Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)
Raspunsuri - Pagina 7
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lullaby_2009
La control merg peste vreo 2 saptamani, dar pe bebe il vad abia in septembrie cand voi face urmatoarea eco (morfologie trim. III). ![]() 28+ cu ![]() |
Cred ca ce dor ti-e pana in septembrie!!! Asa am fost eu, cand mi-a zis la 20 de saptamani "ne vedem la 28 de saptamani"
. I-am zis ca daca nu mai pot de dor, il deranjez mai repede
28+
techila spune:
raluka, felicitari pentru vestile bune

eu ma uit la stiri pe protivi si astept sa inceapa serialul aducator de somn....am niste dureri ingrozitoare de umeri si spate si maine dimineata va fi mai rau
, plus dureri de la pestii care trag burta unul in stanga si celalalt in dreapta....nu inteleg ce puii mai or cauta?
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si 
Lullaby_2009 spune:
Stiu cum e, Raluk, numar zilele pana la urmatoarea eco, nu mai am rabdare. Si cand vine momentul si-l vad pe bebe, asa ma emotionez acolo.
Ma gandesc ca mai e un pic si o sa-l tin in brate
. Uite ca s-a si miscat, stie, dragul de el, ca despre el vorbesc. 
28+ cu 
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
ioi , pai e superb , ce varsta are ca din cate ai descris tu nu are toate vaccinurile si din cauza asta nu il poti scoate afara in lesa ... faza e ca la varsta asta abia invata disciplina si unde si ce are voie sa faca.Dar spre norocul tau labradorii sunt caini utilitari cu o inteligenta extraordinara si ii poti dresa chiar tu daca ai putina rabdare. Dar aici problema este varsta ca este inca puiut si vrea doar sa se joace ... oooof ce imi plac labradorii , sunt extraordinari (labrador puiutz de aprox 6 luni ![]() Aida ... 32+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida m-ai innebunit!!!

M-ai facut sa imi fac profilul de pe hi5 vizibil pentru toata lumea, ca mi-a fost prea lene sa iau de acolo pozele sa le pun altundeva. Asa ca las profilul asa timp de vreo ora, sa se vada si puiutul meu
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=1737381047&albumId=192734467&ownerId=9600521" target="_blank">Labrador 8 luni, mioritic 2 luni
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1737520000&ownerId=9600521&albumId=192734467" target="_blank">Labrador puiuc
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=3050770353&albumId=192734467&ownerId=9600521" target="_blank">Labrador mai marisor
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=3050770357&albumId=192734467&ownerId=9600521" target="_blank"> labrador pitic care cand vedea aparatul se pozitiona frumos
Sper sa actualizeze astia repede serverul de hi5, sa vada ca am schimbat optiunea de privacy
28+
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila raluka, felicitari pentru vestile bune ![]() ![]() ![]() eu ma uit la stiri pe protivi si astept sa inceapa serialul aducator de somn....am niste dureri ingrozitoare de umeri si spate si maine dimineata va fi mai rau , plus dureri de la pestii care trag burta unul in stanga si celalalt in dreapta....nu inteleg ce puii mai or cauta?Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si ![]() |
Poate vor sa se joace de-a v-ati ascunselea si se tot straduiesc sa fuga unul de altul
28+
Lullaby_2009 spune:
Cred ca ma duc la
. Desi mult as mai vrea sa vad poze cu puiut de labrador dragalas
si codite cu lantisor finut. ![]()
Sper sa va "prind" si maine seara. ![]()
Somn usor! 
28+ cu 
Fragutza spune:
Raluk, felcitari pt echo, ai povestit atat de frumos
Ioana, cei de la Biogenis raspund mai greu la email, cam dupa 2-3 zile!
Azi am primit pachetul cu hainutzele..sunt atat de dragutze..si roz toate
. M-au sunat si cei de unde am comandat caruciorul si maine cica il primesc pe cel comandat de mine. Initial mi-au trimis unul albastru![]()
Daca nu m-ar durea burta asa naspa..ce bine ar fi...
34+
Natalia
Iulika29 spune:
Raluk sotu a prestat mai devreme masaj vreo juma de orå...Nu din ala
..asa de bine se simte dupå....Si la eco merg luni..De abia astept .

Vreau si eu un puiuc de labrador 
..sunt atat de dragalasi ca iti vine så ii papi..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Stiu cum e, Raluk, numar zilele pana la urmatoarea eco, nu mai am rabdare. Si cand vine momentul si-l vad pe bebe, asa ma emotionez acolo. Ma gandesc ca mai e un pic si o sa-l tin in brate . Uite ca s-a si miscat, stie, dragul de el, ca despre el vorbesc. ![]() 28+ cu ![]() |
Sa stii ca si sotul tot asa imi spune: "stii cum era pe vremuri vacanta de vara de 3 luni si cat de repede trecea? Asa repede o sa treaca si la tine
28+
raluk16 spune:
Lullaby somnic usor! 
Raluca
. Si nu ne arati si noua hainutele? De ce te doare burtica?
Iulika super sotul tau! ![]()
![]()
![]()
28+