealalta e amatoare de petreceri, are 24 de ani neimpliniti si isi doreste sa calatoreasca vreun an prin Aerica de Sud. iti dai seama ca nu stau ele sa se gandeasca la chestii serioase. si da, cred ca ma roade gelozia ca nu stau si eu mocca...dar poate se indura consiliul de mine si zice ca ma ajuta cu chiria. tu ai vreo veste? oare mai trebuia sa spun ceva? nu mai stiu... ![]() |
pai noi nu ne-am mai dus la consiliu, adicatelea eu..ca am zis intai sa ne mutam si dupa aceea merg sa ling pe jos pe acolo sa vad ce obtin.....ca daca mergeam cu contractul vechi...dupa aia trebuia sa merg si cu asta nou....mai complicat..intelegi tu, mergem dupa ce ne mutam
Cea mai fericita
33 + cu
Lullaby_2009 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Lullaby . Tu cand trebuie sa mergi? |
La control merg peste vreo 2 saptamani, dar pe bebe il vad abia in septembrie cand voi face urmatoarea eco (morfologie trim. III).

28+ cu
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui uve_got_mail Timisoara a facut egal cu Shahtior... Sa va spun ce am patit: fratele meu a primit de ziua lui de la colegi un puiut de labrador intr-un cosulet superb. El si prietena lui stau in gazda la cineva si respectiva nu i-a primit cu animalul in casa...asa ca l-au adus la mine pana luni...E frumusel foc, l-am cazat pe balcon dupa ce am strans tot pe acolo, dar nu stiu ce sa ii fac - adica in ce fac cateii pipi? Cica doua luni nu trebuie spalat, nu trebuie scos din casa etc...Help, ca voi aveti catelusi; maine ii fac o poza - linge tot pe acolo... 29+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
ioi
, pai e superb , ce varsta are ca din cate ai descris tu nu are toate vaccinurile si din cauza asta nu il poti scoate afara in lesa ... faza e ca la varsta asta abia invata disciplina si unde si ce are voie sa faca.Dar spre norocul tau labradorii sunt caini utilitari cu o inteligenta extraordinara si ii poti dresa chiar tu daca ai putina rabdare.
Dar aici problema este varsta ca este inca puiut si vrea doar sa se joace ...
oooof ce imi plac labradorii , sunt extraordinari (labrador puiutz de aprox 6 luni

Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Emy
A zis doctorul ca inca e posibil si sa se intoarca inapoi. Oricum, la mine nu a fost deloc cu capul sus-picioarele jos. Din pozitia culcat pe spate s-a pus direct cu capul in jos...
Mariaanna somn usor!
Maria
deci se simte pana acolo emotia mea? ![]()
Iulika ia treci tu langa sotul tau de ziua ta, azi trebuie sa-ti faca el masajul! ![]()
![]()
. La multi ani inca o data 
. La tine cand ti-a zis sa mergi la ecograful ala obtinut asa greu?
28+