Burtici fericite de septembrie-octombrie (123)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Voi face poze si la hainutze si la carucior si le pun.

Nu stiu de ce ma doare, vad ca-s foarte sensibila la mancare, cum mananc ceva imediat mi se face rau.

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Nu stiu de ce ma doare, vad ca-s foarte sensibila la mancare, cum mananc ceva imediat mi se face rau.

34+ Natalia

hmmm, eu mai pateam dar la intestine, gazele care nu ieseau imi provocau niste dureri ingrozitoare... Dar la stomacel in afara de greturile de la inceput, n-am avut probleme. Incearca sa nu papi rece, fierbinte, vezi la ce esti sensibila.

De exemplu mie mi se face burta bolovan cateva ore daca pap paine, parca nu as avea acid suficient pentru ea si sta acolo. Asa ca evit painea.

Dar in perioada de greturi de la prea mult acid, puteam papa doar paine prajita si cartofiori... timp de 6 saptamani

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am avut si eu un labrador, l-am crescut de la 1 luna jumate pana pe la vreo 5 luni, eram profesoara si aveam timp berechet. Apoi m-am angajat la o firma si munceam 9am-7pm. I-am gasit o familie cu casa, curte, inca 2 caini si 2 pisici si l-am dat. Nu stia nimic, era pur ca o foaie alba de hartie, trebuia sa-l invat tot, tot ce-i flutura in fata ochilor trebuia muscat, rontait, mirosit, lins .
Nu va spun de cate ori m-am gandit la catel cand a aparut Peter. La fel de mic, neajutorat, dragalas, bun de pupacit, baga in gura orice (jucarie, mana, picior, degetul meu), la fel a trebuit sa-l invat tot.
E o scoala buna sa ai grija de un catelus

Diana 34 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

34+ Natalia

hmmm, eu mai pateam dar la intestine, gazele care nu ieseau imi provocau niste dureri ingrozitoare... Dar la stomacel in afara de greturile de la inceput, n-am avut probleme. Incearca sa nu papi rece, fierbinte, vezi la ce esti sensibila.

De exemplu mie mi se face burta bolovan cateva ore daca pap paine, parca nu as avea acid suficient pentru ea si sta acolo. Asa ca evit painea.

Dar in perioada de greturi de la prea mult acid, puteam papa doar paine prajita si cartofiori... timp de 6 saptamani

28+

Exact asa e si la mine!!Sunt sensibila cam la tot, nu am gasit inca ceva sa-mi faca bine. Am inteles ca e un sirop, duphalac care ar ajuta. O sa-l incerc maine ca deja e prea dureros.

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare
Iar stau de o juma de ora sa va ajung din urma
Noi am fost la soacra in seara asta ca a facut placinte pe lespede cu cartofi si varza. Am mancat ca o purcica,simt ca pusc...maine tin "mini-cura",numai lebenita o sa mananc toata ziua

Am avut si niste contractii azi de toata frumusetea ( eu care nu suport data de 30 si 31,m-am rugat la DD sa nu cumva sa ii dea idei lui Razvanel sa iasa afara).
V-am zis ca am lasat-o mai moale cu treaba prin casa...ei bine,am lasat-o moale de tot. Abia ma urnesc sa fac ceva de mancare,sa pun la spalat sau sa mai asez una alta...de adunat jucarii,no way!!! In sfarsit e Alex super fericit,ca are toate jucariile imparstiate prin casa (ca ma-sa,subsemnata,poama acra,i le aduna de multe ori din cauza de piticii pe creier)

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vai raluk16 ce ma bucur ca v-ati simtit excelent la eco , dar sa stii ca bebe inca se poate intoarce pana la 32 de saptamani , ca si eu de la 28-31 tot il simteam cum se intoarce si barca tragea burta mea dupa el pe interior , nu e chiar placut ...

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Wow, fetelor tocmai am primit telefon de la servici...Så må intrebe de sånåtate si så imi ureze la multi ani..Si eu care ziceam ca atunci cånd m aintorc inapoi ma vor intreba cine suntGlumesc ..dar oricum frumos gest..

Diana dar de pisica nu e bunå scoala??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Iulika

Mergi la inceput

Iulika, habar n-am, nu stiu nimic despre pisici, dar banui ca-i la fel, nu?
Lui Peter par sa-i placa mai mult pisicile decat cainii, dar nu prea are ocazia sa se joace cu ele, doar la bunica mea la tara. Caini gaseste peste tot, pisicile sunt independente si nu stau la smotocit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai cu masina sta treaba cam asa , ca un idiot si-a facut varza masina lui si vecinul meu ca sa il ajute ca sunt prieteni l-a lasat sa isi remorcheze pe platforma masina in curtea mea din 'spate'. Nu am zis nimic , dar azi au venit dimineata sa o vada si a trebuit sa inchid poarta pe unde intrau cainii in curtea aia , mai ales ca acolo isi fac nevoile ca sa nu strang eu si sa ... , si toata ziua s-au perindat ba unii , ba altii si mai pe seara vine nevasta cu care e in divort si aia nu's de prin ce vagauna a venit sa vada singurul bun comun care il mai aveau (in afara de fata) ... si idiotu afla si vine (la mine pe teren) si in trage un pumn in gura de i s-a umplut toata gura de sange la nevasta-sa .
Nah , pai eu chef de scandaluri si politie nu am chef , aia a fugit la spital sa isi scoata certificat ... asa ca vecinul asta l-a pus sa isi ia masina de pe terenul meu si sa si-o duca unde stie ... si cand a venit cu platforma normal ca mi-a zgariat-o cand a luat curba sa o bage in curte sa incarce fiarele
Si ma striga vecinul si deja am stiut , am avut o presimtire. Pai in puii mei ca nu m-a strigat si nu mi-a spus nimic cand a bagat masina lu ala in curte si ma striga acum ... pe cuvant ca imi venea sa plang.
Tabla nu este indoita ci doar zgariata ce bucurie
Si cica sa stai in casa sa te feresti de belele ... ca oricum belelele te cauta ele singure ...

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput