Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Lullaby . Tu cand trebuie sa mergi?

La control merg peste vreo 2 saptamani, dar pe bebe il vad abia in septembrie cand voi face urmatoarea eco (morfologie trim. III).

28+ cu

Cred ca ce dor ti-e pana in septembrie!!! Asa am fost eu, cand mi-a zis la 20 de saptamani "ne vedem la 28 de saptamani" . I-am zis ca daca nu mai pot de dor, il deranjez mai repede

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

raluka, felicitari pentru vestile bune
eu ma uit la stiri pe protivi si astept sa inceapa serialul aducator de somn....am niste dureri ingrozitoare de umeri si spate si maine dimineata va fi mai rau, plus dureri de la pestii care trag burta unul in stanga si celalalt in dreapta....nu inteleg ce puii mai or cauta?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Stiu cum e, Raluk, numar zilele pana la urmatoarea eco, nu mai am rabdare. Si cand vine momentul si-l vad pe bebe, asa ma emotionez acolo.

Ma gandesc ca mai e un pic si o sa-l tin in brate . Uite ca s-a si miscat, stie, dragul de el, ca despre el vorbesc.

28+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Timisoara a facut egal cu Shahtior...

Sa va spun ce am patit: fratele meu a primit de ziua lui de la colegi un puiut de labrador intr-un cosulet superb. El si prietena lui stau in gazda la cineva si respectiva nu i-a primit cu animalul in casa...asa ca l-au adus la mine pana luni...E frumusel foc, l-am cazat pe balcon dupa ce am strans tot pe acolo, dar nu stiu ce sa ii fac - adica in ce fac cateii pipi? Cica doua luni nu trebuie spalat, nu trebuie scos din casa etc...Help, ca voi aveti catelusi; maine ii fac o poza - linge tot pe acolo...

29+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

ioi , pai e superb , ce varsta are ca din cate ai descris tu nu are toate vaccinurile si din cauza asta nu il poti scoate afara in lesa ... faza e ca la varsta asta abia invata disciplina si unde si ce are voie sa faca.
Dar spre norocul tau labradorii sunt caini utilitari cu o inteligenta extraordinara si ii poti dresa chiar tu daca ai putina rabdare.
Dar aici problema este varsta ca este inca puiut si vrea doar sa se joace ...
oooof ce imi plac labradorii , sunt extraordinari (labrador puiutz de aprox 6 luni

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Aida m-ai innebunit!!!

M-ai facut sa imi fac profilul de pe hi5 vizibil pentru toata lumea, ca mi-a fost prea lene sa iau de acolo pozele sa le pun altundeva. Asa ca las profilul asa timp de vreo ora, sa se vada si puiutul meu

www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1737381047&albumId=192734467&ownerId=9600521" target="_blank">Labrador 8 luni, mioritic 2 luni

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1737520000&ownerId=9600521&albumId=192734467" target="_blank">Labrador puiuc

www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=3050770353&albumId=192734467&ownerId=9600521" target="_blank">Labrador mai marisor

www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=3050770357&albumId=192734467&ownerId=9600521" target="_blank"> labrador pitic care cand vedea aparatul se pozitiona frumos

Sper sa actualizeze astia repede serverul de hi5, sa vada ca am schimbat optiunea de privacy

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

raluka, felicitari pentru vestile bune
eu ma uit la stiri pe protivi si astept sa inceapa serialul aducator de somn....am niste dureri ingrozitoare de umeri si spate si maine dimineata va fi mai rau, plus dureri de la pestii care trag burta unul in stanga si celalalt in dreapta....nu inteleg ce puii mai or cauta?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Poate vor sa se joace de-a v-ati ascunselea si se tot straduiesc sa fuga unul de altul

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Cred ca ma duc la . Desi mult as mai vrea sa vad poze cu puiut de labrador dragalas si codite cu lantisor finut.

Sper sa va "prind" si maine seara.

Somn usor!

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk, felcitari pt echo, ai povestit atat de frumos

Ioana, cei de la Biogenis raspund mai greu la email, cam dupa 2-3 zile!

Azi am primit pachetul cu hainutzele..sunt atat de dragutze..si roz toate. M-au sunat si cei de unde am comandat caruciorul si maine cica il primesc pe cel comandat de mine. Initial mi-au trimis unul albastru

Daca nu m-ar durea burta asa naspa..ce bine ar fi...

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk sotu a prestat mai devreme masaj vreo juma de orå...Nu din ala..asa de bine se simte dupå....Si la eco merg luni..De abia astept .

Vreau si eu un puiuc de labrador ..sunt atat de dragalasi ca iti vine så ii papi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Stiu cum e, Raluk, numar zilele pana la urmatoarea eco, nu mai am rabdare. Si cand vine momentul si-l vad pe bebe, asa ma emotionez acolo.

Ma gandesc ca mai e un pic si o sa-l tin in brate . Uite ca s-a si miscat, stie, dragul de el, ca despre el vorbesc.

28+ cu

Ce tare sa miste cand vorbesti de el!

Sa stii ca si sotul tot asa imi spune: "stii cum era pe vremuri vacanta de vara de 3 luni si cat de repede trecea? Asa repede o sa treaca si la tine "

28+

Mergi la inceput

Lullaby somnic usor!

Raluca . Si nu ne arati si noua hainutele? De ce te doare burtica?

Iulika super sotul tau!

28+

Mergi la inceput